Kisfiával pózol Natalia Oreiro
2013. július 06. 14:42
Az biztos, hogy aranyos kép lett, de én biztos nem csináltatnék ilyet magamról. Nagyon szép tőle, hogy jótékonykodik. Gyönyörű kisfia van!
2013. július 06. 15:43
nagyon aranyosak
mondjuk én nem vállalnék be egy ilyen képet.
Nagyon rendes tőle, h jótékonykodik.
2013. július 06. 21:01
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Nem normális, két éves korig? Nem a legsötétebb Afrikában vagyunk, van más étel is a gyereknek.
Egyébként helyes, hogy szoptat, ha van teje
Most divat ezt reklámozni a sztárok körében. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy legalább valami leplet nem tudtak volna a gyerek seggére rátenni? Szegény kölök seggét az egész világ látja, ő meg bele sem egyezett. Remélhetőleg 10 év múlva nem fog emiatt haragudni az anyjára. Nekem pl. nem esne jól, ha a babaseggemet a fél világ látta volna.
Egyébként helyes, hogy szoptat, ha van teje
2013. július 08. 13:43
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
azt hittem, a felső képen betty page van
2013. július 14. 07:29
|
Kataddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Igen két éves korig!!!!A baba immunredszerének fotos!!! Az én is kétéves koráig szoptattam a lányom és meg is látszik rajta. Amikor nővérem kislánya, hazahozott az oviból gy hányos hasmenős vírust az én (akkor csupán 6 hónapos) lányom kerek 6 órán keresztúl volt beteg. míg a szoptatásellenes nővérem akkor 4 éves lánya majdnem 1 hónapot kórházban töltött vele. Az én lányom (most2,5Éves) egyetlen egyszer volt megfázva azóta, a nővérem lánya anniszor volt megfázva már, hogy műteni kellett már a fülét is és a manduláját is (a torokgyulladás ráhúzódott a fülére is, ami halláskárosodást okozott nála).Nagy valószínűséggel még mielőtt megkezdi az általános iskolát hallókészülékre lesz szűksége....
Számomra ezt jelenti a két év szoptatás!
Számomra ezt jelenti a két év szoptatás!
2013. augusztus 09. 17:33
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Emlékszem, ahogy a biológia tanárnőm állandóan azt hajtogatta, hogy az anyatej a legjobb táplálék az újszülötteknek (beleértve az állatokat is) ugyanis ezzel alakul ki a védekezőképesség. Katadd gyönyörűen leírta, hogy miért is jó tanács ez Natalia részéről. Ez csak egy példa arra, hogy a természet jól van megcsinálva, csak az emberek birkák, hogy át akarják szabni azt, ami már készen van....
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.