Taylor Swift úgy véli, az, ha összetörik a szívét, nagyon jót tesz neki és karrierjének egyaránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift imádja, ha összetörik a szívét
2013. július 07. 17:25
2013. július 07. 17:27
o.O It's okay xd Szerintem nem valami jó, ha összetörik a szíved.. :/
2013. július 07. 17:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hm. Fura,hogy ezt mondja...
2013. július 07. 17:28
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem is tudom...... Igaza is van, meg nem is. Ja meg a csalódás stb. jó ihlet dal íráshoz meg stb-hez is
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
legalább ő nem zuhan össze egy szakítás után,hanem pozitívan dolgozza fel a dolgokat
bárki bármit mond,én szeretem Taylort
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
imádom Taylor-t ♥♥
2013. július 07. 17:39
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
Az meg hogy lehet hogyha összetörik a szívét jobban lesz?
2013. július 07. 17:40
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Szerintem teljesen megőrűlt. Még hogy imádja..Hogy lehet azt imádni, ha összetörik a szívét.. Fogalmam sincs. Ja ő meg mindenben csak a pénzt látja..Mert a csalódottságából is egy olyan dalt csinál amit milliók néznek...
2013. július 07. 17:41
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem ez egy szar cím. Taylor azt mondta, hogy a csalódottság, fájdalom, stb, amit egy szakításnál lehet érezni, az sokkal inspirálóbb, mint amikor csak úgy szerelmesen elvagy. Ez nem azt jelenti, hogy szeret gondolkozni, amikor ez az érzés inspirálja. Azért ez nem ugyanaz...
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. július 07. 17:48
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Hát kibújt a szög a zsákból, ez azért hosszútávon előbb utóbb unalmas lesz az embereknek, hisz a legtöbb pasi már messziről elkerüli Taylor-t mert tudják, mi lenne a kapcsolatuk vége ha összejönnének.
Azt elismerem, hogy Taylor élőben is jól énekel, meg az is elismerő, hogy saját maga írja a dalait, de ahogyan azt teszi, azzal cseppet sem vagyok megelégedve, nem csak a csalódottságból lehet ihletet meríteni, hanem a boldogságból is, legalábbis szerintem.
Azt elismerem, hogy Taylor élőben is jól énekel, meg az is elismerő, hogy saját maga írja a dalait, de ahogyan azt teszi, azzal cseppet sem vagyok megelégedve, nem csak a csalódottságból lehet ihletet meríteni, hanem a boldogságból is, legalábbis szerintem.
2013. július 07. 17:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a csaj tényleg nem normális. Én ki vagyok készülve teljesen idegileg és fizikailag is, ha a párommal nagyon összeveszek. Minden bajom van akkor, és nemhogy ihletem nincs akkor, de élni sem túlzottan van kedvem. Nos, hát a kiscsaj ennyire szegényes kreativitással van megáldva. Tény, ha az emberben dúlnak és fúlnak az érzések, akkor ki tudja írni magából, hiszen én mindezt regény formájában szoktam, és tény, valóban akkor születnek meg a legjobb fejezetek, de én gyűlölök szomorúnak és elkeseredettnek lenni. Utálatos egy érzés, ami halálvágyat vált ki az emberből. Ha ő olyan baromi könnyen dolgozza fel ezeket a csalódásokat, megjegyzem, még soha a büdös életben nem szeretett soha senkit sem tiszta szívből tiszta szerelemmel. Ha a párom elhagyna, lehet, hogy tovább tudnék lépni - vagy lehet, hogy nem -, de nagy valószínűséggel sosem tudnám kiheverni. Annyira szegényes a kreativitása szegény párának, hogy csak erről tud énekelni. Mit keres egyáltalán a nagy sztárok között? Egy igazi zenész bárhol, bármikor, bármiről tud dalszöveget írni, nem kell ahhoz csalódásos ihlet. Ez a csaj sem tud magával mit kezdeni, hisz a zenéje is és ő maga is egyenlő a jó nagy kerek nullával. Ha 20-30 évvel ezelőtt élt volna, akkor a karrierje elején már úgy elsüllyedt volna, mint a Titanic kérem szépen. Nincs benne semmi értékelhető a cukker-mukker pofiján kívül, szóval nem tudom, hogy miért olyan nagy eresztés...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.