Újabb telenovellák érkeznek az RTL II-re
2013. szeptember 01. 13:40
|
malvin5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 208698 offline
|
Mint a La Patrona többet ne számomra nagy csalódás amit követnek benne az számora borzasztó honnan veszik ezt az őrült hülyeségeket aTelemundó nagy csalódást okozott abba is hagytam a nézését.
2013. szeptember 27. 20:47
|
|
renata1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 165118 offline
|
MI PECADO!!! *-* Az nagyon jó!
2014. január 25. 11:17
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Számos telenovellákat láttam már,de Az örökség az egyik leg-legkedvencebb telenovellám lett.Én szerintem Mi pecado nem jó választás én már láttam pár részt belőle de nekem nem nagyon tetszett.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: