Starity

Újabb híres meleg pár kötötte össze életét Kaliforniában

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 05. 21:30 #81
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
@Symor:
Csöppet sem éreztem lealacsonyítónak a véleményedet, ááá, dehogyis.
Attól, hogy egy témában így nyilatkoztam, nem biztos, hogy másban is így nyilatkozom. Pár komment alapján azért ne írj már le teljesen wink.gif Kösz, szép estét.
u.i.: és igen: letojom.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. július 05. 21:30 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bocii98 @ 2013.07.05. 21:22)
Nos akkor, chelseagirl18 . Tudtam,hogy ha leírom ezt mindenki támadni fog.De ez egyszerűen egy vélemény volt.Nem erről beszéltem.Joga van szeretni.Sőt...De ha mindenkinek meg van ez engedve,akkor évek múlva mi lesz?Gondolkodj el azon,hova fogunk jutni.Évek múlva,az lesz a furcsa,ha valaki egy ellenkező neműt szeret.Annyira belevésődik majd a társadalomba,hogy képtelenség,sőt lehetetlen lesz majd kiiktatni. Ne érts félre.Nem a homokat kell kiiktatni,hanem magát a fogalmat.Annyira elterjedt lesz,hogy mindenki ki akarja majd próbálni,és akkor így szépen lassan eljutunk majd oda,hogy már senki sem lesz "normális".Így gondolkozz.Ez a rendellenesség 100 évvel ezelőtt nem létezett.Most pedig már nagyon elterjedt.
Zsécii,kérlek,ne ugorj annyira a nyakamnak.Véleményt nyilvánítottam,ugyanúgy,ahogy te is.Nem,szerintem az az undorító,hogy van aki ezt tolerálja.A Biblia is tiltja,nézz utána,ha nem hiszed.A nő a férfinek,a férfi meg a nőnek van teremtve.A homoszexualitással nem lehet születni. Berögződik az emberbe.A II. világháborúban ez folyt.Rengeteg katona,nőhiányban társival "szórakozgatott".És az élvezetnek hála,elterjedt.Biztosan azelőtt is létezett ilyesmi,de akkor képesek voltak az emberek irányítani az ösztöneiket.Azt mondjátok szíve joga mindenkinek azt szeretni,akit akar.Tegyük fel,hogy sátánista vagyok,és tojok a törvényekre.Beleszeretek egy családtagomba és akkor összeházasodhatok vele és élhetünk nemi életet,mert én őt szeretem?NEM.Mert gondolni kell a következményekre.Ez is ugyanaz,csak nem olyan elterjedt.Csak azért mert védsz egy embert akit nem is ismersz,attól még nem fogod megmenteni a világot.És nem is kell büszke légy arra,hogy jót teszel ezzel.Mert nem teszel.Higgy nekem.Az erkölcsi normákat pedig szóba se hoztam.Támogatom azokat,aki mások akarnak lenni.Én is rocker vagyok.Eltérek a degenerált fiatalság javától,nem alkalmazkodtam az erkölcsi normákhoz és mégis normális életem van.De tegyük fel,újra,hogy egy elmebeteg vagyok,akinek minden vágya,hogy éjszakánként egy sikátorban gyilkolásszón.Na,egy ilyen nem alkalmazkodik az erkölcsi normákhoz,vagyis más,ezért pedig fogadjam el magam mellett,mint embertársamat?Nem gondolod,hogy abszurdum?Valószínűleg,most jön a rizsa arról,hogy a homoszexuálisak nem ölnek meg senkit.Erre viszont már nincs mit mondjak.Gondolkodj el rajta,ameddig megérted a párhuzamot.HA meg az én gyerekem lesz homoszexuális kinevelem belőle.Komolyan ne érts félre,én abszolút nem a homokat utálom.Semmi bajom velük.Lehet a világ legjobb emberei.Én a betegségüket nem tolerálom.És nem is fogom,mert azért el tudok képzelni szebb látványt is mint két férfit egymás ölében nyálazni az ablakom alatt...
Ne vezessen félre senkit a "más" fogalom.Jó másnak lenni.És mindenki más a maga módján.De a mai világban ez a " másság" embertelen határokat öltött és teljesen elvesztette a pozitív jelentését,ez pedig újra a fiatalságnak és a társadalomnak köszönhető.Vagyis köszönöm!!Csupa jót tesztek velük!

Értem én, amit mondasz. Az, amiről te beszélsz-a családon belüli házasság vagy a gyilkosság- úgy gondolom, teljesen más téma. És a homoszexualitás NEM BETEGSÉG...neked meg ezen kéne elgondolkodni. Nem lehet kinevelni az emberből, mert ez nem nevelés kérdése, ez egyszerű adottság, ugyanúgy, minthogy te hetero vagy. A Bibliát meg ne emlegesd. A homoszexualitás kialakulásával kapcsolatban pedig nagyon tájékozatlan vagy, mivel már a fáraók korában is bizonyítottan voltak homoszexuálisok és leszbikusok...az meg kicsit előbb volt, mint a II. világháború.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, chelseagirl18
2013. július 05. 21:30 #83
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Csatolások: 0
Azonosító: 202974
Hát,nem tudom ti mit gondoltok,de szerintem gusztustalan.Nem a lenézésről van itt szó.Nem érzem magam felsőbbrendűnek mind ők,de akkor is.Gusztustalan és kész.Olyan egyszerűen nincs,hogy valaki genetikailag így szülessen,homoszexuálisan.Lehetetlen és kész.Azért van ez így,mert a társadalom elengedte magát.A háborúk alatt,például egy katonát sem érdekelt kivel éli a nemi életét,addig míg megtehette.Megszoktuk.Mi emberek már-már annyira megszoktuk elviselni és szemet hunyni a rendellenességek fölött,hogy túl sokan felbátorodtak,és beismerték nemi identitásukat.Nemi identitásukat?Ugyan kérlek.Mindenki,abszolút mindenki,normálisnak születik.Hogy idővel annyira enged a hormonzavarainak,hogy még magát is meggyőzi arról,hogy valóban homo,hát erről a genetika nem tehet,hanem a társadalom.Mert engedtük ezt.Nincs olyan,hogy valaki homoszexuálisnak szülessen.Én nem hiszek benne.És igen,elítélem őket,mert egy betegségnek tartom,a homoszexualitást,ami a hormonzavarok miatt jön létre,és ugyanúgy legyőzhető,mint bármi más.Ők pedig nem harcoltak.Elfogadták azt,hogy mások,mert mi engedtük nekik. Az Isten egy nőt és egy férfit teremtett,akik együtt majd benépesítik a Földet.Nem teremtett egy homot sem.Vagyis idővel kialakult,szinte korcsosodás során.Ez pedig baj.
Nem tudnék soha elképzelni a templomban Isten színe előtt két férfit,vagy két nőt hűséget fogadni egymásnak.Még a Biblia is tiltja.
Ez az én véleményem.Lehet,hogy beteges vagyok,lehet nem,de akkor sem vagyok képes tolerálni az ilyen gyalázást.

Nos. Azt gondolom, ha ilyen tajgetoszi elvek alapján élnénk akkor fejbe lőhetnék azokat akik kerekes székben élik az életüket, süketek, vagy vakok. A Bibliát emberek írták, olyan emberek akik a vallást használták eszközként az emberek hülyítésére és a hatalmuk megszilárdítására. A melegek pedig nem elkorcsosulnak, hanem igen is így születtek. Ez a szöveg? Engedtük? Ki a fenének képzelik magukat, azok akik korlátozni akarnak embereket abban, hogy kihez vonzódnak, kibe szerelmesek, vagy kivel fekszenek le!
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, chelseagirl18
2013. július 05. 21:33 #84
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
"A homoszexualitást az öröklött tényezők és a környezeti hatások együttesen okozzák – derült ki a világ legnagyobb ikerkutatási tanulmányából.

A stockholmi Karolinska Egyetem biológiai és kémiai tudományokkal foglalkozó kutatói A szexuális irányultság okai című tudományos cikkben összegezték vizsgálataik eredményeit. Megállapították, hogy a gének és a környezeti hatások alapvetően meghatározzák a szexuális viselkedést. Emellett különböző biológiai folyamatok, például hormonok hatása is alakíthatja az egyénre jellemző szexuális beállítódást.

A kutatás eredménye cáfolja azokat a feltételezéseket, melyek szerint egyetlen gént vagy egyetlen környezeti hatást tehetünk felelőssé a homoszexualitás kialakulásáért. A szexuális orientáció - akár homo- akár heteroszexuális irányú - kialakulása több tényező együttes hatásának az eredménye - áll a tanulmányban.

A Karolinska Egyetem elsőként végzett populációszintű ikerkutatást, azaz vizsgálataikba bevonták Svédország összes 20 és 47 év közötti egy- és kétpetéjű ikerpárját. Az ikerkutatást gyakran alkalmazzák annak kiderítésére, hogy egyes jellegeket genetikai vagy környezeti tényezők befolyásolnak-e. Az egypetéjű ikrek genetikailag azonosak, azaz az összes génjük egyforma, míg a kétpetéjű ikrek csak felerészben egyeznek génjeiket illetően, viszont ugyanazok a környezeti hatások érhetik őket.

A szám szerint 3826 vizsgált ikerpár minden tagját megkérdezték, mindezidáig összesen hány azonos illetve különnemű kapcsolatuk volt. A kapott válaszok alapján a férfiak esetén 35 százalékban a genetika tehető felelőssé homoszexuális orientációjukért, 64 százalékban egyéb, egyéni környezeti faktor (ez a külön nevelt ikrek válaszaiból derült ki). A nőknél 18 százalékban meghatározóak a gének, az eltérő környezet 64 százalékban, míg a családi háttér 16 százalékban befolyásolja a későbbiekben kifejlődő leszbikus viselkedést. A genetika tehát kevésbé szerepel oki tényezőként a homoszexualitásban, a környezeti hatások annál inkább."
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 05. 21:34 #85
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Bocii98 @ 2013.07.05. 21:22)
Nos akkor, chelseagirl18 . Tudtam,hogy ha leírom ezt mindenki támadni fog.De ez egyszerűen egy vélemény volt.Nem erről beszéltem.Joga van szeretni.Sőt...De ha mindenkinek meg van ez engedve,akkor évek múlva mi lesz?Gondolkodj el azon,hova fogunk jutni.Évek múlva,az lesz a furcsa,ha valaki egy ellenkező neműt szeret.Annyira belevésődik majd a társadalomba,hogy képtelenség,sőt lehetetlen lesz majd kiiktatni. Ne érts félre.Nem a homokat kell kiiktatni,hanem magát a fogalmat.Annyira elterjedt lesz,hogy mindenki ki akarja majd próbálni,és akkor így szépen lassan eljutunk majd oda,hogy már senki sem lesz "normális".Így gondolkozz.Ez a rendellenesség 100 évvel ezelőtt nem létezett.Most pedig már nagyon elterjedt.
Zsécii,kérlek,ne ugorj annyira a nyakamnak.Véleményt nyilvánítottam,ugyanúgy,ahogy te is.Nem,szerintem az az undorító,hogy van aki ezt tolerálja.A Biblia is tiltja,nézz utána,ha nem hiszed.A nő a férfinek,a férfi meg a nőnek van teremtve.A homoszexualitással nem lehet születni. Berögződik az emberbe.A II. világháborúban ez folyt.Rengeteg katona,nőhiányban társival "szórakozgatott".És az élvezetnek hála,elterjedt.Biztosan azelőtt is létezett ilyesmi,de akkor képesek voltak az emberek irányítani az ösztöneiket.Azt mondjátok szíve joga mindenkinek azt szeretni,akit akar.Tegyük fel,hogy sátánista vagyok,és tojok a törvényekre.Beleszeretek egy családtagomba és akkor összeházasodhatok vele és élhetünk nemi életet,mert én őt szeretem?NEM.Mert gondolni kell a következményekre.Ez is ugyanaz,csak nem olyan elterjedt.Csak azért mert védsz egy embert akit nem is ismersz,attól még nem fogod megmenteni a világot.És nem is kell büszke légy arra,hogy jót teszel ezzel.Mert nem teszel.Higgy nekem.Az erkölcsi normákat pedig szóba se hoztam.Támogatom azokat,aki mások akarnak lenni.Én is rocker vagyok.Eltérek a degenerált fiatalság javától,nem alkalmazkodtam az erkölcsi normákhoz és mégis normális életem van.De tegyük fel,újra,hogy egy elmebeteg vagyok,akinek minden vágya,hogy éjszakánként egy sikátorban gyilkolásszón.Na,egy ilyen nem alkalmazkodik az erkölcsi normákhoz,vagyis más,ezért pedig fogadjam el magam mellett,mint embertársamat?Nem gondolod,hogy abszurdum?Valószínűleg,most jön a rizsa arról,hogy a homoszexuálisak nem ölnek meg senkit.Erre viszont már nincs mit mondjak.Gondolkodj el rajta,ameddig megérted a párhuzamot.HA meg az én gyerekem lesz homoszexuális kinevelem belőle.Komolyan ne érts félre,én abszolút nem a homokat utálom.Semmi bajom velük.Lehet a világ legjobb emberei.Én a betegségüket nem tolerálom.És nem is fogom,mert azért el tudok képzelni szebb látványt is mint két férfit egymás ölében nyálazni az ablakom alatt...
Ne vezessen félre senkit a "más" fogalom.Jó másnak lenni.És mindenki más a maga módján.De a mai világban ez a " másság" embertelen határokat öltött és teljesen elvesztette a pozitív jelentését,ez pedig újra a fiatalságnak és a társadalomnak köszönhető.Vagyis köszönöm!!Csupa jót tesztek velük!

Orbitális baromságnak tartom azt, hogy valaki azért lesz meleg, mert ezt látja. Ez nem így működik. Meg ez a "mindenkinek meg van engedve..." blink.gif
"Kiiktatni?" ohmy.gif blink.gif Fúú hát szerintem most sokkolódtam.
Nagyon nem értünk egyet, de részemről le is zárom, mert nem is fogunk egyet érteni. Egymást meggyőzni sem fogjuk. Nekem vannak meleg barátaim, és ugyan úgy szeretem őket, mint a heteró barátaimat. Nem teszek különbséget, soha nem tartozott rám, hogy kivel van a hálószobájában, vagy kivel osztja meg az életét. Van, amelyikük bemutatta a párját is, aminek külön nagyon örültem, mert megosztotta velem a boldogságát úgymond. Nekem teljesen természetes, hogy ők is szeretnek, és innentől fogva nem érdekel hogy kit, vagy milyen neműt. Joga van hozzá.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. július 05. 21:36 #86
Bocii98
Bocii98

StátuszA rockerek meghalnak,de a rock örök!
Hozzászólás: 532
Azonosító: 195695
Idézet (Zsécii @ 2013.07.05. 21:30)
Értem én, amit mondasz. Az, amiről te beszélsz-a családon belüli házasság vagy a gyilkosság- úgy gondolom, teljesen más téma. És a homoszexualitás NEM BETEGSÉG...neked meg ezen kéne elgondolkodni. Nem lehet kinevelni az emberből, mert ez nem nevelés kérdése, ez egyszerű adottság, ugyanúgy, minthogy te hetero vagy. A Bibliát meg ne emlegesd. A homoszexualitás kialakulásával kapcsolatban pedig nagyon tájékozatlan vagy, mivel már a fáraók korában is bizonyítottan voltak homoszexuálisok és leszbikusok...az meg kicsit előbb volt, mint a II. világháború.

Nos,ebben igazad lehet.Nem vagyok nagyon benne a témában,épp ezért nem is kéne olyat mondjak,amiben nem vagyok biztos.Ezért bocsánatot is kérek.De,ettől még a véleményem nem fog változni.Talán az erőszak,meg a családon belüli házasság más téma.Ezt mondod te.Szerintem meg nem más,csak mélyebb és durvább,épp ezért hoztam fel.Megértem az érveidet és tiszteletben is tartom a véleményedet,nem úgy mint te az enyémet,de ez most mellékes,viszont ettől,mint már mondtam nem is fog megváltozni a véleményem.
2013. július 05. 21:42 #87
Bocii98
Bocii98

Idézet (DylanSmith @ 2013.07.05. 21:30)
Hát,nem tudom ti mit gondoltok,de szerintem gusztustalan.Nem a lenézésről van itt szó.Nem érzem magam felsőbbrendűnek mind ők,de akkor is.Gusztustalan és kész.Olyan egyszerűen nincs,hogy valaki genetikailag így szülessen,homoszexuálisan.Lehetetlen és kész.Azért van ez így,mert a társadalom elengedte magát.A háborúk alatt,például egy katonát sem érdekelt kivel éli a nemi életét,addig míg megtehette.Megszoktuk.Mi emberek már-már annyira megszoktuk elviselni és szemet hunyni a rendellenességek fölött,hogy túl sokan felbátorodtak,és beismerték nemi identitásukat.Nemi identitásukat?Ugyan kérlek.Mindenki,abszolút mindenki,normálisnak születik.Hogy idővel annyira enged a hormonzavarainak,hogy még magát is meggyőzi arról,hogy valóban homo,hát erről a genetika nem tehet,hanem a társadalom.Mert engedtük ezt.Nincs olyan,hogy valaki homoszexuálisnak szülessen.Én nem hiszek benne.És igen,elítélem őket,mert egy betegségnek tartom,a homoszexualitást,ami a hormonzavarok miatt jön létre,és ugyanúgy legyőzhető,mint bármi más.Ők pedig nem harcoltak.Elfogadták azt,hogy mások,mert mi engedtük nekik. Az Isten egy nőt és egy férfit teremtett,akik együtt majd benépesítik a Földet.Nem teremtett egy homot sem.Vagyis idővel kialakult,szinte korcsosodás során.Ez pedig baj. 
Nem tudnék soha elképzelni a templomban Isten színe előtt két férfit,vagy két nőt hűséget fogadni egymásnak.Még a Biblia is tiltja. 
Ez az én véleményem.Lehet,hogy beteges vagyok,lehet nem,de akkor sem vagyok képes tolerálni az ilyen gyalázást.
Nos. Azt gondolom, ha ilyen tajgetoszi elvek alapján élnénk akkor fejbe lőhetnék azokat akik kerekes székben élik az életüket, süketek, vagy vakok. A Bibliát emberek írták, olyan emberek akik a vallást használták eszközként az emberek hülyítésére és a hatalmuk megszilárdítására. A melegek pedig nem elkorcsosulnak, hanem igen is így születtek. Ez a szöveg? Engedtük? Ki a fenének képzelik magukat, azok akik korlátozni akarnak embereket abban, hogy kihez vonzódnak, kibe szerelmesek, vagy kivel fekszenek le!

Nos,akkor szerinted ezzel az energiával,akár egy családtagommal is nemi életet élhetek,csak mert szabad,vagy mert te úgy érzed,hogy én megszabom valakinek,hogy mi szabad és mi nem?Te tudod...
A Bibliáról pedig nagyon eltérő a véleményünk,de ebbe nem szeretnék belemenni most.
2013. július 05. 21:46 #88
Bocii98
Bocii98

Idézet (chelseagirl18 @ 2013.07.05. 21:34)
Orbitális baromságnak tartom azt, hogy valaki azért lesz meleg, mert ezt látja. Ez nem így működik. Meg ez a "mindenkinek meg van engedve..." blink.gif 
"Kiiktatni?"  ohmy.gif  blink.gif  Fúú hát szerintem most sokkolódtam. 
Nagyon nem értünk egyet, de részemről le is zárom, mert nem is fogunk egyet érteni. Egymást meggyőzni sem fogjuk. Nekem vannak meleg barátaim, és ugyan úgy szeretem őket, mint a heteró barátaimat. Nem teszek különbséget, soha nem tartozott rám, hogy kivel van a hálószobájában, vagy kivel osztja meg az életét. Van, amelyikük bemutatta a párját is, aminek külön nagyon örültem, mert megosztotta velem a boldogságát úgymond.  Nekem teljesen természetes, hogy ők is szeretnek, és innentől fogva nem érdekel hogy kit, vagy milyen neműt. Joga van hozzá.

Emberek,értsétek már meg,hogy nem azt mondtam,hogy utálom őket.Én is ismerek melegeket.És igen,nagyon kedvesek és főleg jószívűek mind.És igen,van aki szerelmes.De harcol ellene,mert tudja,hogy NEM,ismétlem NEM születhet homoszexuálisnak,hanem a környezet befolyásolt és így vált azzá.Ezt tudományosan is bizonyították.Szerintem ez a helyes hozzáállás.Ha rendellenesség játszódik le velem,harcoljak ellene.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. július 05. 21:47 #89
DylanSmith
DylanSmith
A mai napig nem tudják pontosan megmondani, hogy mi az oka a homoszexualitásnak. A másik meg az, hogy a melegek akik már elfogadták magukat, tesznek is rá! Aki nincs közvetlen kapcsolatban hasonló emberrel, fogalma sincs róla, mi az míg megbékélnek azzal a dologgal, és megtanulnak együtt élni vele! Ha azon meg túl vannak leszarják ki mit gondol, csak hagyják őket élni!
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. július 05. 21:48 #90
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Bocii98 @ 2013.07.05. 21:42)
Nos,akkor szerinted ezzel az energiával,akár egy családtagommal is nemi életet élhetek,csak mert szabad,vagy mert te úgy érzed,hogy én megszabom valakinek,hogy mi szabad és mi nem?Te tudod...
A Bibliáról pedig nagyon eltérő a véleményünk,de ebbe nem szeretnék belemenni most.

Szerintem van némi különbség aközött, hogy egy vér szerinti rokonoddal fekszel le, vagy pedig egy veled egyneművel.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. július 05. 21:48 #91
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (DylanSmith @ 2013.07.05. 21:47)
A mai napig nem tudják pontosan megmondani, hogy mi az oka a homoszexualitásnak. A másik meg az, hogy a melegek akik már elfogadták magukat, tesznek is rá! Aki nincs közvetlen kapcsolatban hasonló emberrel, fogalma sincs róla, mi az míg megbékélnek azzal a dologgal, és megtanulnak együtt élni vele! Ha azon meg túl vannak leszarják ki mit gondol, csak hagyják őket élni!

Ennyi meghajolo.gif
2013. július 05. 21:51 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (symor @ 2013.07.05. 21:02)
Rád gondolok Charlotte és néhány hasonszőrű társadra, miért nem volt eddig elég egyértelmű?!
Akik egyes embereket a szexuális beállítottságuk miatt "genetikailag hibásnak, a fajfennmaradás gátjának, betegnek, életmódszerűen deviánsnak, rendellenesnek, undorítónak" tartotok -, hogy csak néhány a másikat toleráló véleményt idézzek az elmúlt napokból.
Tolerancia. 
Amikor mindezek a megnyilvánulások arról árulkodnak, hogy még a fogalmával sem vagytok tisztában ha a saját véleményetekről van szó  grrr.gif 
Ez kib@szott kafkai  lolhit.gif

Akkor légyszi, linkeld már be a hozzászólásokat, ahol sértegettem a melegeket. Ja, hogy ilyet nem találsz? Nem is fogsz. Mint mondtam, engem nem érdekel, ki meleg és ki nem, amíg a nemi identitását a négy fal között hagyja. Lehet puffogni, meg oltogatni engem, de továbbra sem értek egyet a melegházassággal, sem azzal, hogy a melegek gyereket neveljenek. Nem, nem, és megint csak nem!

Képzeld, van nagyon kedves meleg pasi ismerősöm, de őt bírom, mert nem tolja az arcomba, hogy meleg. Sőt, elítéli a kérkedő, felvonuló melegeket, mert ez rá is rossz fényt vet. Ő jó fej, el lehet vele hülyéskedni, dumálni, meg minden. És képzeld, nem öltözik szivárványnak, és sokáig azt sem tudtam róla, hogy nem hetero, csak kb. fél évvel azután, hogy megismertem. És nem ítélem el. De gondolj, amit akarsz, édesem!

Én meg a magadfajta keményvonalas agresszív melegjogi aktivistákat rühellem, mint te, meg a fajtád, symor. Nem tudjátok elviselni, hogy másnak más a véleménye, és ha ezt urambocsá kimondja, egyből húszan ugrotok rá (vagy egyből futtok az adminokhoz, hogy dobják ki az illetőt), hogy mekkora "retardált homofób barom", mert nem tartja tiszteletben a TI véleményeteket. De ha TI nem tartjátok tiszteletben más véleményét, hogy várhatjátok el ezt másoktól? De nem veszekszem veled, mert nem érdemes. Csak néha nézz egy kicsit magadba te is, meg a "haverjaid", akik fröcsögtök ész nélkül.

Ennyi.
2013. július 05. 21:53 #93
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
_ToTo_ :

Ó, úgy tudtam, hogy ez elő fog kerülni, ráadásul ilyen szép kiemelten biggrin.gif

Ugyanezen intézet megállapítása:

A meleg férfiak és a leszbikus nők agya a férfi nemi hormonokra hasonlóképpen reagál, s főleg a női hormonoknak „örül”, míg a heteroszexuális nők mind a női, mind pedig a férfi feromonokra reagálnak – erre jutott a stockholmi Karolinska egyetemen folytatott kutatás. A kutatás eredménye megerősíteni látszik azt a feltételezést, amely szerint a homoszexualitás kialakulása nem magatartásbeli, hanem biológiai okokra vezethető vissza.

Ha ilyen idézetháború is lesz pro- és kontra bekészítettem párat az én érveimet alátámasztandó. Úgy 10-20 kapásból angol nyelven, de biztos találnék még magyarul is.

Vagy inkább hagyjuk biggrin.gif

Tanulmányt bármire találni a neten thumbsup.gif
2013. július 05. 21:54 #94
DylanSmith
DylanSmith
Nem, egyáltalán nem. Viszont az nem tartozik egy lapra a homoszexualitással.
2013. július 05. 22:04 #95
symor
symor
Bocii98 írta:
Hát,nem tudom ti mit gondoltok,de szerintem gusztustalan.Nem a lenézésről van itt szó.Nem érzem magam felsőbbrendűnek mind ők,de akkor is.Gusztustalan és kész.

Forrás: http://starity.hu/magazin/39662-ujabb-hires-meleg-par-kototte-ossze-eletet-kaliforniaban/#ixzz2YCdgCecX

Charlotte Benning
Bocii98: Egyetértek.

Itt azzal értettél egyet, hogy a melegek gusztustalanok. Közöld már a nagyon kedves meleg barátoddal, hogy egyetértesz azzal, aki gusztustalannak tartja. Meglátjuk sértőnek találja-e?

Aztán mond a szemébe azt is, hogy szerinted miért nem tartod alkalmasnak a gyereknevelésre és miért nem érzed helyesnek, ha össze akar házasodni esetleg a szerelmével.

Aztán gyere vissza ide és meséld el mennyire nem voltál sértő a "kedves meleg barátoddal", te kedves heteroszexuális barát biggrin.gif

A többi hasonló megnyilvánulásodat, amiben meg nem csak "egyetértően" vagy sértő keresd ki magad, jó wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. július 05. 22:09 #96
symor
symor
Charlotte kedves.

Nem az én véleményemet nem tartod tiszteletben, hanem bizonyos emberek életmódját.

Én pedig az előítélettel teli képmutatást rühellem és arra fáradságot sem veszek, hogy téged "rühelljelek"
2013. július 05. 22:29 #97
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Én sok meleg embert ismrek akik nem vállalják fel magukat...
Nem utálom őket, nem dobálom őket tojással, de soha nem tudám elképzelni, hogy az legyek, és őket sem értem meg, hogy úgymond, hogy jutnak el idáig, de őszintén hidegen hagynak, nem érdekelnek, megvan a saját kis életem bőven elég azzal foglalkoznom. Másrészt szabad világban élünk, ha megvan a jiguk miért ne élnének vele, okés.

A cikkhez hozzászolva pedig sok boldogságot neekik.
2013. július 05. 22:33 #98
Irresistible
Irresistible
új tag
Hozzászólás: 86
Azonosító: 191728
Boci98: Még éretlen vagy, pedig ugyanannyi idősek vagyunk... O.O Majd rájössz, hogy semmi gond sincs a melegekkel. wink.gif
2013. július 05. 23:10 #99
Kawaii0606
Kawaii0606
visszatérő vendég

StátuszTévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
Hozzászólás: 297
Csatolások: 406
Azonosító: 139596
gratulálok nekik smileeee.gif
2013. július 05. 23:37 #100
timi.kulcsar
timi.kulcsar
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 187750
Mi van most komoly az Arrow-os pasas meleg, nem is tudtam, hat egy kicsit csalodtam bene
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok