Amanda Bynes beszólt az amerikai elnöknek
2013. július 08. 22:01
Nem tudom mit mondjak, szinte naponta mondja másokra azt hogy " csúnya ". Először is nézzen tükörbe, másodszor pedig.....bővítse a szókincsét!!!
2013. július 08. 22:03
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Könyörgöm valaki fizesse már be az Axe Apollo Space Academy-re, és lőjük már ki ezt a nőt mondjuk a Marsra, hogy soha többé ne halljunk felőle, mert már irritál, nem kicsit *_*
2013. július 08. 22:13
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ez mindenkit csak le 'csúnyázni' tud???Mintha ő szép lenne...Beképzelt l*tyó...
2013. július 08. 22:14
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Mar annyira szanalmas amit ez a no muvel. Nem ertem hogy abbol a mosolygos, thetseges lanybol hogy lett ilyen... nem is tudom jellemezni ot. Elegge csalodtam benne. Eskuszom meg Lindsay Lohan jobban a szivemben maradt a sok botranya utan, mint o.
2013. július 08. 22:14
Olyan jót lehet röhögni ezen a csajon. Olyan szánalmas
Látszik, hogy csak figyelemre vágyik. Komolyan mondom olyan jót kacagtam az előttem lévők kommentjein
(na nem mintha nem értenék velük egyet, csak látom sokan felhúzzák magukat ezen, de FIGYELEM! pont ezt akarja elérni, nevetséges)
2013. július 08. 22:23
|
|
XxStellaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 204816 offline
|
1.Mindenki magából indul ki Amanda , 2. Ha már ilyen sokszor fekszik kés alá, egy agyátültetést javaslok neki
csúnya, csúnya. Csak ezt a szót tudja mondani mindenkire???? Hülye ez a nő!
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Elegem van belőle, másról nem tud csiripelni, csak hogy ki csúnya és ki nem?
Megszállta a sátán vagy mi?
Nagyon unatkozik "szegényem", berendezhetnének neki egy szobát egy rehabilitációs központban!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: