Amúgy, ha ilyen haja lett, mint a képen, akkor meg is értem, miért nem adott.
Ashton Kutcher sajnálta a borravalót a fodrásztól
2013. július 04. 12:26
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
zseléshaj: szerintem egyáltalán nem alap a fodrásznál a borravaló.. én sem adtam még sosem.
2013. július 04. 12:29
Úgy tűnik, hogy a fodrász nincs tisztában a borravaló fogalmával. A munkát fizetéssel ismerik el, a borravaló nem jár, hanem örül neki, ha kap. Mit nem képzelt magáról.
És az, hogy aki betér multimilliomos, vagy hajléktalan, nem változtat azon, hogy nem várhatja el a borravalót ..
És az, hogy aki betér multimilliomos, vagy hajléktalan, nem változtat azon, hogy nem várhatja el a borravalót ..
2013. július 04. 12:44
Szerintem a fodrász undorítóan viselkedett
Nem kötelesség borravalót adni
Milla meg szereti a kutyàkat ennyi én is ezt temném a helyébe!
Nem kötelesség borravalót adni
Milla meg szereti a kutyàkat ennyi én is ezt temném a helyébe!
2013. július 04. 13:37
|
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline
|
Hát ilyen munkáért én sem adnék borravalót. Ashton haja elég gáz
2013. július 04. 13:46
Mennyire nem értenek egyesek a dolgokhoz. A fodrász jogosan várt el borravalót, és nem azért, mert Ashton Kutcher haját vágta, hanem azért, mert SZÍVESSÉGET TETT azzal, hogy annak ellenére, hogy záróra volt, elvállalta. Ilyen esetben persze, nem kötelező borravalót adni, de a fodrász felháborodása jogos. Az a minimum, hogy borravalót ad, ha már odapofátlankodik... Elmondom nektek, hogy még egy egyszerű parasztember is adott volna ilyen helyzetben borravalót, ha már fél napot nem tud várni..
2013. július 04. 14:19
|
|
one direction 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 204888 offline
|
én sem adtam volna
2013. július 04. 14:28
Nem kötelessége borravalót adni bár szerintem így zárás előtt azért járt volna.
2013. július 04. 14:35
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Na, elmehet a búsba az ilyen fodrász. Fizettek és kész, miért kell rossz hírüket kelteni? Lehet, hogy nem adtak borravalót, de megadták a lehetőséget, hogy szerencsétlennek legyen mivel dicsekednie a sajtónak. Nélkülük aligha kérdeznék meg, hogy létezik e a szalonja.. Mit gondol, a benzinkúton, a reptéren és a mekiben mindig borravalót adnak a sztárok? Ugyan már. Mondják az összeget és ők meg kártyával fizetnek.
2013. július 04. 14:41
Pedig ők aztán igen megtehetnék,mégis sajnálják,szánalmas.
2013. július 04. 14:42
|
|
kitti20018visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 3 Azonosító: 196888 offline
|
Lehet, hogy nem kötelező adni ilyen esetben borravalót, de azért mégis adhattak volna, mert ha úgy nézzük, direkt miattuk maradt tovább nyitva a fodrász...habár ezért nem kéne így felháborodni.
2013. július 04. 15:12
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Ezen így fel kell háborodni?
2013. július 04. 15:24
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Jesszus még én is adok mindig borravalót a fodrásznak...szerintem nagy pofátlanság ha valaki nem ad nekik borravalót...
2013. július 04. 15:51
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Hát ez fura, mivel nekik van miből, azt a 2 fontot igazán odaadhatták volna...
2013. július 04. 16:10
Könnyen lehet hogy azért nem adott borravalót mert nem volt megelégedve a végeredménnyel...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: