Harry Styles úgyakar táncolni, mint Mick Jagger
2013. július 08. 11:50
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Már a cikk címe megdöbbentett. Hát még, ami utána következett. Nehezen tudom elképzelni ,hogy Mick Jagger nyomdokaiba tudna lépnie, főleg úgy, hogy nem is tud énekelni. És balettozni? Szívesen megnézném rózsaszín tütübe Harryt.
2013. július 08. 12:02
Álmodik a nyomor -.-"
Akarni lehet, de tudni az már mást téma
(IDIOT)
Akarni lehet, de tudni az már mást téma
2013. július 08. 12:02
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
De bírom, hogy egyesek elolvassák a cikk címét, de a tartalmat nem és így alkotnak véleményt. Szó se volt arról, hogy a nyomdokaiba akar lépni, Harry csak tiszteli és szeretne annyi ideig a zenéléssel foglalkozni, mint Mick, na meg persze a tánctudását irigyli, amit úgyszintén el akar tanulni. Szerintem ebbe semmi rossz sincs - vagy velem van a baj? Szerintem 1-2 embernek el kéne olvasnia a cikket, és csak utána írni hozzászólást.
2013. július 08. 12:10
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
Hát nem is Harry lenne ha nem találni ki vmi hülyeséget xd ( Amúgy azt meg még mindig nem értem h aki nem szereti a 1D vagy annak valamelyik tagját mi a francnak olvassa a róluk szóló híreket. Azt meg h még kommentelnek is hozzá még végképp. Tudom h bárki azt csinál amit akar de én se fogok olvasni olyan cikket amiben olyan szerepel akit nem szeretek mert hidegen hagy h az mit akar csinálni. Ennyi )
2013. július 08. 12:15
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2013.07.08. 11:50)
Már a cikk címe megdöbbentett. Hát még, ami utána következett. Nehezen tudom elképzelni ,hogy Mick Jagger nyomdokaiba tudna lépnie, főleg úgy, hogy nem is tud énekelni. És balettozni? Szívesen megnézném rózsaszín tütübe Harryt. 
Te komolyan nem tudsz olvasni?
2013. július 08. 12:17
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
http://szerelem1latasra.blogger.hu/ Szerintem a fiúknak nagyon jó a mozgásuk :DDD kicsit csiszolni kell,és tökéletes lesz.
2013. július 08. 12:19
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
Pff.. Ehhez már valahogy nincs is mit hozzáfűznöm..
2013. július 08. 12:20
|
|
Mrs.Dorotyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 204623 offline
|
Rekus1D ugyan ez
2013. július 08. 12:36
Egyetértek bia 013 !
És veled is TheDanush !
Sokan még a nevét sem tudjátok leírni Harry-nek és akkor itt csörögtök ahelyet hogy a kedvencetek vinyogását hallgatnátok a Youtubon.Nem az arról szoló híreket kéne olvasni akit állítolag utáltok...ti magatok se tudjátok hogy mit akartok..
És veled is TheDanush !
Sokan még a nevét sem tudjátok leírni Harry-nek és akkor itt csörögtök ahelyet hogy a kedvencetek vinyogását hallgatnátok a Youtubon.Nem az arról szoló híreket kéne olvasni akit állítolag utáltok...ti magatok se tudjátok hogy mit akartok..
2013. július 08. 12:49
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
2013. július 08. 12:54
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Tehát Herikének annyira nincs saját ötlete, annyira kreativitás hiányában van, hogy egy legendát akar majmolni és utánozni. Pff, gratulálok, ez tök eredeti! Micknek ez egyfajta védjegye a jellegzetes tánc, vagy hogy is mondjam és ez csakis neki áll jól, Harry csupán nevetségessé tenné magát, ha eddig nem volt eléggé az. Egyébként testi adottsági sincsenek a Jagger-féle mozdulatokhoz, szóval ez be fog fuccsolni már az elején. Időközben majdnem kitört belőlem a röhögés, miközben ezt olvastam. Mindenesetre sok szerencsét hozzá, de nálam ezzel csak mégjobban elásta magát az egész direksönnel együtt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

4 felhasználónak tetszik: