Misao:
Nem attól lesz valaki felnőtt, de légyszíves nézd meg mondjuk Gaga dalszövegeit, ha már őt hoztad fel. Fényévekkel érettebb és művészibb, mint ez a szőke póniló. Az, hogy milyen ruha a normális, ízlés dolga, ha ez alapján ítélsz meg valakit, neked se lehet sok eszed. Ja, és lehet a szerelemről, szakításeól énekelni úgy is, hogy ne fulladjunk meg a nyálban (pl Adele). Én nem ribancoztam le Swiftet, nem ribanc attól még, hogy szereti a f...szt, csak ne írjon egy albumnyi hulladékot minden egyéjszakás kalandjáról. Attól meg senki nem lesz ribanc, mert "egy szál semmiben riszálja a seggét", úgy látszik a fogalmakkal is problémáid vannak. Amúgy köszönöm kérdésed, nálam itt fent minden rendben. =)
Taylor Swift imádja, ha összetörik a szívét
2013. július 07. 20:22
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2013. július 07. 20:25
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Azért az túlzás, hogy imádná.Mondjuk a karrierének tényleg jót tesz.
2013. július 07. 20:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hát akkor már elég sok barátja lehetett!
2013. július 07. 20:36
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.07. 20:22)
Amúgy köszönöm kérdésed, nálam itt fent minden rendben. =)
Nagyon szívesen,de nem kérdés volt,hanem egy kijelentés.
Amúgy nagyon jól ismerem Gaga és a csodálatos litölmonszterek fantasztikus kalandjait is, ergo legtöbb muzsikáival és szövegeivel sajnos teljesen tisztába vagyok, noha azt megemlíteném,hogy az általad felhozott "fényévekkel érettebb és művészibb"-dalokhoz neki csak annyi köze van,hogy a studióban felénekelte a többit meg az a nem túl sok rivalda fényben részesülő team kupálta helyre,avagy mentette a menthetőt. De rátérve erre a r**anc témára,hamár felhoztad; nekem egy nőszemély attól tartozik ebbe a kategóriába, amennyibben úgy viselkedik, illetve öltöszködik. Az,hogy valaki a privát, magánéletében mit csinál - már hogy lenne r**? Természetesen,ha feltűnően reklámozza - naná, de szerinted Taylor tényleg ezt teszi?
Nem is érdemes vitatkozni, mivel ahogy elnézem a szóhasználatodat, beléd is annyi értelem szorult mint smalling tekintetébe.
2013. július 07. 20:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Misao mi az a NEGBT ??
2013. július 07. 20:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Először elolvastam a bevezetőt, na mondom, már megint mi a francot hord ez a csaj össze-vissza, aztán a nyilatkozatát is, és úristen. Most ebből komolyan hogyan szülte meg a cikkíró, hogy imádja, ha összetörik a szívét? Mert nagyon nem ez a lényege a mondandójának. Taylornak igaza van, saját tapasztalat, az ember tényleg akkor tud jót alkotni, mikor szomorú, elkeseredett (Art never comes from happiness). De ettől függetlenül nem imádja, ha összetörik a szívét, ugyan melyik ember szeretné ezt? Tényleg furcsán fogalmazott azzal, hogy gyönyörűnek találja ezt, de erős túlzás úgy megjelentetni a cikket, hogy ő most szereti, ha a fiúk átcseszik a fejét. Nem vagyok oda Taylorért, de miért kell folyton a hibát keresni benne?
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. július 07. 20:43
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (mind1neked @ 2013.07.07. 20:37)
Misao mi az a NEGBT ??
Never Ever Getting Back Together
Nekem aztán édes mindegy, hogy Taylor miből merít ihletet...
2013. július 07. 20:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (FantasticGirl. @ 2013.07.07. 19:22)
Hát nem tudom. Én közel 3 éve vagyok együtt a párommal.. és szerintem hatalmas marhaság, hogy a szerelem az csak van. Jó esetben nem kell küzdened azért akit szeretsz, hogy megkapd. De azért hogy életben tartsd a kapcsolatot igen is meg kell dolgoznod néha. Akkor is ha ő a nagy ő, meg minden tökéletesNEK TŰNIK.. Sokszor a tökéletes mégsem tökéletes, és igenis van min gondolkodni, hogy működjön a kapcsolat, akkor is ha a másik életed nagy szerelme.
Azzal a kijelentésével nincs bajom hogy " a szomorúság és csalódottság a két kedvenc érzelme " mert mindenki más, mindenki mást szeret, bármiről is legyen szó. De azon igencsak fennakadtam, hogy a szerelem az csak úgy van, és nem kell gondolkodni semmi.. Egy igazi, erős kapcsolat nem terem csak úgy magától. Na mindegy. :S Nemértem Taylort, és szerintem nem is fogom megérteni.
Azzal a kijelentésével nincs bajom hogy " a szomorúság és csalódottság a két kedvenc érzelme " mert mindenki más, mindenki mást szeret, bármiről is legyen szó. De azon igencsak fennakadtam, hogy a szerelem az csak úgy van, és nem kell gondolkodni semmi.. Egy igazi, erős kapcsolat nem terem csak úgy magától. Na mindegy. :S Nemértem Taylort, és szerintem nem is fogom megérteni.
Hú, mennyi igazságot írtál le! Gondolom ezt csak szintén az tudja, aki párkapcsolatban él, és hát mivel nem vagyunk egyformák úgymond a párkapcsolatban is vannak súrlódások, viták vagy egyet nem értések. Valóban két ember kell ahhoz, hogy egy szerelmi viszony működhessen - részben tisztelet, megalázkodás, elfogadás, őszinteség és hűség. Ezek a szerelem alappillérei, amik, ha hiányoznak az egész dugába dől, s működőképtelenné válik. A szerelem pontosan arról szól, hogy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, legyen az akármi. A párom néha forró fejű, sőt, ha meg van győződve a saját igazáról, akkor semmiről sem lehet beszélni, ám ez rám is eléggé igaz. Eléggé erős egyéniségek vagyunk és olykor elküldjük egymást a fenébe, sőt egymásra csapkodjuk a telefont néha-néha, és bár nem tökéletes a kapcsolatunk, de mi is már vagy három éve boldogítjuk egymást a baromságainkkal. Én speciel csak akkor tudok írni, hogyha teljes mértékben kiegyensúlyozott vagyok. Régebben az érzéseimet szőttem regénybe, hiszen annyira rossz volt minden, és bár valóban életem egyik remekművét alkottam meg abban az ominózus időszakban, ám most képtelen lennék egy szót is leírni összetörve.
Taylor egyszerűen kicsapongó életet él, és nincs tisztában egy komoly párkapcsolat alapfogalmával. Oké, nem működik az első, jó, a második sem, oké a harmadikkal is gebasz volt, de csak ebben az évben olyan 8-10 pasit darált be, és érdekes módon ő sosem volt hibás csak a csávó?
tothbianka
2013. július 07. 20:56
Idézet (Beyla @ 2013.07.07. 20:55)
Hú, mennyi igazságot írtál le! Gondolom ezt csak szintén az tudja, aki párkapcsolatban él, és hát mivel nem vagyunk egyformák úgymond a párkapcsolatban is vannak súrlódások, viták vagy egyet nem értések. Valóban két ember kell ahhoz, hogy egy szerelmi viszony működhessen - részben tisztelet, megalázkodás, elfogadás, őszinteség és hűség. Ezek a szerelem alappillérei, amik, ha hiányoznak az egész dugába dől, s működőképtelenné válik. A szerelem pontosan arról szól, hogy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, legyen az akármi. A párom néha forró fejű, sőt, ha meg van győződve a saját igazáról, akkor semmiről sem lehet beszélni, ám ez rám is eléggé igaz. Eléggé erős egyéniségek vagyunk és olykor elküldjük egymást a fenébe, sőt egymásra csapkodjuk a telefont néha-néha, és bár nem tökéletes a kapcsolatunk, de mi is már vagy három éve boldogítjuk egymást a baromságainkkal. Én speciel csak akkor tudok írni, hogyha teljes mértékben kiegyensúlyozott vagyok. Régebben az érzéseimet szőttem regénybe, hiszen annyira rossz volt minden, és bár valóban életem egyik remekművét alkottam meg abban az ominózus időszakban, ám most képtelen lennék egy szót is leírni összetörve.
Taylor egyszerűen kicsapongó életet él, és nincs tisztában egy komoly párkapcsolat alapfogalmával. Oké, nem működik az első, jó, a második sem, oké a harmadikkal is gebasz volt, de csak ebben az évben olyan 8-10 pasit darált be, és érdekes módon ő sosem volt hibás csak a csávó?
Valószínűleg akkor nem csak a férfiakban van a hiba, hanem benne is, csak erről nagyon sokszor elfeledkezik. Egyszerűen nem érett meg teljesen egy komoly párkapcsolathoz, emiatt nem jön össze neki. Ha meg csak ebből tud ihletet meríteni, akkor áldásom rá, de hamar ki fog égni.
Lehet hogy Taylorral csak azért járnak ,mert megizélják majd dobják..
2013. július 07. 21:22
Miért kezdem megutálni....ideje lenne másból ihletet meríteni
2013. július 07. 21:30
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na, ez a nő ritka sötét egyébként... Amúgy erős túlzás, hogy jót tesz a karrierjének mert a számai iszonyatosak! Legyen akkor világ életében nagyon boldogtalan ha erre vágyik! OMG!
2013. július 07. 21:34
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Hát.. hát, Taylor rossz úton halad dalszövegírás terén, mondjuk eddig is a leállósávban menetelt, de mindegy. Szvl szerintem előbb-utóbb a rajongók is beleunnak abba, hogy mindig ugyanazt a témát boncolgatja a számaiban, rámtaláltálbelédestemsalalalalalá. Egy igazi zenész azt is képes papírra vetni, hogy mit reggelizett.
2013. július 07. 21:35
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Misao:
Megint elbeszélünk egymás mellett. Én SOSEM ribancoztam le Swiftet, ha az lenne, talán a pasik sem dobálnák ki egy-két hét után. (Addig ne az én értelmi szintemmel foglalkozz, amig még a szövegértés sem megy).Amúgy azt sosem fogom megérteni, hogy a miniruhák/gatyák/szoknyák és a magassarkú mitől ribancos...
És még mielőtt olyan hülyeségeket állítasz, hogy Gaga csak felénekli a dalait, nézd már meg, hogy kik írják és csinálják a számokat. Gaga minden számnál ott van dalszövegíróként és producerként is, úgyhogy ne hordjunk már össze minden baromságot, mert még a végén valaki elhiszi.
Én sem akarok vitatkozni, csak még ki kellett javítanom a hibákat az előző kommentedben.
Megint elbeszélünk egymás mellett. Én SOSEM ribancoztam le Swiftet, ha az lenne, talán a pasik sem dobálnák ki egy-két hét után. (Addig ne az én értelmi szintemmel foglalkozz, amig még a szövegértés sem megy).Amúgy azt sosem fogom megérteni, hogy a miniruhák/gatyák/szoknyák és a magassarkú mitől ribancos...
És még mielőtt olyan hülyeségeket állítasz, hogy Gaga csak felénekli a dalait, nézd már meg, hogy kik írják és csinálják a számokat. Gaga minden számnál ott van dalszövegíróként és producerként is, úgyhogy ne hordjunk már össze minden baromságot, mert még a végén valaki elhiszi.
Én sem akarok vitatkozni, csak még ki kellett javítanom a hibákat az előző kommentedben.
Shorty Official
2013. július 07. 21:35
|
|
Dorcsixx Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 205503 offline
|
Ez akkor sem lenne világosabb, ha neoncsövet dugnának a fejébe. Ennyire hülye nem lehet... minek kell ennek arra mennie, hogy összetörjék a szivét. Nagyon szánalmas, már bocs! ennél már nincs lejjebb...am meg lehet, hogy csk én vagyok igy vele, de már feltűnhetett volna a vlágnak, hogy az exei kifigurázásából él...Pl. Harry Styles a 22-ben -.- szánalmas, csk ennyit tudok mondani
2013. július 07. 21:43
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (Dorcsixx Directioner @ 2013.07.07. 21:35)
Ez akkor sem lenne világosabb, ha neoncsövet dugnának a fejébe. Ennyire hülye nem lehet... minek kell ennek arra mennie, hogy összetörjék a szivét. Nagyon szánalmas, már bocs! ennél már nincs lejjebb...am meg lehet, hogy csk én vagyok igy vele, de már feltűnhetett volna a vlágnak, hogy az exei kifigurázásából él...Pl. Harry Styles a 22-ben -.- szánalmas, csk ennyit tudok mondani
Hogy figurázhatta volna ki Harry Stylest, mikor a 22 az új albummal együtt októberben jelent meg, ők pedig csak decemberben jöttek össze?
Misao
2013. július 07. 21:56
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Hát az biztos,hogy ilyenkor sokkal jobb dalok születnek,de azért nem kellene ebből rendszert csinálnia. Egyszer megunja ezt és már nem akar csalódni,akkor vége a karrierjének,mert nem tudott új szakítós dalt írni? Szerintem pedig tudna ő ezek nélkül is jó dalokat írni,ha nagyon akarja.
2013. július 07. 22:40
Csak félévre? Örökre is eltűnhetne. XD Már a puszta látványától rosszul vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.