Randizz Liam Payne-nel és Harry Stylesszal!
2013. július 09. 23:30
|
|
fruzsitapodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 203587 offline
|
minimum 13? ez most komoly? bocsánat de szerintem ez egyáltalán nem legális... sőt ez egyáltalán nem jó.
2013. július 09. 23:36
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
13 éves... lányokkal randizni... Ezt azért ők se gondolták komolyan ugye? xD
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 09. 23:40
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
Már elöre rohadtul irigylem a győztest *-* Egyébként hagyjátok már csüngtök ezen a 13 évesen! Ti mit képzeltek el egy ilyen 'randin' ? attól még hogy ennek neveztél el az még nem lesz az főleg nem számukra HA 13 éves lesz a győztes. Azon kívül a csaj majd örülhet hogy 'randizott' velük. Ami tulajdonképpen Liam-éknek semmit nem jelent. Azért remélem nem valami teljesen őrült lesz
2013. július 09. 23:59
|
|
UnoMadridistaChicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 205714 offline
|
Egyetértek Mrs.Malik700 -zal.
A cikkhez hozzászólva,biztos egy angol anyanyelvű leányka lesz.Pff ugye ti se gondoljátok komolyan,hogy pont magyar lesz a nyertes?
Azért természetesen hajrá!Gratulálok előre a nyertesnek!Ahogy spanyolul mondják: Buen viaje,vagyis jó utat!
D
A cikkhez hozzászólva,biztos egy angol anyanyelvű leányka lesz.Pff ugye ti se gondoljátok komolyan,hogy pont magyar lesz a nyertes?
2013. július 10. 00:38
Idézet (JustMe18 @ 2013.07.09. 23:06)
először is nem tudom ki fordította, de ez nagy marhaság, hogy 13-18 éves között lehet menni!! Én az EREDETI oldalt olvastam és ott az van, hogy ha 18 éves kor alatt van akkor kell mennie egy kísérőnek is!! Ha nem hiszitek el akkor olvassátok el: http://www.prizeo.com/prizes/liam-and-harry/an-evening-out-with-liam-and-harry
másodszor pedig :
az, hogy bevonták a fiúkat magával vonja azt, hogy kihasználják a Directionerek fanatizmusát. Ne értsétek félre.. nemes cél meg minden. De ha jobban belegondoltok akkor rájöhettek, hogy ezzel (hogy a fiúk is részt vesznek benne) sokkal, de sokkal több pénzt fognak összegyűjteni. Ugyan ez volt mikor a fiúk Ghana-ban viselt ruháit adták el árverezésre. Nemes cél érdekében történik a rajongók kihasználása. Ezt tudom mondani. Hiszen apuci/anyuci kicsi lánya ( ne sértődjön meg senki) szól, hogy ' Anya/Apa az 1D-s fiúkkal lehet találkozni adj pénzt ' Egyáltalán nem az lebeg előttük, hogy segítenek egy rákmegelőző szervezetnek hanem, hogy lehet találkozni Harry-vel és Liam-el. Ha engem kérdeztek akkor szerintem nem éppen kedves dolog kihasználni a rajongókat akármennyire is jó az a bizonyos cél.
ennyi a véleményem...
másodszor pedig :
az, hogy bevonták a fiúkat magával vonja azt, hogy kihasználják a Directionerek fanatizmusát. Ne értsétek félre.. nemes cél meg minden. De ha jobban belegondoltok akkor rájöhettek, hogy ezzel (hogy a fiúk is részt vesznek benne) sokkal, de sokkal több pénzt fognak összegyűjteni. Ugyan ez volt mikor a fiúk Ghana-ban viselt ruháit adták el árverezésre. Nemes cél érdekében történik a rajongók kihasználása. Ezt tudom mondani. Hiszen apuci/anyuci kicsi lánya ( ne sértődjön meg senki) szól, hogy ' Anya/Apa az 1D-s fiúkkal lehet találkozni adj pénzt ' Egyáltalán nem az lebeg előttük, hogy segítenek egy rákmegelőző szervezetnek hanem, hogy lehet találkozni Harry-vel és Liam-el. Ha engem kérdeztek akkor szerintem nem éppen kedves dolog kihasználni a rajongókat akármennyire is jó az a bizonyos cél.
ennyi a véleményem...
mindketten leírtuk ezt, de látod hiába, még mindig nem fogják fel
Szandiiii
2013. július 10. 00:58
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Mrs.Malik700
Miért veszed biztosra, hogy egyáltalán csaj nyeri?
Miért veszed biztosra, hogy egyáltalán csaj nyeri?
Szandiiii
2013. július 10. 07:26
|
|
SelenaPinkGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 179153 offline
|
Még hogy nincs szívük! De igen is van
Mázlista lesz a nyertes
igazad van angyali
Mázlista lesz a nyertes
igazad van angyali
2013. július 10. 07:50
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Eh.Még mindig azt mondom, ostobaság.Amúgy már elképzeltem mi történne.Nem tudom, celebek nevezhetnek-e, de ha Taylor Swift nyerne, Harry biztos ellógná a "randit".
2013. július 10. 08:12
Ez mind szép és jó, de a rajongók nem azért fognak adományozni leginkább, hogy támogassák a szervezetet,hanem,hogy találkozhassanak velük..De legalább sok pénz fog befolyni
2013. július 10. 08:49
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Randiznék velük!
2013. július 10. 08:51
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Atyagatya *.* Én fogok adományozni *.* :3
2013. július 10. 09:02
Hát ez elég hülyeség, mert biztos, hogy ha teszem azt egy orosz csaj fog nyerni, akkor biztos nem fognak Oroszországig elmenni érte ... Amúgy ez egy NAGY hülyeség, mert senki sem a célért adományoz, hanem mert az egyik kis buzival akar együtt lenni.
2013. július 10. 09:06
|
|
csabainiki1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 196930 offline
|
adományoznák én az összes ilyen szervezetnek amiben nincsenek benne ők olyanba is csak nincs rá pénzem..
2013. július 10. 09:09
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Oké. Jó van szívük, De ez hülyeség, és ha olyan embert sorsolnak ki akinek fingja sincsen az angol nyelvről hanem németet tanult akkor mivaan.? ( a plusz egy személy az lehet olyan ember aki tud angolul de szerintem nem percenként fog fordítani).
2013. július 10. 09:27
|
|
temy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 205724 offline
|
Ezt így elmondom nektek , hogy Magyart a büdös életbe nem sorsolnak ki még szerintem azt se tudják , hogy létezik ilyen ország. (Ne értsétek félre én is Directioner vagyok) Persze aranyos tőlük , hogy ilyet tesznek a rákmegelőzés érdekében , adományozhattok is de avval számoljatok , hogy nem ti juttok ki a 'randira' Meg mi az , hogy 13 éves kortól lehet adományozni? Én a korhatárt 18-ra minimum tenném. Az nem is 'randi' és egyáltalán legális!? Én 14 vagyok. Persze én is szeretnék kijutni de annyi lesz az adományozó , hogy a neveteket nem is találnátok meg. Ez a hrdetés pedig a világ összes pontjára eljut és mindenhonnan fognak adományozni.
Vélemény vége- Directioner xx
Vélemény vége- Directioner xx
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.