Nagy sikert aratott Brittany Robertson új sorozata
2013. július 07. 21:38
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Megéri nézni a sorozatot szerintem fantasztikus, bár nem tartom fairnek, hogy pont Brittanyt emelték ki a címben, csak mert ismertebb. Nem az ő alakításán múlt minden.
2013. július 07. 21:45
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
mar beszereztem az elso reszeket!
Mar alig varom h legyen idom h megnezzem!!!
2013. július 08. 09:36
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igazából csak Britt Robertson miatt kezdtem el a sorozatot, mert már hiányoltam őt a Secret Circle vége óta.
Nem is számítottam túl jóra.. de az eddigi két rész alapján, amit megnéztem belőle fantasztikus sorozat!
Egyedi történet, jó színészek, izgalom.. minden megvan benne, engem nagyon megfogott.
Remélem, ez tovább kifog tartani, mint a TSC (amit mellesleg nagyon imádtam).
2013. július 08. 10:03
Biztos nézni fogom,már nagyon kíváncsi vagyok rá.És ez a Colin gyerek nem kicsit helyes.
2013. július 08. 12:42
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
lehet belenézek én is amjd ebbe a sorozatba
2013. július 08. 12:51
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Na megnéztem az első két részt és mindenkinek ajánlom, hogy kezdje el nézni, mert ez az év sorozata. Eszméletlen jó.
2013. július 08. 18:27
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Nagyon jó szériának tűnik - az első két epizód alapján, nálam határozottan nézős. Bár azt nem igen értem miért "Britt Robertson sorozatának" emlegetik,mikor nem is neki vannak a legnagyobb részei, plusz engem még mindig nem győzött meg a csaj, fantasztikus, színészi képességeiról. No, igen, majd meglátjuk, elvégre ha valahol itt lesz lehetősége bizonyítani.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: