Randizz Liam Payne-nel és Harry Stylesszal!
2013. július 18. 14:46
|
|
RékaKuci007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 200818 offline
|
de jóóóóó!
én megpróbálom
csak az a baj hogy már csak így lehet rávenni az embereket arra hogy adakozzanak :/
2013. július 18. 15:28
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Adományoznék, de azért, mert én akarom. És nem mennék el "ezekkel" sehová sem. :S
2013. július 20. 17:08
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Hát én adakoztam már rég de nem hiszem hogy nyerek :/ De hát ki tudja proba szerencse
Azt hiszem :*
2013. július 22. 12:37
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Én is így vagyok vele,hogy adományoznék ha akarnák,de azt tényleg az ügyért tenném és nem azért,mert velük akarok randizni!
Egyébként szerintem ez nem is igazi randi lenne hanem egy találkozás,de az is lehet,hogy átverés ez az egész!
Egyébként szerintem ez nem is igazi randi lenne hanem egy találkozás,de az is lehet,hogy átverés ez az egész!
2013. július 24. 11:31
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
Kinek is kell küldeni azt a bizonyos összeget???...
egyébként a célért is tenném persze. Ez elég okos megoldás volt!!!
egyébként a célért is tenném persze. Ez elég okos megoldás volt!!!
2013. július 28. 20:04
|
|
Flóra98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 207435 offline
|
Aki ezt kitalálta az biztosan sok adományt tud szerezni ennek a jótékonysági gyűjtésnek. Nagyon sokan szeretnének találkozni velük, úgyhogy biztosan rengetegen fognak adakozni. Szerintem jó ötlet volt. Én is szívesen megpróbálnám, és ha nem nyernék akkor is örülnék, hogy legalább tettem valami jót.
2013. július 29. 13:59
|
|
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline
|
Én nagyon szeretnék menni de úgy sem jöne össze!
2013. július 30. 16:43
|
|
WaKavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184939 offline
|
Le lehet őket szólni, de mégis RENGETEG lányt tudnak rávenni az adományozásra.
Az utálkozók szerint azokat, akik az összeget megkapják, érdekelni fogja, hogy kik adták a pénzt és miért? Hát nem...
Ha valaki CSAK ezért adományoz, hát akkor tegye. Nem mindegy? Szánalmas még ebbe is belekötni..
Egyébként pedig ez nem egy olyan randi lesz, ami romantikus hangulatban folyik majd.
Csak találkoznak, mennek ide-oda, beszélgetnek.
Szerintem szép dolog tőlük, nem hiszem, hogy túl kellemes lesz nekik majd egy fan előtt folyton mosolyogni.
Aranyosak, díjazom ezt az egészet!
Az utálkozók szerint azokat, akik az összeget megkapják, érdekelni fogja, hogy kik adták a pénzt és miért? Hát nem...
Ha valaki CSAK ezért adományoz, hát akkor tegye. Nem mindegy? Szánalmas még ebbe is belekötni..
Egyébként pedig ez nem egy olyan randi lesz, ami romantikus hangulatban folyik majd.
Szerintem szép dolog tőlük, nem hiszem, hogy túl kellemes lesz nekik majd egy fan előtt folyton mosolyogni.
2013. augusztus 26. 09:33
|
|
Analyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 197903 offline
|
Ez nagyon kedves de van egy kis bökkenő:
1.Nyelv tudás.
2.Mivan ha fiú nyer??? Egyébként.Szeretem őket meg minden de nem velük szeretnék randizni mert jó kamerák elött cukik meg minden de mi van a valósággal????
3.Látszik hogy jó szándék vezérli őket de több millióan nem az akció miatt adományoznak hanem azért hogy "Randizzon" velük.meg izé egy randira szerelmesek járnak
majd lesz második meg harmadik randi???Meg pont egy fan-t??mehetnek a klinikára mert ha meglátja őket elájul sikít és ez nekik sem lesz túl jó..
1.Nyelv tudás.
2.Mivan ha fiú nyer??? Egyébként.Szeretem őket meg minden de nem velük szeretnék randizni mert jó kamerák elött cukik meg minden de mi van a valósággal????
3.Látszik hogy jó szándék vezérli őket de több millióan nem az akció miatt adományoznak hanem azért hogy "Randizzon" velük.meg izé egy randira szerelmesek járnak
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: