Bizarr! Meg se látszik a lányon a várandósság
2013. július 07. 21:39
Tényleg nagyon erős akaraterő kell, hogy valaki túl jusson ezen a betegségen, és még keményebb, ha valaki még váradós. Én még ilyenről nem is hallottam komolyan mondom, de azt nem értem, hogy ha anyuka is szeretne lenni, és az első baba még szerencsére sikerült, akkor miért kockáztatja meg ezt a második gyerekkel is, mert ez a saját és a baba egészségébe, vagy akár az életébe is kerülhet. Én megértem, hogy nem könnyű feladat, de ennyit azért tényleg átgondolhatott volna..
2013. július 07. 21:40
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (Kevin Colin @ 2013.07.07. 21:31)
Talán mert gyereket akart,és a jövöt nem láthatta előre,hogy mi lesz.
Persze akarhat gyereket, de ha már erre a döntésre jut legalább tegyen meg mindent, hogy egészséges legyen! Az anorexia gyógyítható ha meg van a betegben a hajlandóság és megfelelő orvost talál.
Beyla nem hinném, hogy a fogamzásgátló lenne a megfelelő módszer az esetedben, inkább ki kell deríteni hogy mi az okat a soványságodnak, bár gondolom te is ezen vagy.
2013. július 07. 21:42
|
|
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline
|
Durva! Rossz lehet nekik, sajnálom őket.
2013. július 07. 21:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (SpecialError @ 2013.07.07. 21:40)
Beyla nem hinném, hogy a fogamzásgátló lenne a megfelelő módszer az esetedben, inkább ki kell deríteni hogy mi az okat a soványságodnak, bár gondolom te is ezen vagy.
Sokáig én is nagyon vékony voltam, örültem ha már 45-46 kiló voltam, de ma már 55 kiló vagyok, nálam a stresszel és a lelki állapotommal volt összefüggésben.
Nagyjából két éve fogytam le negyven kilóra, és bár 2013 szeptemberében sikerült felszednem ötöt, de a vastagbélgyulladásom miatt ismét lement három, és nem hízok a betegség miatt ugyebár. Keresték már mindenhol az okát: labor tesztek, hormon tesztek, laktóz teszt, különböző UH vizsgálatok - kapásból legalább öt nőgyógyász látott már és tíz orvos, sőt egy kontrasztanyagos sellás MRI-re is elküldtek és minden leletem negatív. Senki sem tudja megmondani, hogy mitől fogytam ennyit. Persze, most novembertől antibiotikum szedése által beütött ez a nyavalyás vastagbélgyulladás, ám a problémák már előtte elkezdődtek. Alapból szedtem hormonális fogamzásgátlót, mert párkapcsolatban élek, és a hormontesztet csak úgy lehetett elvégezni, ha ugyebár hat hónapra abbahagyom. Nagyjából az ötödik hónap után megszűnt a menstruációm, amit az orvosok betudtak annak, hogy nem termelődik megfelelő mennyiségű nemihormon, ami ugyebár az ovulációt szabályozza. Felírt egy másik fogamzásgátlót és viszontlátásra! Pont ma gondolkoztam azon, hogy felkeresek egy magánorvost, hogy kutassa ki a probléma gócpontját, mert kezd egyre nyomasztóbbá válni a dolog. Persze, még nem akarok gyermeket, de tudnom kell, hogy most mi a helyzet. Mégis az orvosok egymásra mutogattak nagyjából másfél éven keresztül, és ahelyett, hogy meggyógyítottak volna, félredobtak és közölték, hogy egészséges vagyok. S a félreértések elkerülése végett nem vagyok sem anorexiás, sem bulímiás, mint a cikkben szereplő fiatal lány. Persze a stressz az én életemben is megvan, mint szerintem mindenkiében, s alapból is meglehetősen stresszelős egyéniség vagyok. Elképzelhető, hogy az lehet a gond, ám nem igazán tudom, hogy hogyan szorítsam ki az életemből.
2013. július 07. 22:11
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Szegény. Remélem kigyógyul az anorexiából .
2013. július 07. 22:21
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.07.07. 21:57)
Nagyjából két éve fogytam le negyven kilóra, és bár 2013 szeptemberében sikerült felszednem ötöt, de a vastagbélgyulladásom miatt ismét lement három, és nem hízok a betegség miatt ugyebár. Keresték már mindenhol az okát: labor tesztek, hormon tesztek, laktóz teszt, különböző UH vizsgálatok - kapásból legalább öt nőgyógyász látott már és tíz orvos, sőt egy kontrasztanyagos sellás MRI-re is elküldtek és minden leletem negatív. Senki sem tudja megmondani, hogy mitől fogytam ennyit. Persze, most novembertől antibiotikum szedése által beütött ez a nyavalyás vastagbélgyulladás, ám a problémák már előtte elkezdődtek. Alapból szedtem hormonális fogamzásgátlót, mert párkapcsolatban élek, és a hormontesztet csak úgy lehetett elvégezni, ha ugyebár hat hónapra abbahagyom. Nagyjából az ötödik hónap után megszűnt a menstruációm, amit az orvosok betudtak annak, hogy nem termelődik megfelelő mennyiségű nemihormon, ami ugyebár az ovulációt szabályozza. Felírt egy másik fogamzásgátlót és viszontlátásra! Pont ma gondolkoztam azon, hogy felkeresek egy magánorvost, hogy kutassa ki a probléma gócpontját, mert kezd egyre nyomasztóbbá válni a dolog. Persze, még nem akarok gyermeket, de tudnom kell, hogy most mi a helyzet. Mégis az orvosok egymásra mutogattak nagyjából másfél éven keresztül, és ahelyett, hogy meggyógyítottak volna, félredobtak és közölték, hogy egészséges vagyok. S a félreértések elkerülése végett nem vagyok sem anorexiás, sem bulímiás, mint a cikkben szereplő fiatal lány. Persze a stressz az én életemben is megvan, mint szerintem mindenkiében, s alapból is meglehetősen stresszelős egyéniség vagyok. Elképzelhető, hogy az lehet a gond, ám nem igazán tudom, hogy hogyan szorítsam ki az életemből.
Mindenképpen egy magánklinikát javasolok, olyat ahol van nőgyógyász (esetleg endokrinológus) és belgyógyász is. Ezt azért tudom javasolni mert van egy ismerősöm akinek volt egy nőgyógyászati műtétje és nagyjából 1-2 évre rá folyamatosan beteg volt, cikluson kívüli vérzés, állandó ízületi gyulladás stb. Rengeteg orvosnál járt (mind állami) aztán elment egy magán dokihoz aki egyből közölte hogy anno a műtétnél bent hagytak egy varratot ami begyulladt, begyűlt. Ott helyben kivették neki és azóta elmúlt minden panasza. Szóval amikor már több doki sem tud rendes dolgot mondani, mindenképpen ajánlott a magán doki.
A stresszt igazából neked kell megtanulnod kezelni, sajnos ez ilyen. Nekem mondjuk segített a munkahely váltás. Fontos a rendszeres evés, nekem pl úgy működik a szervezetem, hogy ha reggel nem indítom el (koffein vagy valami étel), akkor akár délután 1-2 óráig is el vagyok étel nélkül, ami nem túl jó súly szempontjából. De erőltetni nem szabad, csak azért mert kevésnek tűnik, amit ettél mondjuk ebédre, nem szabad erőltetni, mert abból csak undor lesz. Én ilyenkor általában valami tápértékes innivalót iszom (gyümölcslé, energiaital, kávé) ezek elindítják a gyomrot és hamarosan megéhezek rájuk.
2013. július 07. 22:22
|
|
fruzsitapodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 203587 offline
|
mielőbbi gyógyulást kívánok neki, és hogy a pici egészséges legyen!
2013. július 07. 22:24
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Ez tényleg nagyon durva.
2013. július 07. 22:28
Jézusom! A 8. hónapban jár?!
Remélem a baba egészségesen születik meg és Holly is rendbe jön!
2013. július 07. 23:03
azért kicsit látszik, amúgymeg nem ez az első hogy nem látszk valakinek, van a TLC-n egy műsor hogy : nem tudtam hogy terhes vagyok, és ott az összesnél ilyen.
2013. július 07. 23:22
Idézet (SpecialError @ 2013.07.07. 21:40)
Persze akarhat gyereket, de ha már erre a döntésre jut legalább tegyen meg mindent, hogy egészséges legyen! Az anorexia gyógyítható ha meg van a betegben a hajlandóság és megfelelő orvost talál.
Sokáig én is nagyon vékony voltam, örültem ha már 45-46 kiló voltam, de ma már 55 kiló vagyok, nálam a stresszel és a lelki állapotommal volt összefüggésben.
Inkább neked kéne orvos,nem tehet róla a lány hogy ennyire vékony,ahogy te se hogy ilyen ostoba vagy.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: