Durva! A hároméves kislány még a művészeket is megszégyeníti
2013. július 09. 11:04
Idézet (Lucaa0670 @ 2013.07.09. 10:49)
Szegény. Sajnálom hogy a autista,viszont nagyon jók a képei.
Ne sajnáld, hogy autista. Nincs ebben semmi olyan ami rossz lenne. Csak másabb az életfelfogása, máshogy gondolkodik, és igen, kicsit kitűnik a többi ember közül. Viszont van olyan dolog, amiben sokkal jobb, mint a normális emberek. Ráadásul sokkal jobban tudnak szeretni mint az átlag emberek. :)
Az én öcsém is autista, és nincs ezzel semmi probléma. Sőt én el sem tudnám képzelni másképpen. :) (Öcsém ráadásul sokkal jobban értett a gépekhez, már 9 évesen, mint én a jelenlegi 14 éves fejemmel :D)
2013. július 09. 11:10
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nekem a legelső kép tetszik a legjobban, de ez nam valami nagy művészet, hiszen csak a festéket szépen ráfröcsköli a lapra, vagy vászonra
Ilyeneket mi is csináltunk rajzórán, azok is ilyen jók lettek, szóval....... De mondjuk 3 éves, ezért csak az életkora miatt nagy dolog
2013. július 09. 11:11
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Amúgy az autisták ilyen téren sokkal jobbak, mint a normál emberek
2013. július 09. 11:12
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Mikor megláttam a címet, valami nagyobb dologra számítottam. A kislány tényleg ügyes, a színek szépek, de ha realistán nézném ezeket a képeket, akkor ezek csak pacák. Viszont nagyon szép pacák.
Az 5., 6., 7. kép nagyon jó, tetszenek, nyugodtak.
Az 5., 6., 7. kép nagyon jó, tetszenek, nyugodtak.
2013. július 09. 11:14
Nagyon tehetséges a kislány, ezek a képek gyönyörűek.
2013. július 09. 11:17
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Tehetség kell az ilyenhez az biztos
2013. július 09. 11:20
|
|
XxStellaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 204816 offline
|
Milyen fura, hogy igazából semmit nem ábrázol a festmény , mégis milyen szép, pedig csak a színekkel játszik a kislány.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: