Taylor Swift imádja, ha összetörik a szívét
2013. július 07. 18:16
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Kevin Colin, igen, tudom, hogy azokról énekel, de nem CSAK azokról. Ha akarod írok neked listát. És ha kapcsolat a téma, akkor sem a szakítás. Szerintem a legtöbb ember abból merít ihletet, ami vele történik épp. És ez miért lenne rossz? Legalább nem a szexről meg a drogokról ír...
2013. július 07. 18:28
Hát most könyörgöm,minden előadó dalai többsége a szerelemről szól.Mivel a mai tinik körében ez az az érzelem amivel a legjobban el tudnak adni valamit.Én Taylor-t teljesen megértem.Lehet óriási rajongásom van a hátterében de így gondolom.Attól függetlenül hogy sok kapcsolata volt nem jelenti azt hogy nem volt szerelmes.Itt mindenki olyan okos de komolyan.Már ez idegesítő.Ha Taylor a szerelemről tud fantasztikus dalokat írni akkor jó.Legalább Ő el is ér vele valamit.Én komolyan borzasztóan csodálom azért amiért a sok rossz kritika ellenére képes boldog lenni és már elnézést de le#zarja a sok utálkozót és a rajongóira koncentrál.Ez neki egy jó opció,szóval ez neki csak a javára válik.
2013. július 07. 18:30
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Nem tudom, én ha szerelmes vagyok vagy épp szingli folyton halgatok zenét, nem kell ahhoz, nekem, hogy öszetörjék a szívem!
Ki szereti, ha folyton sír és megbántva, becsapva érzi magát... Szerintem senki, de ok....
2013. július 07. 18:31
DE ABBA NEM GONDOL BELE, hogy olyankor a másik fél szíve is összetörik és ha arra még dalt is ír, hát "kissé sem aljas ááááá"...................
2013. július 07. 18:31
Magyarán, inkább boldogtalan, mint boldog? Érdekesen gondolkozik, de valóban jót tesz a karrierjének, ha folyton más pasival van, és erről ír dalt? :/
2013. július 07. 18:38
Lizzanna akár mennyire szeretem Tayt,valamennyire egyet kell,hogy értsek :/ Most őszintén, inkább boldogtalan akar lenni?
2013. július 07. 18:53
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Nem normális, komolyan...Mindenbe csak a karrierje fellendítését látja. -.-"
2013. július 07. 18:59
imádja ha összetörik a szívét mert akkor tud új számot írni
2013. július 07. 19:02
|
|
lilla1Dforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 202443 offline
|
Szánalmas... :/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: