Starity

Bizarr! Meg se látszik a lányon a várandósság

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 07. 21:39 #81
- törölt felhasználó -    
Tényleg nagyon erős akaraterő kell, hogy valaki túl jusson ezen a betegségen, és még keményebb, ha valaki még váradós. Én még ilyenről nem is hallottam komolyan mondom, de azt nem értem, hogy ha anyuka is szeretne lenni, és az első baba még szerencsére sikerült, akkor miért kockáztatja meg ezt a második gyerekkel is, mert ez a saját és a baba egészségébe, vagy akár az életébe is kerülhet. Én megértem, hogy nem könnyű feladat, de ennyit azért tényleg átgondolhatott volna.. blink.gif
2013. július 07. 21:40 #82
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1427
Csatolások: 0
Azonosító: 169896
WOW wacko.gif azért én sajnálom a lányt meg a gyereket is
2013. július 07. 21:40 #83
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (Kevin Colin @ 2013.07.07. 21:31)
Talán mert gyereket akart,és a jövöt nem láthatta előre,hogy mi lesz.

Persze akarhat gyereket, de ha már erre a döntésre jut legalább tegyen meg mindent, hogy egészséges legyen! Az anorexia gyógyítható ha meg van a betegben a hajlandóság és megfelelő orvost talál.

Beyla nem hinném, hogy a fogamzásgátló lenne a megfelelő módszer az esetedben, inkább ki kell deríteni hogy mi az okat a soványságodnak, bár gondolom te is ezen vagy. smileeee.gif Sokáig én is nagyon vékony voltam, örültem ha már 45-46 kiló voltam, de ma már 55 kiló vagyok, nálam a stresszel és a lelki állapotommal volt összefüggésben.
2013. július 07. 21:41 #84
beatrixee
beatrixee
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 192443
Ez jó dura...sajnálom azért de reméljük h az orvosok segitenek neki és a picinek smileeee.gif
2013. július 07. 21:42 #85
Bella xoxo
Bella xoxo
új tag

StátuszFollow your dreams ♥
Hozzászólás: 87
Azonosító: 201721
Durva! Rossz lehet nekik, sajnálom őket.
2013. július 07. 21:53 #86
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
És most képzeljük el,hogy kb, milyen sovány lehet,ha nem terhes. Szörnyű.sad.gif Reméljük sikerül neki kigyógyulni ebből,és a kicsinek sem lesz baja!
2013. július 07. 21:55 #87
Hachiii
Hachiii
visszatérő vendég

StátuszQui prior est tempore, potior est iure.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 171199
Úristen! Remélem hamar felépül az anorexiából és nem lesz baja a babának!
2013. július 07. 21:57 #88
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (SpecialError @ 2013.07.07. 21:40)
Beyla nem hinném, hogy a fogamzásgátló lenne a megfelelő módszer az esetedben, inkább ki kell deríteni hogy mi az okat a soványságodnak, bár gondolom te is ezen vagy. smileeee.gif  Sokáig én is nagyon vékony voltam, örültem ha már 45-46 kiló voltam, de ma már 55 kiló vagyok, nálam a stresszel és a lelki állapotommal volt összefüggésben.

Nagyjából két éve fogytam le negyven kilóra, és bár 2013 szeptemberében sikerült felszednem ötöt, de a vastagbélgyulladásom miatt ismét lement három, és nem hízok a betegség miatt ugyebár. Keresték már mindenhol az okát: labor tesztek, hormon tesztek, laktóz teszt, különböző UH vizsgálatok - kapásból legalább öt nőgyógyász látott már és tíz orvos, sőt egy kontrasztanyagos sellás MRI-re is elküldtek és minden leletem negatív. Senki sem tudja megmondani, hogy mitől fogytam ennyit. Persze, most novembertől antibiotikum szedése által beütött ez a nyavalyás vastagbélgyulladás, ám a problémák már előtte elkezdődtek. Alapból szedtem hormonális fogamzásgátlót, mert párkapcsolatban élek, és a hormontesztet csak úgy lehetett elvégezni, ha ugyebár hat hónapra abbahagyom. Nagyjából az ötödik hónap után megszűnt a menstruációm, amit az orvosok betudtak annak, hogy nem termelődik megfelelő mennyiségű nemihormon, ami ugyebár az ovulációt szabályozza. Felírt egy másik fogamzásgátlót és viszontlátásra! Pont ma gondolkoztam azon, hogy felkeresek egy magánorvost, hogy kutassa ki a probléma gócpontját, mert kezd egyre nyomasztóbbá válni a dolog. Persze, még nem akarok gyermeket, de tudnom kell, hogy most mi a helyzet. Mégis az orvosok egymásra mutogattak nagyjából másfél éven keresztül, és ahelyett, hogy meggyógyítottak volna, félredobtak és közölték, hogy egészséges vagyok. S a félreértések elkerülése végett nem vagyok sem anorexiás, sem bulímiás, mint a cikkben szereplő fiatal lány. Persze a stressz az én életemben is megvan, mint szerintem mindenkiében, s alapból is meglehetősen stresszelős egyéniség vagyok. Elképzelhető, hogy az lehet a gond, ám nem igazán tudom, hogy hogyan szorítsam ki az életemből.
2013. július 07. 22:03 #89
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Azonosító: 132641
Jajj szegény! És nemcsak a lányt sajnálom, hanem a gyerekeket is, mert szükségük van a megfelelő mennyiségű tápanyagokra. :I ://
2013. július 07. 22:11 #90
Selli gomez fan.
Selli gomez fan.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 423
Csatolások: 17
Azonosító: 196175
Szegény. Remélem kigyógyul az anorexiából .
2013. július 07. 22:21 #91
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (Beyla @ 2013.07.07. 21:57)
Nagyjából két éve fogytam le negyven kilóra, és bár 2013 szeptemberében sikerült felszednem ötöt, de a vastagbélgyulladásom miatt ismét lement három, és nem hízok a betegség miatt ugyebár. Keresték már mindenhol az okát: labor tesztek, hormon tesztek, laktóz teszt, különböző UH vizsgálatok - kapásból legalább öt nőgyógyász látott már és tíz orvos, sőt egy kontrasztanyagos sellás MRI-re is elküldtek és minden leletem negatív. Senki sem tudja megmondani, hogy mitől fogytam ennyit. Persze, most novembertől antibiotikum szedése által beütött ez a nyavalyás vastagbélgyulladás, ám a problémák már előtte elkezdődtek. Alapból szedtem hormonális fogamzásgátlót, mert párkapcsolatban élek, és a hormontesztet csak úgy lehetett elvégezni, ha ugyebár hat hónapra abbahagyom. Nagyjából az ötödik hónap után megszűnt a menstruációm, amit az orvosok betudtak annak, hogy nem termelődik megfelelő mennyiségű nemihormon, ami ugyebár az ovulációt szabályozza. Felírt egy másik fogamzásgátlót és viszontlátásra! Pont ma gondolkoztam azon, hogy felkeresek egy magánorvost, hogy kutassa ki a probléma gócpontját, mert kezd egyre nyomasztóbbá válni a dolog. Persze, még nem akarok gyermeket, de tudnom kell, hogy most mi a helyzet. Mégis az orvosok egymásra mutogattak nagyjából másfél éven keresztül, és ahelyett, hogy meggyógyítottak volna, félredobtak és közölték, hogy egészséges vagyok. S a félreértések elkerülése végett nem vagyok sem anorexiás, sem bulímiás, mint a cikkben szereplő fiatal lány. Persze a stressz az én életemben is megvan, mint szerintem mindenkiében, s alapból is meglehetősen stresszelős egyéniség vagyok. Elképzelhető, hogy az lehet a gond, ám nem igazán tudom, hogy hogyan szorítsam ki az életemből.

Mindenképpen egy magánklinikát javasolok, olyat ahol van nőgyógyász (esetleg endokrinológus) és belgyógyász is. Ezt azért tudom javasolni mert van egy ismerősöm akinek volt egy nőgyógyászati műtétje és nagyjából 1-2 évre rá folyamatosan beteg volt, cikluson kívüli vérzés, állandó ízületi gyulladás stb. Rengeteg orvosnál járt (mind állami) aztán elment egy magán dokihoz aki egyből közölte hogy anno a műtétnél bent hagytak egy varratot ami begyulladt, begyűlt. Ott helyben kivették neki és azóta elmúlt minden panasza. Szóval amikor már több doki sem tud rendes dolgot mondani, mindenképpen ajánlott a magán doki.
A stresszt igazából neked kell megtanulnod kezelni, sajnos ez ilyen. Nekem mondjuk segített a munkahely váltás. Fontos a rendszeres evés, nekem pl úgy működik a szervezetem, hogy ha reggel nem indítom el (koffein vagy valami étel), akkor akár délután 1-2 óráig is el vagyok étel nélkül, ami nem túl jó súly szempontjából. De erőltetni nem szabad, csak azért mert kevésnek tűnik, amit ettél mondjuk ebédre, nem szabad erőltetni, mert abból csak undor lesz. Én ilyenkor általában valami tápértékes innivalót iszom (gyümölcslé, energiaital, kávé) ezek elindítják a gyomrot és hamarosan megéhezek rájuk.smileeee.gif
2013. július 07. 22:22 #92
fruzsitapodi
fruzsitapodi
új tag

Státuszcan you hear the silence?
Hozzászólás: 46
Azonosító: 203587
mielőbbi gyógyulást kívánok neki, és hogy a pici egészséges legyen!
2013. július 07. 22:23 #93
CsiCsen
CsiCsen

StátuszLet your smile change the world, but don't let the world change your smile. :)
Hozzászólás: 877
Csatolások: 1
Azonosító: 132090
Az a baj, hogy ezt a nő elkezdte valamikor és bár gondolom igyekezett túljutni ezen, de a baba meg semmiről nem tehet, mégis neki árt a legjobban. :/
2013. július 07. 22:24 #94
porcukormókus97
porcukormókus97
Hozzászólás: 691
Csatolások: 1
Azonosító: 155890
Ez tényleg nagyon durva.
2013. július 07. 22:28 #95
- törölt felhasználó -    
Jézusom! A 8. hónapban jár?! ohmy.gif Remélem a baba egészségesen születik meg és Holly is rendbe jön! smileeee.gif
2013. július 07. 22:32 #96
Áfamanó
Áfamanó
Hozzászólás: 568
Azonosító: 184102
Szegény. Nagyon remélem, hogy szülés után a baba is és Holly is egészséges marad. smileeee.gif
2013. július 07. 22:39 #97
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Azonosító: 134645
anyukám is így volt velem... aztán egész normálisak vagyunk... biggrin.gif
2013. július 07. 23:03 #98
- törölt felhasználó -    
azért kicsit látszik, amúgymeg nem ez az első hogy nem látszk valakinek, van a TLC-n egy műsor hogy : nem tudtam hogy terhes vagyok, és ott az összesnél ilyen.
2013. július 07. 23:21 #99
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Huhh, azért remélem többet fog enni. smileeee.gif
2013. július 07. 23:22 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (SpecialError @ 2013.07.07. 21:40)
Persze akarhat gyereket, de ha már erre a döntésre jut legalább tegyen meg mindent, hogy egészséges legyen! Az anorexia gyógyítható ha meg van a betegben a hajlandóság és megfelelő orvost talál.
Beyla nem hinném, hogy a fogamzásgátló lenne a megfelelő módszer az esetedben, inkább ki kell deríteni hogy mi az okat a soványságodnak, bár gondolom te is ezen vagy. smileeee.gif  Sokáig én is nagyon vékony voltam, örültem ha már 45-46 kiló voltam, de ma már 55 kiló vagyok, nálam a stresszel és a lelki állapotommal volt összefüggésben.

Inkább neked kéne orvos,nem tehet róla a lány hogy ennyire vékony,ahogy te se hogy ilyen ostoba vagy.
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!