Bizarr! Meg se látszik a lányon a várandósság
2013. július 07. 23:38
Idézet (Viivy @ 2013.07.07. 23:36)
Kevin Colin de tehet róla mert anorexiás, nézd meg hogy mi is az utána ostobázz le másokat -.-
remélem a baba egészséges lesz és Holly is rendbe jön
remélem a baba egészséges lesz és Holly is rendbe jön
Vannak olyan emberek akik képtelenek hízni,de te biztos orvosi diplomával rendelkezel és tisztában vagy vele mi ennek a jelentősége.
2013. július 07. 23:44
Idézet (Kevin Colin @ 2013.07.07. 23:22)
Inkább neked kéne orvos,nem tehet róla a lány hogy ennyire vékony,ahogy te se hogy ilyen ostoba vagy.
Az oldalon nincs nálad nagyobb ostoba, és ezt többen is alátámasztják ! Mire jó neked ez a folytonos piszkálódás? Szerintem pont neked lenne szükséged orvosra, aki ilyen marhaságokat hord össze "fiúként", hogy terhes és hogy teleportál vagy mifene XD úristen. Szóval néha használd a káposztaleved, hogy épp mit és kinek irsz. Azt viszont erősen kétlem, hogy te '87-es születésű vagy, mint ahogy a profilodon van feltüntetve. :'O
2013. július 07. 23:46
Idézet (Levin @ 2013.07.07. 23:44)
Az oldalon nincs nálad nagyobb ostoba, és ezt többen is alátámasztják ! Mire jó neked ez a folytonos piszkálódás? Szerintem pont neked lenne szükséged orvosra, aki ilyen marhaságokat hord össze "fiúként", hogy terhes és hogy teleportál vagy mifene XD úristen. Szóval néha használd a káposztaleved, hogy épp mit és kinek irsz. Azt viszont erősen kétlem, hogy te '87-es születésű vagy, mint ahogy a profilodon van feltüntetve. :'O
Miért veszitek komolyan azt amit írok? Nem komolyan gondoltam csak szimplán vicceltem.
2013. július 07. 23:48
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Hogy mennyire ostobák vagytok itt néhányan!
Nézzetek már utána az anorexiának!
Kevin Colin egyet értek!
Sokan írtak itt olyanokat, hogy fogamzásgátlás... tehet arról, hogy anorexiás....
Azért megnéznélek TITEKET, ha ilyen helyzetben lennétek, akkor is ilyen nagy szakértelemmel pofáznátok-e.... szánalmasok vagytok-.-
Kevin Colin egyet értek!
Sokan írtak itt olyanokat, hogy fogamzásgátlás... tehet arról, hogy anorexiás....
Azért megnéznélek TITEKET, ha ilyen helyzetben lennétek, akkor is ilyen nagy szakértelemmel pofáznátok-e.... szánalmasok vagytok-.-
2013. július 07. 23:50
Idézet (Sofy98 @ 2013.07.07. 23:48)
Hogy mennyire ostobák vagytok itt néhányan!
Kevin Colin egyet értek!
Sokan írtak itt olyanokat, hogy fogamzásgátlás... tehet arról, hogy anorexiás..
Azért megnéznélek TITEKET, ha ilyen helyzetben lennétek, akkor is ilyen nagy szakértelemmel pofáznátok-e.. szánalmasok vagytok-.-
Kevin Colin egyet értek!
Sokan írtak itt olyanokat, hogy fogamzásgátlás... tehet arról, hogy anorexiás..
Azért megnéznélek TITEKET, ha ilyen helyzetben lennétek, akkor is ilyen nagy szakértelemmel pofáznátok-e.. szánalmasok vagytok-.-
Köszi
2013. július 08. 00:00
Idézet (Kevin Colin @ 2013.07.07. 23:46)
Miért veszitek komolyan azt amit írok? Nem komolyan gondoltam csak szimplán vicceltem.
Hát te aztán nagy humorzsák vagy. Ha nem tudsz normálisan megnyilvánulni akkor inkább ne is irj semmit. Egyáltalán nem humoros az, hogy itt osztod az "észt". Szerintem cseppet se vagy vicces, ha ez a célod.
2013. július 08. 00:01
Idézet (Levin @ 2013.07.08. 00:00)
Hát te aztán nagy humorzsák vagy. Ha nem tudsz normálisan megnyilvánulni akkor inkább ne is irj semmit. Egyáltalán nem humoros az, hogy itt osztod az "észt". Cseppet sem vagy vicces, ha ez a célod. 
Oké már nem viccelödöm,de ne gondold rólam hogy hülye vagyok mert tévedsz.
2013. július 08. 00:23
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Sajnálom őt
2013. július 08. 06:57
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Úristen hát ez borzasztó!
2013. július 08. 07:54
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Szegény! Neki se lehet könnyű!!!
2013. július 08. 08:21
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2013. július 08. 09:03
|
|
littlemixfan44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 202220 offline
|
remélem egészséges lesz a baba!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: