Starity

Újabb híres meleg pár kötötte össze életét Kaliforniában

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 05. 17:37 #41
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Az egyik csávesz nem a Született Feleségekbe játszott? o.O
Én le se írom a véleményemet, még a végén kirobban itt a harmadik világháború...biggrin.gif
2013. július 05. 17:38 #42
- törölt felhasználó -    
Sok boldogságot nekik!wink.gif
2013. július 05. 18:08 #43
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Idézet (holembo @ 2013.07.05. 16:22)
Éppen ezért majd te szüljél még 1 gyereket a melegek helyett smileeee.gif Ha ez neked probléma. Nem a melegekkel kéne foglalkozni Magyarországon, hanem azokkal (tudjuk kikkel), akik segélyből élnek meg a 28 gyerekből amik után kapja a pótlékot, meg lelopja este a tetőt a házadról, meg a mentőautóból a kellékeket és megkésel 1 szaros MP3 miatt... lassan mi leszünk kisebbség. Persze tisztelet a kivételnek. És akkor van pofájuk a melegekből problémát csinálni sokaknak. De ez a része nem neked ment már :DDD

Teljesen egyet ertek veled, nekem is hasonlo gondolataim voltak. Meg mielott megirtam volna ezt a cikket elotte elolvastam azt ahol olvashattuk, hogy egyenloseg lepett be Kaliforniaban. Na ott volt jo par ellenszenves hozzaszolas. Legszivesebben irtam volna nekik de gondoltam inkabb nem huzom fel magam. De ezt nagyon jol megirtad es ajanlanam azoknak a figyelmebe ezt.
2013. július 05. 18:08 #44
evii23
evii23
visszatérő vendég

StátuszI'm not strange, weird, off, nor crazy, my reality is just different from yours.
Hozzászólás: 251
Csatolások: 34
Azonosító: 160740
sok boldogságot nekik:)
2013. július 05. 18:08 #45
Lolyta
Lolyta
visszatérő vendég

StátuszNevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
Hozzászólás: 304
Csatolások: 0
Azonosító: 198392
Sok boldogságot!smileeee.gif
2013. július 05. 18:15 #46
Sarah99
Sarah99
visszatérő vendég

StátuszRun like your life depends on it. Because it does.
Hozzászólás: 164
Azonosító: 178807
Sok boldogságot nekik! smileeee.gif
2013. július 05. 18:45 #47
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
miért kell azon fennakadni hogy 91 óta vannak együtt, aztán fikázzátok a heterokat, h ők nem bírják addig. Elvileg ti is azok vagytok. Meg hát nem szabad már rögtön ezzel jönni, mert azt is lehetne mondani h sok meleg pár 1 évig se bírja, és sok hetero pár már 25 éve együtt vannak. Hihetetlen h ezzel kell jönni!
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. július 05. 18:49 #48
Psyché
Psyché
Még annyit, hogy azt nem értem, miért vagytok ennyire ellenségesek azokkal, akik esetleg nincsenek oda a melegekért, vagy nem támogatják ezt. Ők szimplán csak leírják a véleményüket, ti meg fejjel nekik rohantok, mert ők nincsenek a melegek iránt toleranciával... hülyeség. Ez az ő saját véleményük, nem fontos beállni a sorba, és a kommentelők 90%-nak igazat adni, hogy "éljenek a melegek!", hanem lehet az embernek saját nézőpontja is. Nem kell rögtön ugrani az ilyen dolgokra -.-
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Lambika, Beyla
2013. július 05. 18:50 #49
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Timicsy008:

Hát pedig ott igen jól jött volna, ha beszállsz tucherch.gif
A vége felé már tényleg elkezdtek néhányan kutyába lemenni és támadni a szerzőt és mindenki mást, aki egyenlőségpárti és nem tartja rendellenesnek a másságot.

Ha jól emlékszem a végén megkaptuk, hogy mi a melegek jogi- és emberi egyenlősége mellett kiállók vagyunk a meggyőzhetetlen fanatikusok angel2.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. július 05. 18:52 #50
symor
symor
És úgy látom kezdenek itt is megjelenni az említettek biggrin.gif
2013. július 05. 18:57 #51
CUKI97
CUKI97
Cillianiac

StátuszNeked is marcipánból van a szíved? (Smaragdzöld)
Hozzászólás: 1225
Azonosító: 134771
habibi, teljesen egyetértek. Ehhez én se nagyon tudok hozzászólni... Nem vagyok ellenük, de velük sem. Természetellenes, de nem tehetünk más, ha így tudnak szeretni, értitek. Na mindegy... pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Lambika
2013. július 05. 18:57 #52
Psyché
Psyché
@symor:
Én nem fogok megint balhézni, a múltkor sem akartam, de gyanítom, hogy rám (is) céloztál.
Csak annyit, hogy a múltkorinál TI akadtatok fent a dolgokon. Charlotte Benning szimplán leírta a véleményét, mire huszan nekiugrottatok. Utána jöttem én, és utánam még 2-3 ember... miért? Nem felel meg, ha nem egyezik a véleményünk? Szidtuk mi a melegeket? Abszolute nem, csak leírtuk, hogy mi ezt nem tartjuk helyesnek. Érzem, hogy megint ti fogjátok ezt vitába bocsájtani, tök fölöslegesen.
U.i.: én speciel ezt a "meggyőzhetetlen fanatikusok" megpecsételést sehol nem láttam, de mindegy is. Ha az emberek jogi egyenlőségénl vagytok, legyetek már abban is egyenlők, meg toleránsak, hogy a másik véleményét hiszti nélkül elfogadjátok.
2013. július 05. 19:00 #53
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

Symor tudod nem akartam vitatkozni senkivel sem. En elfogadom, hogy valkinek nem tetszik csak azzal van a baj, hogy sokan ugy irjak le a velemenyuket, ahogy nem kene. Ezert gondoltam inkabb nem fajulok bele mert ugy is en jottem volna ki az egeszbol veszteskent. Sajnalom hogy a vilag nem ugy allt ossze, hogy az emberek kozott ne legyen ellentet. Persze nemely szempontokbol akkor kevesbe lenne izgalmas az elet. Csak kicsit unalmas mar hogy az emberiseg mindig azert harcol egymas ellen mert masban hisznek es masok az elveik. Peldaul a vallas. De ez egy teljesen mas tema. A lenyeg az hogy amig ennyi ember van a foldon addig mindenkinek mas lesz a velemenye. Nem lett volna erteleme beszallni a vitaba, mert a masik feleket ugy sem lehetne meggyozni a dologrol. Meg lehet probalni de altalaban az ilyen vitakban mindig en jovok ki alul ezert inkabb befogom. biggrin.gif
2013. július 05. 19:05 #54
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

Idézet (habibi @ 2013.07.05. 18:49)
Még annyit, hogy azt nem értem, miért vagytok ennyire ellenségesek azokkal, akik esetleg nincsenek oda a melegekért, vagy nem támogatják ezt. Ők szimplán csak leírják a véleményüket, ti meg fejjel nekik rohantok, mert ők nincsenek a melegek iránt toleranciával... hülyeség. Ez az ő saját véleményük, nem fontos beállni a sorba, és a kommentelők 90%-nak igazat adni, hogy "éljenek a melegek!", hanem lehet az embernek saját nézőpontja is. Nem kell rögtön ugrani az ilyen dolgokra -.-

Igazabol szerintem a tobbsege nem ugrik neki az olyanoknak akik normalisan irjak a velemenyuket. En csak elolvasom mit irnak masok es tovabb megyek rajta. De sajnos vannak olyan emberek akik nem birjak normalisan leirni es kifejezni a velemenyuket vagy csak ossze vissza irnak mindenfelet hogy ala tamasszak az elveiket nem nezve azt hogy most az igaz vagy nem. Itt persze nem Rad gondolok, mert Te ide a cikk ala egyaltalan nem irtal semmi rosszat. De a multkorinal voltak olyan emberek akiknek nem tetszett a hozzallasa. De mint ahogyan irtam en szemelyszerint nem alltam le vitatkozni. Amugy sem vagyok azaz ember aki belekot mindenkibe.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. július 05. 19:11 #55
Psyché
Psyché
Timicsy008: én sem rád céloztam smileeee.gif Nem is Symorra, mert a múltkorinál ő se vitatkozott, csak elírta a véleményét, csak volt két felhasználó, aki nem bírt a magával. Azokat én sem szívlelem, akik nem tudják kultúráltan leírni a véleményüket. Nem vagyunk egyformák, nem érthetünk mindenben egyet. Én elfogadom azokat akik támogatják a melegeket, és ennyi. Nem vagyunk egyformák, ez nem jelenti azt, hogy folyton vitatkoznunk kellene.
4 felhasználónak tetszik: Timicsy008, Charlotte Benning, Lambika, Beyla
2013. július 05. 19:15 #56
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Én igazából azt sem tudtam, hogy John meleg. Eléggé meglepődtem, de sok boldogságot nekik. smileeee.gif beer.gif
2013. július 05. 19:16 #57
symor
symor
Habibi:

A múltkorit sem nevezném nagy balhénak, de vegyünk pár történelmi példát, hogy úgy nagyjából miért is nehezen elviselhető az, ha valamit "természetellenesnek, betegesnek és lényegében önmagukhoz képest alacsonyabb rendűnek titulálnak".

Néhány nézet pár évtizeddel ezelőttről:
- a nők képtelenek a szellemi munkára
- képtelenek az összetett gondolkodásra (a politikai gondolkodásra)
- nem dönthetnek a saját testükről, mivel az a férjük tulajdona
- alacsonyabb rendű munkát végeznek mint a férfiak
- a nők szexuális igényei természetellenesek
- a nők ideggyenge, hisztériára hajlamos teremtmények
- a női nem alapvetően bűnös, alattomos teremtménye Istennek

- a feketék, az ázsiaiak, a karibiak az indiánok, a zsidók és úgy általában a nem árja, vagy europid, esetleg "kaukázusi" embertípusok bőrszín, testalkat és koponyatérfogat alapján egy alacsonyabb rendű faj részei, akik csupán a életteret veszik el más felsőbbrendű emberi fajták elől
- szaporodásuk, lényük természetellenes, emiatt megkülönböztethetők, szegregálhatók, kasztrálhatók és elpusztíthatók

Ha ezekkel a szintén előítéletet tükröző véleményekkel sem vitatkozott volna senki ugye le se kell írnom hol tartanánk tongue.gif
2013. július 05. 19:20 #58
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Így is túlnépesedés van! Minél több lakója van a bolygónak annál több azon emberek száma, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Az emberiségnek egy adott %-a az, ha tetszik ha nem. Ez is lehet egy mechanizmusa a természetnek a túl szaporodás ellen.
Sztem meg az a gáz, hogy a mai világban van aki ezt gáznak titulálja. A szűklátókörűség az gáz!!
2013. július 05. 19:32 #59
Psyché
Psyché
@Symor:
Ez volt anno, most pedig 21. század van. Értem, hogy mire akarsz kilyukadni, de amiket leírtál, vannak olyan emberek, akik a mai napig igaznak tartják a soraidat (oké, csúnya lett a mondat összetétele, de érted mire gondolok).
Szerintem lehet vitatkozni olyan ügyekben, amely létfontosságú sok ember számára,és a világnak egy sorsdöntő kis része ezen múlik, de szerintem a melegek házasságkötése pont nem ezek közé a kategóriák közé sorolható. Ez mindig is egy megoszló ügy marad, és a kettő (mármint úgy kettő, hogy ez és amiket leírtál), azért incifikarsznyit különbözik egymástól.
Való igaz, hogy az előző bejegyzésnél egyesek betegeknek nevezték őket... erre nem nagyon tudok mit mondani. Ha már a rangoknál tartunk, (a kommented első feléből kiindulva) bizony, van néhány meleg, aki pont attól, mert ő homoszexuális érzi magát többnek egy hetero embernél... akkor ők? Akkor mi?
Na mindegy,ne kezdjük megint. Nem egyezik a véleményünk (ebbe, mert a vegetáriánusoknál egyetértettem veled) most se, nem is fog. Ne tépjük egymás idegeit feleslegesen.
2013. július 05. 19:54 #60
symor
symor
habibi:

Az elv ugyanaz.

Nem téped az idegeimet és én sem kívánom a tiéddel ezt tenni.

DE AZ ELV, ami oktalanul alacsonyabb rendűnek tekintett nőket a nemük és embereket a küllemük, a MÁSSÁGUK alapján ugyanarról szól, mint most a melegek esetében, akiket a vonzalmuk alapján találnak rendellenesnek, nem egyenértékű embernek.

A 21. század, amikor még mindig elnyomnak nőket, sőt embereket a származásuk miatt ELMARADOTTABB GONDOLKODÁSÚNAK vélt helyeken.

A 21. század, amiben ugyanezeken a helyeken halállal, hosszú börtönbüntetéssel sújtják a homoszexualitást. Ugyanazon érvek mentén gondolkodva, hogy természetellenes, beteges, tehát büntetendő.

Mást mondok, mi van ha megtalálják és egyértelműen azonosítják majd a homoszexualitásoknál meglévő gént, kromoszómaszakaszt, vagy hormont. Ha ma megengedőek vagyunk a melegeket természetellenesnek nevező véleményekkel szemben holnap, vagy tíz év múlva ebben a modern világban, nem csak a nőgyűlölő elmaradottban lehet, hogy törvényt hoznak arra, hogy akiknek ilyen gyerekük született legyenek sterilizálva, a gyerek maga pedig génterápiával egybekötött átnevelésen vegyen részt.

Mint írtam a történelem ilyen, ha elnézünk egy tulajdonképpen ostoba előítéletet akkor azzal megadjuk a lehetőséget a diszkriminálásra, a szegregálásra, sőt a csonkításra (akár a genetikai csonkításra is).

Ha pedig van is néhány meleg, aki a vonzódása miatt többnek érzi magát szerintem nem sok van aki ezen az alapon természetellenesnek hinné a heterokat. Azok inkább az egoizmus egy más formáját űzik. Egyébként ez vicces felvetés volt biggrin.gif

A kor, a törvények és úgy egészében az emberiség normális előrehaladása egyébként az egyenlőségünk elismerésében rejlik. A véleményed csak ott nem áll vesztésre, ahol még mindig a lenézés, vagy az elavult dogmák uralkodnak tongue.gif

Ez van, de ezen a ponton akár hagyhatjuk is egymást. Az érveimet elmondtam smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok