Fény derült végre arra, kinek a szerepét kapta az Oscar-díjas Puerto Ricó-i színész a Galaxis őrzői című, készülő filmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Benicio Del Toro alakítja a Gyűjtőt
2013. július 09. 10:31
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Kénytelen vagyok belenyugodni, hogy Benicio egy ilyen bugyuta szuperhősös filmben fog szerepelni. Természetesen miatta meg fogom nézni, bár az egész egy fikarcnyit sem érdekel.
2013. július 09. 12:34
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Fancsilio @ 2013.07.09. 12:26)
nemár.. szerintem nem állna jó neki a szuperhős szerep.
A szuperhős szerep jól áll neki, de nem egy ilyen képregényes gagyiságban, amiben ráadásul minden második szereplő szuperhős.
2013. július 09. 13:00
Pedig a Guardians a Marvel-világ egyik legjobbja, Amerikában és képregényrajongók körében igen nagy népszerűségnek örvend. Ő a Watchmen a Marvel világában. Vagyis olyan mellőzött és alulértékelt. Ha nem 2 dimenziósak lesznek a a karakterek, ha lesz benne társadalomkritika és még mondanivalója is lesz a filmnek, akkor fognak csak igazán fanyalogni. A szereplőgárda mindenesetre bíztató. Én szeretem a "Szuperhősös" filmeket. Azért bőven akad belőlük zseniális és igényes is.
2013. július 09. 13:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
én ezt úgy se nézem meg de szeretem ezt a színészt
2013. július 09. 14:20
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nagy különbségek vannak a képregényfilmek között is, úgyhogy felesleges előre leírni teljesen. Egy színésznek sem hinném, hogy akkora tragédia lenne egy ilyen szerep, hiszen ott van például a látványos, de azért lássuk be, eléggé gagyi Bosszúállók, amit – bár nekem nem kedvenceim - szintén nem kis nevek vállaltak. Egészen zseniális szuperhősfilmeket is lehet készíteni, ezt Nolan meg is mutatta, de ha olyanról van szó, amiben több hős is van, akkor persze fel lehet hozni a Wathment is. Nem hiszem, hogy a Marvelnél egy ilyen sötét tónusú, komor filmet készítenének, mert nekik most annyira nem ez a profiljuk, így nem mondanám, hogy ez különösebben izgat, de érhet azért meglepetés. Ha a Bosszúállók irányába indulnak el, akkor viszont semmiképp sem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: