Feldolgozta Miley slágerét Rebecca Black
2013. július 05. 08:37
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Ez a verzió sokkal jobb, mint Miley-é. Igaz, hogy biztosan ott van a javítás a hangjukon, de Rebecca nagyon szépen fejlődik, gratula!
2013. július 05. 08:43
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
2013. július 05. 09:37
|
|
vargalivvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 185176 offline
|
annyira érdekel h mennyi hangfeljavítással csinálták mert rebecának élőben a hangja a macska nyávogással megeggyezik...
az eredeti sztem ezerszer jobb..
az eredeti sztem ezerszer jobb..
2013. július 05. 10:08
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
SimplySpoon ^^
2013. július 05. 13:25
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
hát ez olyan unalmas és mű,hogy az már fáj,csak a pasi énekelt jól. Rebbeca meg ..... hát már vártam mikor nyáladzik és esik szét,olyan mű volt az a mosoly meg úgy énekelt,mint aki mindjárt elaszik. Szerintem ők is tudják,hogy ez ultra szar volt,már bocs.
2013. július 05. 14:40
nem értem, h más zenéjéhez miért kell klippet is készíteni, addig oké, h felénekli stb, és felteszi Youtube-ra, de klippet miért csinál hozzá? erre is hozhatnának valami törvényt..
2013. július 07. 17:22
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Tény hogy nem szeretem Rebeccát. És ahogy látom ti sem. De ne a múltja miatt ítéljétek el. Az ember változik..
Kislány volt még amikor kijött a Friday. De szerintem a hangja nagyon jó és nekem jobban tetszik ez a változat mint Miley-é.
2013. július 08. 12:57
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nos, sosem kedveltem igazán ezt a csajt, de ez az a dal, amiről úgy gondolom, hogy jobb lett mint az eredeti; holott általában mindig azt kedveljük jobban, amit először hallottunk.
A hangja most itt nem is olyan rossz, mint korábban volt. Ide kapcsolódóan egy emlék jut eszembe, sosem felejtem el, amikor én ének-tagozatra jártam az általánosba, és hozzánk épp becsúszott pár olyan diák (az egyik legjobb barátnőm is ide volt sorolható), akik nem tudtak a hangjuk által érvényesülni (magyarul nem volt szép hangjuk, mert hamisan énekeltek) és akkor az énektanárnő azt mondta nekik, hogy semmi baj; ha sokat foglalkoznak vele, akkor javulhat a helyzet.
Lehet, hogy most Rebeccánál is ez a helyzet. Régen 'rossz' volt a hangja, de dolgozott rajta eleget, és most már egészen kellemessé varázsolta. Persze gondolom, hogy ez nem egy élő-adás felvétele, így az is lehet, hogy egy 'pirinyót' megtuningolták, de nem gondoltam volna, hogy egyszer majd azt fogom mondani, hogy egy Rebecca Black-féle nóta tetszik...Már be is raktam a kedvencekbe.
A hangja most itt nem is olyan rossz, mint korábban volt. Ide kapcsolódóan egy emlék jut eszembe, sosem felejtem el, amikor én ének-tagozatra jártam az általánosba, és hozzánk épp becsúszott pár olyan diák (az egyik legjobb barátnőm is ide volt sorolható), akik nem tudtak a hangjuk által érvényesülni (magyarul nem volt szép hangjuk, mert hamisan énekeltek) és akkor az énektanárnő azt mondta nekik, hogy semmi baj; ha sokat foglalkoznak vele, akkor javulhat a helyzet.
Lehet, hogy most Rebeccánál is ez a helyzet. Régen 'rossz' volt a hangja, de dolgozott rajta eleget, és most már egészen kellemessé varázsolta. Persze gondolom, hogy ez nem egy élő-adás felvétele, így az is lehet, hogy egy 'pirinyót' megtuningolták, de nem gondoltam volna, hogy egyszer majd azt fogom mondani, hogy egy Rebecca Black-féle nóta tetszik...Már be is raktam a kedvencekbe.
2013. július 10. 22:56
|
|
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline
|
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: