Miért énekelt Jennifer Lopez egy zsarnoknak?
2013. július 04. 22:46
Hol itt a probléma?! Pénz beszél, ennyi.
Türkmenisztán egy relatív stabil ország belső ázsiában. Attól, hogy olyan az államszerkezet, mint amilyen én még nem tartanám színtiszta elnyomó rendszernek. A vallásos hülyeségükön és egy kis választási stiklin kivűl nincs túl sok probléma velük. Egy nyugodt ország gazdag kultúrával. Ezt nyugodtan elvállalhatta J-Lo. Legalább is nekem nem okozna morális problémát.
Türkmenisztán egy relatív stabil ország belső ázsiában. Attól, hogy olyan az államszerkezet, mint amilyen én még nem tartanám színtiszta elnyomó rendszernek. A vallásos hülyeségükön és egy kis választási stiklin kivűl nincs túl sok probléma velük. Egy nyugodt ország gazdag kultúrával. Ezt nyugodtan elvállalhatta J-Lo. Legalább is nekem nem okozna morális problémát.
2013. július 04. 23:21
Ez nem nagy dolog. Türkmenisztán nem egy álomország az biztos. Nem sokat hallani televizióban az ország gazdasági, politika helyzetéről. Szerintem nem J.Lo-t kell ezért leszólni, hogy "mi az hogy tudomása se volt arról kinek, és hogy milyen hátrányos helyzetű országban van." Tudta kinek énekli fel a köszöntőt, mivel a szerződésben benne volt az ország elnökének neve. Pontosabban ő arról nem tudott, hogy az ország helyzete hogyan is áll.. A kettő között van különbség. Jo-Ann Geffen éppenséggel ezt is nyilatkozta.
2013. július 05. 12:12
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Érdekes. Egyetértek. Nincs mit tenni. Megtörtént.
2013. július 05. 12:48
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Eléggé kínos lehet ilyenre utólag rájönni. Nem ítélem el, hogy nem tudta, manapság már annyi ilyen kétes vezető van, hogy képtelenség mindet tudni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: