Dalpremier: Mutya, Keisha, Siobhan - Flatline
2013. július 05. 20:58
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Azt se tudom kik XD
2013. július 06. 02:53
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (carly @ 2013.07.05. 17:23)
fuu hát engem ezek nem érdekelnek, egyedül amikor Amelle Berrabah és Heidi Range is a csapatban volt akkor volt jó a sugababes de így..
Jó, nyilván hogy a legtöbbeknek a Mutya-Keisha-Heidi felállás jut először eszébe, mert nagyobb része volt az a korszak az együttesnek, de szó sincs arról, hogy Heidi bármilyen szempontból is jobb vagy odavalóbb lenne, mint Siobhán
Siobhán az eredeti, ez a felállás a legjobb, plusz Heidinek olyan irritáló hangja van, hogy ha meghallom karmolászom magam
A dal nem tetszik különösebben, de a Red Dress óta nem volt jobb Sugababes dal sem, mert az viszont akárhogy nézzük, jól sikerült függetlenül attól, hogy csak annyi köze van ehhez hogy Keisha
2013. július 06. 18:16
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Én anno még régen szerettem a régi Sugababes felállást, Heidi-t még megszoktam, de amikor már Amelle is csatlakozott valahogy kiszerettem az egészből
Szóval most örülök, hogy megint így összeálltak, nekem a szám is tetszik, jó kis nyugis
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: