Starity

Taylor Swift imádja, ha összetörik a szívét

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 07. 20:22 #101
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
Misao:
Nem attól lesz valaki felnőtt, de légyszíves nézd meg mondjuk Gaga dalszövegeit, ha már őt hoztad fel. Fényévekkel érettebb és művészibb, mint ez a szőke póniló. Az, hogy milyen ruha a normális, ízlés dolga, ha ez alapján ítélsz meg valakit, neked se lehet sok eszed. Ja, és lehet a szerelemről, szakításeól énekelni úgy is, hogy ne fulladjunk meg a nyálban (pl Adele). Én nem ribancoztam le Swiftet, nem ribanc attól még, hogy szereti a f...szt, csak ne írjon egy albumnyi hulladékot minden egyéjszakás kalandjáról. Attól meg senki nem lesz ribanc, mert "egy szál semmiben riszálja a seggét", úgy látszik a fogalmakkal is problémáid vannak. Amúgy köszönöm kérdésed, nálam itt fent minden rendben. =)
2 felhasználónak tetszik: Shorty Official, tothbianka
2013. július 07. 20:25 #102
ninanesbitt
ninanesbitt
visszatérő vendég

StátuszI've been up in the air...
Hozzászólás: 385
Csatolások: 15
Azonosító: 200499
Azért az túlzás, hogy imádná.Mondjuk a karrierének tényleg jót tesz.
2013. július 07. 20:29 #103
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
Hát akkor már elég sok barátja lehetett! biggrin.gif
2013. július 07. 20:36 #104
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.07. 20:22)
Amúgy köszönöm kérdésed, nálam itt fent minden rendben. =)

Nagyon szívesen,de nem kérdés volt,hanem egy kijelentés. pardon.gif
Amúgy nagyon jól ismerem Gaga és a csodálatos litölmonszterek fantasztikus kalandjait is, ergo legtöbb muzsikáival és szövegeivel sajnos teljesen tisztába vagyok, noha azt megemlíteném,hogy az általad felhozott "fényévekkel érettebb és művészibb"-dalokhoz neki csak annyi köze van,hogy a studióban felénekelte a többit meg az a nem túl sok rivalda fényben részesülő team kupálta helyre,avagy mentette a menthetőt. De rátérve erre a r**anc témára,hamár felhoztad; nekem egy nőszemély attól tartozik ebbe a kategóriába, amennyibben úgy viselkedik, illetve öltöszködik. Az,hogy valaki a privát, magánéletében mit csinál - már hogy lenne r**? Természetesen,ha feltűnően reklámozza - naná, de szerinted Taylor tényleg ezt teszi?
Nem is érdemes vitatkozni, mivel ahogy elnézem a szóhasználatodat, beléd is annyi értelem szorult mint smalling tekintetébe.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Lady Suzy
2013. július 07. 20:37 #105
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Misao mi az a NEGBT ??
2013. július 07. 20:39 #106
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Először elolvastam a bevezetőt, na mondom, már megint mi a francot hord ez a csaj össze-vissza, aztán a nyilatkozatát is, és úristen. Most ebből komolyan hogyan szülte meg a cikkíró, hogy imádja, ha összetörik a szívét? Mert nagyon nem ez a lényege a mondandójának. Taylornak igaza van, saját tapasztalat, az ember tényleg akkor tud jót alkotni, mikor szomorú, elkeseredett (Art never comes from happiness). De ettől függetlenül nem imádja, ha összetörik a szívét, ugyan melyik ember szeretné ezt? Tényleg furcsán fogalmazott azzal, hogy gyönyörűnek találja ezt, de erős túlzás úgy megjelentetni a cikket, hogy ő most szereti, ha a fiúk átcseszik a fejét. Nem vagyok oda Taylorért, de miért kell folyton a hibát keresni benne?
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2013. július 07. 20:43 #107
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (mind1neked @ 2013.07.07. 20:37)
Misao mi az a NEGBT ??

Never Ever Getting Back Together biggrin.gif

Nekem aztán édes mindegy, hogy Taylor miből merít ihletet...
2013. július 07. 20:45 #108
Treasure
Treasure
új tag

StátuszWhen you feel my heat look into my eyes it's where my demons hide.
Hozzászólás: 45
Azonosító: 205399
Hát nem tudom ....de a lényeg hogy lett pár jó száma ezek miatt.
2013. július 07. 20:55 #109
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (FantasticGirl. @ 2013.07.07. 19:22)
Hát nem tudom. Én közel 3 éve vagyok együtt a párommal.. és szerintem hatalmas marhaság, hogy a szerelem az csak van. Jó esetben nem kell küzdened azért akit szeretsz, hogy megkapd. De azért hogy életben tartsd a kapcsolatot igen is meg kell dolgoznod néha. Akkor is ha ő a nagy ő, meg minden tökéletesNEK TŰNIK.. Sokszor a tökéletes mégsem tökéletes, és igenis van min gondolkodni, hogy működjön a kapcsolat, akkor is ha a másik életed nagy szerelme.
Azzal a kijelentésével nincs bajom hogy " a szomorúság és csalódottság a két kedvenc érzelme " mert mindenki más, mindenki mást szeret, bármiről is legyen szó. De azon igencsak fennakadtam, hogy a szerelem az csak úgy van, és nem kell gondolkodni semmi.. Egy igazi, erős kapcsolat nem terem csak úgy magától. Na mindegy. :S Nemértem Taylort, és szerintem nem is fogom megérteni.

Hú, mennyi igazságot írtál le! Gondolom ezt csak szintén az tudja, aki párkapcsolatban él, és hát mivel nem vagyunk egyformák úgymond a párkapcsolatban is vannak súrlódások, viták vagy egyet nem értések. Valóban két ember kell ahhoz, hogy egy szerelmi viszony működhessen - részben tisztelet, megalázkodás, elfogadás, őszinteség és hűség. Ezek a szerelem alappillérei, amik, ha hiányoznak az egész dugába dől, s működőképtelenné válik. A szerelem pontosan arról szól, hogy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, legyen az akármi. A párom néha forró fejű, sőt, ha meg van győződve a saját igazáról, akkor semmiről sem lehet beszélni, ám ez rám is eléggé igaz. Eléggé erős egyéniségek vagyunk és olykor elküldjük egymást a fenébe, sőt egymásra csapkodjuk a telefont néha-néha, és bár nem tökéletes a kapcsolatunk, de mi is már vagy három éve boldogítjuk egymást a baromságainkkal. Én speciel csak akkor tudok írni, hogyha teljes mértékben kiegyensúlyozott vagyok. Régebben az érzéseimet szőttem regénybe, hiszen annyira rossz volt minden, és bár valóban életem egyik remekművét alkottam meg abban az ominózus időszakban, ám most képtelen lennék egy szót is leírni összetörve.

Taylor egyszerűen kicsapongó életet él, és nincs tisztában egy komoly párkapcsolat alapfogalmával. Oké, nem működik az első, jó, a második sem, oké a harmadikkal is gebasz volt, de csak ebben az évben olyan 8-10 pasit darált be, és érdekes módon ő sosem volt hibás csak a csávó? think.gif Valószínűleg akkor nem csak a férfiakban van a hiba, hanem benne is, csak erről nagyon sokszor elfeledkezik. Egyszerűen nem érett meg teljesen egy komoly párkapcsolathoz, emiatt nem jön össze neki. Ha meg csak ebből tud ihletet meríteni, akkor áldásom rá, de hamar ki fog égni.
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2013. július 07. 20:56 #110
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.07.07. 20:55)
Hú, mennyi igazságot írtál le! Gondolom ezt csak szintén az tudja, aki párkapcsolatban él, és hát mivel nem vagyunk egyformák úgymond a párkapcsolatban is vannak súrlódások, viták vagy egyet nem értések. Valóban két ember kell ahhoz, hogy egy szerelmi viszony működhessen - részben tisztelet, megalázkodás, elfogadás, őszinteség és hűség. Ezek a szerelem alappillérei, amik, ha hiányoznak az egész dugába dől, s működőképtelenné válik. A szerelem pontosan arról szól, hogy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, legyen az akármi. A párom néha forró fejű, sőt, ha meg van győződve a saját igazáról, akkor semmiről sem lehet beszélni, ám ez rám is eléggé igaz. Eléggé erős egyéniségek vagyunk és olykor elküldjük egymást a fenébe, sőt egymásra csapkodjuk a telefont néha-néha, és bár nem tökéletes a kapcsolatunk, de mi is már vagy három éve boldogítjuk egymást a baromságainkkal. Én speciel csak akkor tudok írni, hogyha teljes mértékben kiegyensúlyozott vagyok. Régebben az érzéseimet szőttem regénybe, hiszen annyira rossz volt minden, és bár valóban életem egyik remekművét alkottam meg abban az ominózus időszakban, ám most képtelen lennék egy szót is leírni összetörve.
Taylor egyszerűen kicsapongó életet él, és nincs tisztában egy komoly párkapcsolat alapfogalmával. Oké, nem működik az első, jó, a második sem, oké a harmadikkal is gebasz volt, de csak ebben az évben olyan 8-10 pasit darált be, és érdekes módon ő sosem volt hibás csak a csávó? think.gif Valószínűleg akkor nem csak a férfiakban van a hiba, hanem benne is, csak erről nagyon sokszor elfeledkezik. Egyszerűen nem érett meg teljesen egy komoly párkapcsolathoz, emiatt nem jön össze neki. Ha meg csak ebből tud ihletet meríteni, akkor áldásom rá, de hamar ki fog égni.

Lehet hogy Taylorral csak azért járnak ,mert megizélják majd dobják..
2013. július 07. 21:12 #111
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Hát én nem szívesen élnék át csalódást még egy új dal kedvéért sem.
2013. július 07. 21:22 #112
- törölt felhasználó -    
Miért kezdem megutálni....ideje lenne másból ihletet meríteni wink.gif
2013. július 07. 21:30 #113
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Na, ez a nő ritka sötét egyébként... Amúgy erős túlzás, hogy jót tesz a karrierjének mert a számai iszonyatosak! Legyen akkor világ életében nagyon boldogtalan ha erre vágyik! OMG!
2013. július 07. 21:34 #114
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Hát.. hát, Taylor rossz úton halad dalszövegírás terén, mondjuk eddig is a leállósávban menetelt, de mindegy. Szvl szerintem előbb-utóbb a rajongók is beleunnak abba, hogy mindig ugyanazt a témát boncolgatja a számaiban, rámtaláltálbelédestemsalalalalalá. Egy igazi zenész azt is képes papírra vetni, hogy mit reggelizett.
2013. július 07. 21:35 #115
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Misao:

Megint elbeszélünk egymás mellett. Én SOSEM ribancoztam le Swiftet, ha az lenne, talán a pasik sem dobálnák ki egy-két hét után. (Addig ne az én értelmi szintemmel foglalkozz, amig még a szövegértés sem megy).Amúgy azt sosem fogom megérteni, hogy a miniruhák/gatyák/szoknyák és a magassarkú mitől ribancos...

És még mielőtt olyan hülyeségeket állítasz, hogy Gaga csak felénekli a dalait, nézd már meg, hogy kik írják és csinálják a számokat. Gaga minden számnál ott van dalszövegíróként és producerként is, úgyhogy ne hordjunk már össze minden baromságot, mert még a végén valaki elhiszi.

Én sem akarok vitatkozni, csak még ki kellett javítanom a hibákat az előző kommentedben.
1 felhasználónak tetszik: Shorty Official
2013. július 07. 21:35 #116
Viri615
Viri615
visszatérő vendég

StátuszPor más que quise no logré sustituirte Y vuelvo a ti porque Mi Corazón Insiste<3
Hozzászólás: 209
Csatolások: 178
Azonosító: 194398
ja persze..én se értek egyet azzal hogy a szerelem csak úgy van..
2013. július 07. 21:35 #117
Dorcsixx Directioner
Dorcsixx Directioner
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 205503
Ez akkor sem lenne világosabb, ha neoncsövet dugnának a fejébe. Ennyire hülye nem lehet... minek kell ennek arra mennie, hogy összetörjék a szivét. Nagyon szánalmas, már bocs! ennél már nincs lejjebb...am meg lehet, hogy csk én vagyok igy vele, de már feltűnhetett volna a vlágnak, hogy az exei kifigurázásából él...Pl. Harry Styles a 22-ben -.- szánalmas, csk ennyit tudok mondani
2013. július 07. 21:43 #118
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Idézet (Dorcsixx Directioner @ 2013.07.07. 21:35)
Ez akkor sem lenne világosabb, ha neoncsövet dugnának a fejébe. Ennyire hülye nem lehet... minek kell ennek arra mennie, hogy összetörjék a szivét. Nagyon szánalmas, már bocs! ennél már nincs lejjebb...am meg lehet, hogy csk én vagyok igy vele, de már feltűnhetett volna a vlágnak, hogy az exei kifigurázásából él...Pl. Harry Styles a 22-ben -.- szánalmas, csk ennyit tudok mondani

Hogy figurázhatta volna ki Harry Stylest, mikor a 22 az új albummal együtt októberben jelent meg, ők pedig csak decemberben jöttek össze? 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. július 07. 21:56 #119
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Hát az biztos,hogy ilyenkor sokkal jobb dalok születnek,de azért nem kellene ebből rendszert csinálnia. Egyszer megunja ezt és már nem akar csalódni,akkor vége a karrierjének,mert nem tudott új szakítós dalt írni? Szerintem pedig tudna ő ezek nélkül is jó dalokat írni,ha nagyon akarja.smileeee.gif
2013. július 07. 22:40 #120
- törölt felhasználó -    
Csak félévre? Örökre is eltűnhetne. XD Már a puszta látványától rosszul vagyok.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok