2NE1 2013 Falling In Love
2013. július 05. 14:32
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
7 felhasználónak tetszik:
Shawool Lilla,
silenc,
Queen666,
G-Dragon08,
Demetra,
Lisa7003,
Seherezade1050
2013. július 05. 18:12
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Gyönyörűek a lányok, bár én személy szerint hiányolom Bom vörös haját, meg az sem annyira tetszik, hogy ennyivel rövidebb is. CL gyönyörű, mint mindig. Dara.. hát soha nem gondoltam, hogy valaha szőke lesz. Szerintem Minzy-nek is lehetne hosszabb haja, mint amilyen a Scream-ben volt.. na azzal nagyon dögös volt.
De amúgy már nagyon kíváncsi vagyok az új dalra meg a videoklipre is! Köszi a képeket!
2013. július 11. 12:26
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ahogy egyre többször látom Darát ezzel a szőke hajjal, nekem annál jobban nem tetszik.
Így utólag megjegyezném, hogy Minzy-nek a rózsaszín haj baromi jól áll.
Köszi a képeket!
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. december 27. 17:46
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én már megszoktam Dara szőke haját, de az elején bizony nekem sem tetszett. Még most is azt mondom, a barna jobban áll neki! Hozzáteszem én imádom a szőke hajat, de valahogy ez nem Dara színe.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.