Utálom azt a nőt
Istenes Bence megcsalja barátnőjét?
2013. július 07. 12:57
|
|
plilihannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 196682 offline
|
Legalább nem Csobot Adél.
Utálom azt a nőt
Utálom azt a nőt
2013. július 07. 13:11
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hát nem tudom hogy ennek mi lesz a vége de csalódtam Bencében!
2013. július 07. 13:11
Egyáltalán nem kedvelem Csobot Adélt. Nem tudom mért van annyira kiakadva hiszen nem olyan kis féltékenynek lehetett megismerni..
2013. július 07. 13:59
|
|
kitti20018visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 3 Azonosító: 196888 offline
|
Hát most na...buliztak egy jót..
2013. július 07. 14:30
|
|
Evangilinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 174962 offline
|
Hát ezért ez szemétség de nagyon :/ Lehet h Barbie szebb de akkor is iylet tenni!Bencében nagyot csalódtam h hogy mer ilyet tenni!Szánalmas :/
2013. július 07. 18:19
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Hát ez hülyeség. A felső kép valószínűleg poénból lett csinálva, Bence valószínűleg azért mondja, hogy nem tudja miről van szó, mert nem tartja nagy dolognak. Én sem. Palvin Barbis kép meg... kérlek, csak egy puszi. Én is adtam már fiúbarátomnak puszit, úgy, hogy volt barátnője... oszt ki nem szarja le? o.O Most komolyan, ha a szájára adta volna, még érteném is a nagy felháborodást. És Ben miért ne mehetne el egy jót bulizni és szórakozni, csak mert a barátnője nem ér rá, vagy nem akar menni, vagy csak a haverjával akar menni... Kééérlek. Egyébként én sem bírom Csobot Adélt, és Barbara tényleg szebb, de az a nő kissé elszállt magától... szóval szerintem Ben mindkét nővel rosszul járna... Mindegy. A lényeg, hogy ez a kép egyáltalán nem felháborító -.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: