Megjelent dél-koreai 4 tagú lánybanda legújabb videoklipje, amelyet a Falling In Love című dalhoz forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: 2NE1 - Falling In Love
2013. július 08. 09:58
én egésszen mostanáig azt sem tudtam, kik ezek, de jobb is volt addig...
2013. július 08. 10:03
|
|
littlemixfan44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 202220 offline
|
Kourtney74 igazad van
2013. július 08. 10:08
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hát nem tudom. Nekem egyáltalán nem nagy kedvencem a 2NE1. Sőt mondhatjuk is, hogy nem bírom őket. Eléggé a BIGBANG, közülük is leginkább G-Dragon hátán akarnak felkapaszkodni, főleg CL és Dara.. sőt, csak ők.. de mindegy, ez már részletkérdés. A dal viszont nem annyira vészes. Nem mondom, hogy jó, de azt sem, hogy nagyon rossz. Minzy és Bom nagyon jók voltak, mint mindig, viszont ez egyáltalán nem a 2NE1 legjobb dala. Nem kedvelem annyira a dalaikat, engem nem győznek meg igazán. Eddig csak pár nyerte el a tetszésem, például az I Am The Best, az I Love You, a Can't Nobody, vagy a Fire. Ezzel nagyjából le is van zárva a lista.. és ez sem fog felkerülni rá. Hallgatható, de nem nagy szám. A klip pedig.. hát.. megint csak azt tudom mondani, hogy Minzy gyönyörű volt benne. Őt láttam meg először és tátva maradt a szám. Nagyon szép! Jó, persze, mindig az, de akkor is meglepődtem, hogy milyen jól állt neki a rózsaszín haj. Bom-on kicsit furcsálltam hirtelen a kék szemet, de aztán megbékéltem vele. Furcsán állt neki, de még így is szép volt. Hát.. a másik kettőről nem igazán akarok sokat beszélni. Annyit fűznék hozzá, hogy CL próbált rappelni, mint általában. CL az ordibálást hívja rapnek. A klipben pedig szokásosan hozta a "gizibe" formáját. (Remélem tudjátok mit jelent.
) Darának pedig a gépesített hangja. Nevetséges. Ráadásul az a szőke haj.. és az, ahogy próbálkozik a tánccal. Borzasztó. Na ennyit is erről. Minzy & Bom, fighting!
2013. július 08. 10:17
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Második hallgatásra sem nyűgözött le túlságosan... A klipben pedig nem tetszik az a sok műanyag arany kellék. :/
2013. július 08. 10:26
Elég gyenge szám lett. Kíváncsi voltam már a visszatérésükre, de nem lett valami nagy szám. Alapjáraton véve nem is vagyok nagy 2NE1 rajongó, és a Blackjack táborát sem erősítem... Egyedül Dara az akit kedvelek a társaságból. A klip elég furcsa lett, olyan 2NE1-os, ami nem igazán tetszik, mert az tele van csicsával. A számot nem sokszor hallgattam még meg, de már tisztába vagyok azzal, hogy nem fogom letölteni.
2013. július 08. 11:04
Hmm,tehetségesek,de ez a klip nem nyerte el a tetszésemet.
2013. július 08. 11:16
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Én nagyon szeretem a 2NE1-t. Ugy gondolom megérdemelnék, hogy ha a világon mindenhol híresek legyenek. A szám igen nem a legjobb egyedül Bom része tetszik
imádom a csajt.
2013. július 08. 11:25
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
hát,nem lett a legjobb,de még ők így is,sokkal JOBBAN teljesítettek,mint sok nyugati.Úgyhogy...a 2NE1 nagyon jó,és sok előadót fölöznek,a klipp pedig...nem lesz a kedvencem,de olyan szépek voltak
Csak azt sajnáltam,hogy Darának megint nem jutott sok szerep :S
2013. július 08. 11:32
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Szerintem nagyon jó lett! OWO
IMÁDOM! *q*
2013. július 08. 13:06
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Nem rossz.
Igaz, hogy szerintem nem ez a legjobb számuk.. de szerintem megérte várni erre a Blackjackeknek
2013. július 08. 13:17
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
szuper lett tehetséges csajok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

1 felhasználónak tetszik: