Johnny Depp rajong Honey Boo Boo-ért
2013. július 08. 20:43
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Istenem, bolondom:D Nem csodálkoztam:D
Én még sosem hallottam róluk, de szerintem nem is fogok többet.
Mellesleg a csaj jobb, ha vigyáz, mert ha Johnny nagyon belebolondul, nagy pofonnak lesz kis gazdája ^-^
Én még sosem hallottam róluk, de szerintem nem is fogok többet.
Mellesleg a csaj jobb, ha vigyáz, mert ha Johnny nagyon belebolondul, nagy pofonnak lesz kis gazdája ^-^
2013. július 08. 20:45
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Monstro írta:
Basszus!!! Az kritizálja őket, aki tud több mint 10 millió embert megnevettetni egyszerre!! -.-" Szánalmasak néhányan!! Különben is, aki nem szereti és azt hiszi, hogy elrontja a család Boo Boo-t az féltékeny! Rengetegszer volt a filmlisták élén!Mi van kritizálók, reklám van a Minimaxon vagy mi, hogy itt írtok csúnyákat??
Csak okosan!!
Szerintem nagyon nincs igazad. Lehet, hogy ez a sorozat a filmlisták élén volt, de Te abba nem gondolsz bele, hogy milyen lesz ez a kislány majd ha felnő. Hogy a szülei egyszer egy könyvet nem adnak a kezébe, vagy nem raknak elé egészséges kaját, csak az emberi h*lyeség legaljával tömik az ő, és a nézők fejét....
Basszus!!! Az kritizálja őket, aki tud több mint 10 millió embert megnevettetni egyszerre!! -.-" Szánalmasak néhányan!! Különben is, aki nem szereti és azt hiszi, hogy elrontja a család Boo Boo-t az féltékeny! Rengetegszer volt a filmlisták élén!Mi van kritizálók, reklám van a Minimaxon vagy mi, hogy itt írtok csúnyákat??
Szerintem nagyon nincs igazad. Lehet, hogy ez a sorozat a filmlisták élén volt, de Te abba nem gondolsz bele, hogy milyen lesz ez a kislány majd ha felnő. Hogy a szülei egyszer egy könyvet nem adnak a kezébe, vagy nem raknak elé egészséges kaját, csak az emberi h*lyeség legaljával tömik az ő, és a nézők fejét....
2013. július 08. 20:55
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Johnny pacsit!Én is imádom őket ^^ Legalább ők nem játszák meg magukat mint mások :33
2013. július 08. 21:14
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
hát szerintem elég gáz műsor...
2013. július 08. 21:36
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Eszméletlen az a műsor.
D nincs egy olyan rész amit ne röhögtem volna végig. :DDDD
2013. július 09. 10:03
Idézet (rozi12 @ 2013.07.08. 20:45)
Szerintem nagyon nincs igazad. Lehet, hogy ez a sorozat a filmlisták élén volt, de Te abba nem gondolsz bele, hogy milyen lesz ez a kislány majd ha felnő. Hogy a szülei egyszer egy könyvet nem adnak a kezébe, vagy nem raknak elé egészséges kaját, csak az emberi h*lyeség legaljával tömik az ő, és a nézők fejét..
Ha te is végig néztél volna legalább 1-2 adást rájöttél volna, hogy ez az egész nem csak a Alanaról szól, ez az egész... Nálatok már voltak legalább 1x kamerások, hogy felvegyék a napi teendőiteket?? Ha nézel Stand Up Comnedyt, akkor rájöhettél volna, hogy nekik mindenük a nevettetés, ugyanúgy mint annak a Familiának. Te legalább normális vagy, hogy nem írsz hülyeségeket üzenetbe, nem úgy mint egyesek, csak, hogy említsem Anikó64-et -.-"
2013. július 09. 10:04
Idézet (Bogci1D @ 2013.07.08. 21:50)
Bírom ezt a sorozatot! 
Én meg téged bírlak *.*
2013. július 09. 11:13
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Én is nagyon bírom Honey Boo Boo-t, sokat szoktam nevetni rajtuk, hogy milyen piszkosul őszinték, simán kijelentik, ha pl. szellentett valamelyikük, vagy éppen egy csirkét tartanak kisállatként. Az anyján, June-on mindig behalok, az a nő sem százas. XD
2013. július 09. 17:16
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
2013. július 10. 13:16
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
xdd mindenki rajong vkiért xdd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: