Taylor Swift imádja, ha összetörik a szívét
2013. július 07. 17:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
valamilyen szinten igaza van, de egy kicsit furán gondolkodik...szerintem jót tenne neki, ha megállapodna végre...
2013. július 07. 17:52
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Nem hiszem, hogy imádja ha összetörik a szívét. Azt szereti ha ezt a csalódottságot pozitívan használhatja fel, vagyis kiadhatja az érzelmeit a dalain keresztül. Még mindig nem értem, hogy ez egyeseknek miért böki a csőrét, de mindegy.
2013. július 07. 17:55
Hát, ez szerintem egy kicsit furcsa. De az ő élete, az ő érzései.
2013. július 07. 17:56
Őt csalják tőrbe? Inkább ő csalja tőrbe az áldozatait. Szegény férfiak összejönne vele, ez (már csak azért sem fogom ő-nek írni) meg az őrületbe kergeti őket, hogy a végén őt dobják, és még ő legyen az áldozat, akit "tőrbe csalnak", aztán pedig nagy csalódásában dalt ír. Hát ez vicces komolyan. Szégyent hoz a női nemre.
2013. július 07. 17:56
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Beyla nagyon nem értek veled együtt. Valószínűleg neked a párod életed szerelme, azért érzel így. Viszont Taylor még nyilván nem találta meg a nagy őt. De ez nem azt jelenti, hogy nem volt szerelmes, meg hogy nem érzi szarul magát, amikor valami megcsalja, megalázza, kidobja, stb. Én lelkileg nagyon hasonlítok Taylorra, és átérzem, hogy hogyan is gondolja ezt az egész dolgot. Amikor valami nem sikerül, akkor egy másik irányba tereled az életed, nem igaz? Vagyis, tegyük fel, tönkremegy a kapcsolatod, összetörik a szíved, akkor elkezdesz valami olyasmivel foglalkozni, amiben sikereket érhetsz el. Én is szeretek írni, sőt, amikor nagyon kivoltam valaki miatt, akkor dalszöveget írtam. Nyilván nem Taylor szintűek, aki remek szövegeket ír, de úgy éreztem, hogy mivel senki nem ért meg, de valahogy ki kell adnom magamból, így "alkottam". Szerintem ez tök logikus. És ezért rossz a cím, annak kéne lennia, hogy "Taylor Swiftet inspirálja, ha összetörik a szívét". És máris sokkal értelmesebb lenne és jobban hangzana.
2013. július 07. 17:57
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nem túl okos. De ezt eddig is tudhattuk. My rockstar (Beyla) szépen leírta, hogy egy IGAZI, TEHETSÉGES dalszövegíró BÁRMIRŐL tud írni. Hát ez kérem szépen igaz. Csakhogy éljek egy példával. Jon Bon Jovi írt dalt egyik lányához miután megszületett (I Got the Girl), és írt egy szép szerelmes balladát is (Always). Két különböző téma, és Ő mégis nagyszerű dalokat alkotott. Miért? Mert Ő talán ért is a dalszövegíráshoz.
Taylor másról sem írt szinte csak a szerelmi csalódásairól...
2013. július 07. 17:58
Sokkal több lehetne belőle, ha picit máshogy fogná fel a dolgokat.
2013. július 07. 18:00
A régebbi dalait kedveltem. Tudtam, hogy a legtöbb a szerelemről íródott, de kellemes volt hallgatni a letisztult dalait és a szép, tiszta hangját. Megnyugtatott a pozitív kicsengésű dallam, amelyhez társult egy szintén pozitív kicsengésű szöveg. Majd kiadta a Red-et. Hatalmas csalódás volt számomra ez az album. A rajta lévő két duett elnyerte a tetszésemet, ma is szívesen meghallgatom ezeket, de egyszerűen a többi lemezen található dal pocsék pop(?) dalok. Tucat, monoton ráadásul semmit mondó dalocskák.
2013. július 07. 18:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nekem nem ilyen a felfogásom nem értek vele 1et
2013. július 07. 18:05
Idézet (Beyla @ 2013.07.07. 17:49)
Ez a csaj tényleg nem normális. Én ki vagyok készülve teljesen idegileg és fizikailag is, ha a párommal nagyon összeveszek. Minden bajom van akkor, és nemhogy ihletem nincs akkor, de élni sem túlzottan van kedvem. Nos, hát a kiscsaj ennyire szegényes kreativitással van megáldva. Tény, ha az emberben dúlnak és fúlnak az érzések, akkor ki tudja írni magából, hiszen én mindezt regény formájában szoktam, és tény, valóban akkor születnek meg a legjobb fejezetek, de én gyűlölök szomorúnak és elkeseredettnek lenni. Utálatos egy érzés, ami halálvágyat vált ki az emberből. Ha ő olyan baromi könnyen dolgozza fel ezeket a csalódásokat, megjegyzem, még soha a büdös életben nem szeretett soha senkit sem tiszta szívből tiszta szerelemmel. Ha a párom elhagyna, lehet, hogy tovább tudnék lépni - vagy lehet, hogy nem -, de nagy valószínűséggel sosem tudnám kiheverni. Annyira szegényes a kreativitása szegény párának, hogy csak erről tud énekelni. Mit keres egyáltalán a nagy sztárok között? Egy igazi zenész bárhol, bármikor, bármiről tud dalszöveget írni, nem kell ahhoz csalódásos ihlet. Ez a csaj sem tud magával mit kezdeni, hisz a zenéje is és ő maga is egyenlő a jó nagy kerek nullával. Ha 20-30 évvel ezelőtt élt volna, akkor a karrierje elején már úgy elsüllyedt volna, mint a Titanic kérem szépen. Nincs benne semmi értékelhető a cukker-mukker pofiján kívül, szóval nem tudom, hogy miért olyan nagy eresztés...
Taylor ezekből kapja az ihletet,a dalaihoz,mert minden zene amit énekel csak szakitásról szólnak,épp ezért tarom őt unalmasnak,mindig ugyanazt csinálja.
2013. július 07. 18:05
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Janie @ 2013.07.07. 17:56)
Beyla nagyon nem értek veled együtt. Valószínűleg neked a párod életed szerelme, azért érzel így. Viszont Taylor még nyilván nem találta meg a nagy őt. De ez nem azt jelenti, hogy nem volt szerelmes, meg hogy nem érzi szarul magát, amikor valami megcsalja, megalázza, kidobja, stb. Én lelkileg nagyon hasonlítok Taylorra, és átérzem, hogy hogyan is gondolja ezt az egész dolgot. Amikor valami nem sikerül, akkor egy másik irányba tereled az életed, nem igaz? Vagyis, tegyük fel, tönkremegy a kapcsolatod, összetörik a szíved, akkor elkezdesz valami olyasmivel foglalkozni, amiben sikereket érhetsz el. Én is szeretek írni, sőt, amikor nagyon kivoltam valaki miatt, akkor dalszöveget írtam. Nyilván nem Taylor szintűek, aki remek szövegeket ír, de úgy éreztem, hogy mivel senki nem ért meg, de valahogy ki kell adnom magamból, így "alkottam". Szerintem ez tök logikus. És ezért rossz a cím, annak kéne lennia, hogy "Taylor Swiftet inspirálja, ha összetörik a szívét". És máris sokkal értelmesebb lenne és jobban hangzana.
Egyetértek :-)
2013. július 07. 18:07
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Én teljesen máshogy gondolkodom mint ő.
2013. július 07. 18:09
Idézet (Janie @ 2013.07.07. 18:08)
Kevin Colin, Taylornak van jópár száma, ami nem a szakításról szól. 
De a dalai 98%ka igen csak a kapcsolatairól szól,szerinted miért nyilatkozta azt Taylor Swift hogy a kapcsolatairól ,és a szakitásairól énekel?
2013. július 07. 18:09
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
hogyha egész életében boldogtalan akar lenni, akkor oké.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: