Újabb telenovellák érkeznek az RTL II-re
2013. július 08. 17:33
|
|
Viri615visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 209 Csatolások: 178 Azonosító: 194398 offline
|
miért pont ezeket?
ha a mi pecado lesz azt nézni fogom de az rtl2s sorozatok miért ezek lettek:/ jobb lenne a : pasion prohibida, a corazon indomable vagy az aurora
2013. július 08. 17:34
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
imádom a telenovellákat♥
2013. július 08. 17:39
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
A La Patronanak örülök . De én az El Fantasma de Elenenak jobban örültem volna de mindegy
2013. július 08. 19:06
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Az RTL Klub egy ideje sajnos elég gyenge telenovellákkal próbálkozik, én nem tudom de ez a Gabriela Spanic imádat már kezd az őrületbe kergetni, bocs a rajongóktól, de frászt kapok az agyonplasztikázott arcától, a "szerelmeiről" meg ne beszéljünk, azon a csatornán jelenleg a Sortilegio ami értékelhető. Én személy szerint örülnék ha a TV2 tényleg leadná a Mi Pecadot. Már régebben hallottam, hogy játszani fogják itthon is, hát remélem.
2013. július 08. 20:45
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
jaj neee...van elég-.-
2013. július 08. 21:37
Annyira nem szeretem az ilyen sorozatokat,mégis belenézek hátha jó
2013. július 10. 08:07
miért kell panaszkodni ennyit? ne hogy már ennyien nézitek az rtlii-t ;o ha meg nem akkor nem mindegy hogy török, brazil, kolumbiai, stb?
2013. július 10. 13:29
Nem unják még ezt a sok hülye sorozatokat?? Reggeltől estig ezek mennek.
2013. július 10. 15:24
Erre mit mondjak?Semmit... A La Patrona-nak,nem örülök annyira,hogy ugráljak örömömbe,hogy menni fog.Belenéztem a sorozatba... őszintén nekem nem tetszett.Örültem volna ha a Relaciones Peligrosas-t adnák le,mert az a sorozat tetszik.Jó,hogy pár részt megnéztem eredeti nyelven,de az legalább sorozat.
Na meg a Mi Pecado... Jaj Istenem.Egész nap csak azt fogom nézni,gondolom Marichuy lesz a sorozatba a neve,nem meglepő lenne
Na meg a Mi Pecado... Jaj Istenem.Egész nap csak azt fogom nézni,gondolom Marichuy lesz a sorozatba a neve,nem meglepő lenne
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: