Starity

Taylor Swift imádja, ha összetörik a szívét

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 07. 17:51 #21
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
valamilyen szinten igaza van, de egy kicsit furán gondolkodik...szerintem jót tenne neki, ha megállapodna végre...
2013. július 07. 17:52 #22
Lucky5
Lucky5
state of grace
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Nem hiszem, hogy imádja ha összetörik a szívét. Azt szereti ha ezt a csalódottságot pozitívan használhatja fel, vagyis kiadhatja az érzelmeit a dalain keresztül. Még mindig nem értem, hogy ez egyeseknek miért böki a csőrét, de mindegy.
2013. július 07. 17:55 #23
- törölt felhasználó -    
Hát, ez szerintem egy kicsit furcsa. De az ő élete, az ő érzései. smileeee.gif
2013. július 07. 17:56 #24
- törölt felhasználó -    
Őt csalják tőrbe? Inkább ő csalja tőrbe az áldozatait. Szegény férfiak összejönne vele, ez (már csak azért sem fogom ő-nek írni) meg az őrületbe kergeti őket, hogy a végén őt dobják, és még ő legyen az áldozat, akit "tőrbe csalnak", aztán pedig nagy csalódásában dalt ír. Hát ez vicces komolyan. Szégyent hoz a női nemre.
2013. július 07. 17:56 #25
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Beyla nagyon nem értek veled együtt. Valószínűleg neked a párod életed szerelme, azért érzel így. Viszont Taylor még nyilván nem találta meg a nagy őt. De ez nem azt jelenti, hogy nem volt szerelmes, meg hogy nem érzi szarul magát, amikor valami megcsalja, megalázza, kidobja, stb. Én lelkileg nagyon hasonlítok Taylorra, és átérzem, hogy hogyan is gondolja ezt az egész dolgot. Amikor valami nem sikerül, akkor egy másik irányba tereled az életed, nem igaz? Vagyis, tegyük fel, tönkremegy a kapcsolatod, összetörik a szíved, akkor elkezdesz valami olyasmivel foglalkozni, amiben sikereket érhetsz el. Én is szeretek írni, sőt, amikor nagyon kivoltam valaki miatt, akkor dalszöveget írtam. Nyilván nem Taylor szintűek, aki remek szövegeket ír, de úgy éreztem, hogy mivel senki nem ért meg, de valahogy ki kell adnom magamból, így "alkottam". Szerintem ez tök logikus. És ezért rossz a cím, annak kéne lennia, hogy "Taylor Swiftet inspirálja, ha összetörik a szívét". És máris sokkal értelmesebb lenne és jobban hangzana.
3 felhasználónak tetszik: Elody, Lucky5, Lady Suzy
2013. július 07. 17:57 #26
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Nem túl okos. De ezt eddig is tudhattuk. My rockstar (Beyla) szépen leírta, hogy egy IGAZI, TEHETSÉGES dalszövegíró BÁRMIRŐL tud írni. Hát ez kérem szépen igaz. Csakhogy éljek egy példával. Jon Bon Jovi írt dalt egyik lányához miután megszületett (I Got the Girl), és írt egy szép szerelmes balladát is (Always). Két különböző téma, és Ő mégis nagyszerű dalokat alkotott. Miért? Mert Ő talán ért is a dalszövegíráshoz. biggrin.gif Taylor másról sem írt szinte csak a szerelmi csalódásairól...
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla, House Of Wax
2013. július 07. 17:57 #27
M.Amanda
M.Amanda
visszatérő vendég

StátuszLove me for who I an now & not what i was ! <3 ....
Hozzászólás: 187
Csatolások: 0
Azonosító: 205116
szerintem egy kicsit furi de nekem mindeg ha neki jó igy
2013. július 07. 17:58 #28
- törölt felhasználó -    
Sokkal több lehetne belőle, ha picit máshogy fogná fel a dolgokat.
2013. július 07. 18:00 #29
- törölt felhasználó -    
A régebbi dalait kedveltem. Tudtam, hogy a legtöbb a szerelemről íródott, de kellemes volt hallgatni a letisztult dalait és a szép, tiszta hangját. Megnyugtatott a pozitív kicsengésű dallam, amelyhez társult egy szintén pozitív kicsengésű szöveg. Majd kiadta a Red-et. Hatalmas csalódás volt számomra ez az album. A rajta lévő két duett elnyerte a tetszésemet, ma is szívesen meghallgatom ezeket, de egyszerűen a többi lemezen található dal pocsék pop(?) dalok. Tucat, monoton ráadásul semmit mondó dalocskák.
2013. július 07. 18:02 #30
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
A karrierjének jót tesz, (nem véletlen mondják, h minden rosszban van jó is) de neki nem..
2013. július 07. 18:04 #31
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
nekem nem ilyen a felfogásom nem értek vele 1et
2013. július 07. 18:05 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.07.07. 17:49)
Ez a csaj tényleg nem normális. Én ki vagyok készülve teljesen idegileg és fizikailag is, ha a párommal nagyon összeveszek. Minden bajom van akkor, és nemhogy ihletem nincs akkor, de élni sem túlzottan van kedvem. Nos, hát a kiscsaj ennyire szegényes kreativitással van megáldva. Tény, ha az emberben dúlnak és fúlnak az érzések, akkor ki tudja írni magából, hiszen én mindezt regény formájában szoktam, és tény, valóban akkor születnek meg a legjobb fejezetek, de én gyűlölök szomorúnak és elkeseredettnek lenni. Utálatos egy érzés, ami halálvágyat vált ki az emberből. Ha ő olyan baromi könnyen dolgozza fel ezeket a csalódásokat, megjegyzem, még soha a büdös életben nem szeretett soha senkit sem tiszta szívből tiszta szerelemmel. Ha a párom elhagyna, lehet, hogy tovább tudnék lépni - vagy lehet, hogy nem -, de nagy valószínűséggel sosem tudnám kiheverni. Annyira szegényes a kreativitása szegény párának, hogy csak erről tud énekelni. Mit keres egyáltalán a nagy sztárok között? Egy igazi zenész bárhol, bármikor, bármiről tud dalszöveget írni, nem kell ahhoz csalódásos ihlet. Ez a csaj sem tud magával mit kezdeni, hisz a zenéje is és ő maga is egyenlő a jó nagy kerek nullával. Ha 20-30 évvel ezelőtt élt volna, akkor a karrierje elején már úgy elsüllyedt volna, mint a Titanic kérem szépen. Nincs benne semmi értékelhető a cukker-mukker pofiján kívül, szóval nem tudom, hogy miért olyan nagy eresztés...

Taylor ezekből kapja az ihletet,a dalaihoz,mert minden zene amit énekel csak szakitásról szólnak,épp ezért tarom őt unalmasnak,mindig ugyanazt csinálja.
2013. július 07. 18:05 #33
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Janie @ 2013.07.07. 17:56)
Beyla nagyon nem értek veled együtt. Valószínűleg neked a párod életed szerelme, azért érzel így. Viszont Taylor még nyilván nem találta meg a nagy őt. De ez nem azt jelenti, hogy nem volt szerelmes, meg hogy nem érzi szarul magát, amikor valami megcsalja, megalázza, kidobja, stb. Én lelkileg nagyon hasonlítok Taylorra, és átérzem, hogy hogyan is gondolja ezt az egész dolgot. Amikor valami nem sikerül, akkor egy másik irányba tereled az életed, nem igaz? Vagyis, tegyük fel, tönkremegy a kapcsolatod, összetörik a szíved, akkor elkezdesz valami olyasmivel foglalkozni, amiben sikereket érhetsz el. Én is szeretek írni, sőt, amikor nagyon kivoltam valaki miatt, akkor dalszöveget írtam. Nyilván nem Taylor szintűek, aki remek szövegeket ír, de úgy éreztem, hogy mivel senki nem ért meg, de valahogy ki kell adnom magamból, így "alkottam". Szerintem ez tök logikus. És ezért rossz a cím, annak kéne lennia, hogy "Taylor Swiftet inspirálja, ha összetörik a szívét". És máris sokkal értelmesebb lenne és jobban hangzana.

Egyetértek :-)
2013. július 07. 18:07 #34
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Én teljesen máshogy gondolkodom mint ő.
2013. július 07. 18:08 #35
Janie
Janie
dreamer ^^

Kevin Colin, Taylornak van jópár száma, ami nem a szakításról szól. smileeee.gif
2013. július 07. 18:08 #36
Janie
Janie
dreamer ^^

Elody, köszönöm! smileeee.gif
2013. július 07. 18:09 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Janie @ 2013.07.07. 18:08)
Kevin Colin, Taylornak van jópár száma, ami nem a szakításról szól. smileeee.gif

De a dalai 98%ka igen csak a kapcsolatairól szól,szerinted miért nyilatkozta azt Taylor Swift hogy a kapcsolatairól ,és a szakitásairól énekel?
2013. július 07. 18:09 #38
nagyleona98
nagyleona98
visszatérő vendég

Státuszfamous
Hozzászólás: 426
Csatolások: 17
Azonosító: 173989
hogyha egész életében boldogtalan akar lenni, akkor oké.
2013. július 07. 18:10 #39
Timyy
Timyy

StátuszCause in the end only love survives...:3
Hozzászólás: 530
Azonosító: 158267
A fanoktól különösen elnézést kérek, de én sírva röhögök ezen._nevet.gif
2013. július 07. 18:14 #40
Zutul
Zutul

StátuszVolt egyszer egy... utána meg kettő.
Hozzászólás: 798
Csatolások: 82
Azonosító: 124816
vagy csak ezt mondja, mert neki is leesett már, hogy irtó nagy b*lf*szn*k kell lenni ahhoz, hogy ennyi mindenki kidobja rohog.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok