Starity

Újabb híres meleg pár kötötte össze életét Kaliforniában

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 05. 23:46 #101
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Bocii98 attól, hogy nem tudsz róla, a homoszexualitás nem most alakult ki és nem azért terjedt el, mert megengedtük. Az ókori olaszországban is volt már, sőt, Görögországban is...lásd Sappho leszbikus volt. Szerintem fogalmad sincsen, miről beszélsz smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: JBT1, Jolie_77
2013. július 06. 06:48 #102
- törölt felhasználó -    
Semmi bajom a melegekkel, csináljanak, amit akarnak, de a 4 fal között. Mi sem hangoztatjuk folyton, hogy heteroszexuálisak vagyunk.
Nem az a proléma itt, hogy mit csinálnak, hanem az, hogy sokan túlságosan is nyíltan.
2013. július 06. 08:56 #103
Bocii98
Bocii98

StátuszA rockerek meghalnak,de a rock örök!
Hozzászólás: 532
Csatolások: 0
Azonosító: 195695
Shorty Official
Azt hiszem valaki végre kifejezte szavakban,azt amit mondani szerettem volna.Köszönöm. meghajolo.gif

Misuzu86
Én tiszteletben tartom más érveit és véleményét.És nem mondom senkinek,hogy nem tudja mit beszél.Kérlek,ezt azért te se tedd,mert nem olyan jó érzés,ha azt olvasod,hogy valaki enyhén arra utal,hogy hülye vagy,csupán mert nem egyezik a véleményetek.Ezen kicsit gondolkozz el.

Irresistible
Erre is tudnék sok mindent mondani,de inkább hanyagolom.És azért hadd ne te mondd meg nekem,hogy mennyire vagyok érett.Attól mert nem tolerálok ugyanannyit mind te,nem jelenti azt,hogy éretlen vagyok.Én is ugyanúgy nevezhetlek téged éretlennek,mert gyerekesen azt hiszed,hogy attól,hogy egy starity cikk-nél véded a melegeket nagyon jószívű vagy és meg fogod menteni a világot.Talán kicsit túloztam,ezért pedig bocsánatot kérek,de nekem nagyon ezt sugallja a hozóászóllásod. Meg egy kis lenézés is,de ez nekem megengedett. wink.gif

symor,kedves pedig nekem nem úgy tűnt,hogy Charlotte a megjegyzésem azon részével értette egyet,hogy gusztustalanok,hanem a többi résszel,de te tudod.Szeretem az ilyen okos embereket starityn,akik szeretik félreérteni a dolgokat.

Most pedig ki fogok szállni ebből az egészből,mert az érveimet tudjátok már,azt pedig már kezdem unni,hogy engem támadtok és olyan tulajdonságokat fogtok rám,amik birtokában nem vagyok.Magamat nem fogom védeni.Megadom nektek a lealázás örömét.Élvezzétek!És amúgy sem fogunk semmire sem jutni.Se én titeket,se ti engem nem fogtok meggyőzni.Szóóóval,viszlát! biggrin.gif
2013. július 06. 09:04 #104
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Ez a négy fal között érv külön tetszik thumbsup.gif , főleg azzal a kitétellel, hogy mi heteroszexuálisak sosem hangoztatjuk, vagy teregetik ki a szexualitásunkat.

KIVÉVE:

magazinokban - filmekben - klipekben - sorozatokban - valóság-showkban - vetélkedőkben - parkokban - éttermekben - reklámokban - hirdetésekben - a kozmetikán - a fodrásznál - a buszon - a vonaton - a repülőn - lovon - tevén - malacon lovagolva - utcán kurjantva - kocsmában előadva - a vécén elbeszélve, megdicsérve, túlozva, a falra firkantva - a "didzsiben" ordítva suttogva, ordítva - twitteren, chaten, face-en, skypon csiritelve - és a négy fal között

MINDEN NAP, SZINTE BÁRHOL:

elbeszélve, kibeszélve, lemérve, összemérve - kinek ki - mit és mekkorát - milyet és milyen nagyot - meddig tartót - fotón, vagy videón - tettben vagy képzeletben - vágyva és megtervezve - felcsinálva. megcsinálva, kicsinálva - erősen, gyengéden, ütemesen - bevágva, meghágva - ruhástől, szörősen, csupaszon, gyapjason - folyva, lövelve, öklelve - olcsón, drágán, egy csokiért, két csokiért, egy millióért - szilikonnal, eredeteiben - feltöltve, felfújva, bekapcsolva - rezgőn, fokozatosan vagy csak úgy...

Nos csupán ennyire nem teregetik ki nap, mint nap a legkülönbözőbb formában és módokon a szexuális orientációjukat azok, akik heterók _nevet.gif

Jaaa, hogy te bu7i vagy, maradj a négy fal között, tanulj tőlünk, hisz mi heterók oly diszkréten kezeljük az irányultságunkat és vonzalmunkat a világ húspiacán secret.gif

Ha bu7i vagy, jól húzd meg magad, pont mint a heterók wink.gif
4 felhasználónak tetszik: JBT1, chelseagirl18, Jolie_77, Sally Sparrow
2013. július 06. 09:10 #105
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Bocii98:

Pontosan melyikkel kedves, amiben kifejted, hogy buzinak lenni egy degeneratív tulajdonság belekeverve valami olyan abszurd történelemszemléletet, amivel itt többeknek nagy mulatságot okoztál biggrin.gif

Charlotte-ot jól kihúztad akkor ezzel a pácból, tényleg, bár ő mintha nem tett volna olyan kitételt, hogy csak a félmondanivalódban vagytok véleménytestvérek tongue.gif

DE legyen, ahogy te akarod wink.gif
2013. július 06. 10:05 #106
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Legalább boldogok..aztán felőlem ott és akkor csinálják, amit csinálnak, ahol akarják.'Az embernek értelme és szabad akarata van' wink.gif
2013. július 06. 10:30 #107
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Sok boldogságot! smileeee.gif
2013. július 06. 10:48 #108
cupcake
cupcake
visszatérő vendég

Státusz~Real fans save bands, real bands save fans~
Hozzászólás: 177
Azonosító: 204541
gratulálok nekik és sok boldogságot! remélhetőleg nem lesz válás
2013. július 06. 13:16 #109
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Bocii98: Rasszista vagy...
2013. július 06. 18:40 #110
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Bocii98 Nem kell gondolkoznom, szerintem azon szinten vagy, mint hitler. Csak te nem a zsidókra mennél, hanem a melegekre, ha meg lenne az esélyed hozzá. Sajnálom, hha megbántottalak, ha nem inged nem veszed magadra smileeee.gif
2013. július 06. 21:02 #111
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
I love you Phillip Morris! biggrin.gif
Van itt olyan aki tudja, hogy miről beszélek? tongue.gif
2013. július 06. 23:45 #112
- törölt felhasználó -    
Gratulálok nekik,sok boldogságot nekik!smileeee.gif
2013. július 07. 14:41 #113
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
szerintem a melegek is megerdemlik a boldogsagot es hogy elfogadjuk oket! smileeee.gif
2013. július 08. 07:32 #114
Revens
Revens
visszatérő vendég

Státuszsuli :S
Hozzászólás: 421
Csatolások: 43
Azonosító: 195644
sok boldogságot és Hailie95 igazad van
2013. július 09. 17:54 #115
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Lambika @ 2013.07.05. 18:45)
miért kell azon fennakadni hogy 91 óta vannak együtt, aztán fikázzátok a heterokat, h ők nem bírják addig. Elvileg ti is azok vagytok. Meg hát nem szabad már rögtön ezzel jönni, mert azt is lehetne mondani h sok meleg pár 1 évig se bírja, és sok hetero pár már 25 éve együtt vannak. Hihetetlen h ezzel kell jönni!

Jó, de akkor azon se tessék fennakadni, ha születik egy cikk nagy korkülönbségben élő párokról. Ha jól sejtem, oda is szoktak záporozni olyan megjegyzések, hogy csak keveseknek jön össze, stb. Szerintem arányaiban nagyjából hasonló a sikerfaktor, mint az "ellentábor" esetében, csak azzal nem foglalkoznak annyira, mert nem izgalmas téma, nem olyan feltűnő, mint amikor két fél között látványosabb korkülönbség áll fent...

Amúgy sikerült kiforgatni a szavaimat. Én úgy értettem a hozzászólásomban, hogy igenis sok hetero nem tudja értékelni a kapcsolatait. Én is az vagyok, hetero, de a környezetemből tapasztalva is látom, mi a helyzet. Szerintem sokkal jobban kitart egymás mellett két olyan ember, akit nem támogatnak annyian. Pláne, ha esküdni sem engedik őket, pedig szeretnék. Mások meg házasodnak össze-vissza, rövid idő eltelte után, s ismételten egy rövid idő elteltével pedig már el is válnak. Az pedig, hogy a válások száma rohamosan nő, statisztikai tény. pardon.gif És mivel nagyon kevés helyen legális a melegházasság, így a statisztika a heterókból áll össze döntőleg. rolleyes.gif

Mindenkinek lehet véleménye és mindenkinek joga is van azt elmondani, amennyiben azt szépen teszi, elfogadható formában.

Sajnos vagy nem sajnos, én ebből az itt folyó vitából kimaradtam, így nem tudom, mik hangoztak el - így ehhez nem is kívánnék semmit hozzáfűzni.

Felmerült bennem egy kérdés: ha lehet az ember meleg, de csak a 4 fal között, akkor a 4 fal között miért ne lehetnének házasok is? Min változtat az a papír? (pláne manapság, amikor a heterók egy jelentős része házasságellenes?)
2013. július 10. 22:19 #116
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Hajrá Justin Bieber,neked is sikerülni fog!
2013. augusztus 07. 12:41 #117
DarkEagle
DarkEagle
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 178551
"ColorBird
Hajrá Justin Bieber,neked is sikerülni fog!"

Kész... végem. biggrin.gif
2013. augusztus 15. 22:46 #118
- törölt felhasználó -    
Colorbird... Ez jó volt biggrin.gif (Bocsánat Bieber fanok)
2013. augusztus 15. 22:49 #119
- törölt felhasználó -    
Hát, gratulálok nekik. smileeee.gif
2013. december 24. 12:44 #120
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet
Semmi bajom a melegekkel, csináljanak, amit akarnak, de a 4 fal között. Mi sem hangoztatjuk folyton, hogy heteroszexuálisak vagyunk. 
Nem az a proléma itt, hogy mit csinálnak, hanem az, hogy sokan túlságosan is nyíltan.

Ez okos megjegyzés. a Heteroknak nem kell hangoztatniuk, mert az az elfogadottabb és a "normálisabb". Igen persze, majd az utcában elkezdik kutyapózban...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok