Pirosban látja a világot Taylor Swift
2013. július 04. 11:31
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Hát kövezzetek meg, de nekem nem tetszik. Nálam eleve ott elbukott a dolog, hogy nem annyira szeretem ezt a számát, meg nem is vártam sokat, mert tudtam, hogy koncertes lesz. És most jön a nagybetűs DE. Csinált ő anno a Sparks Fly című számához is videót a turnéról és minden elfogultság nélkül mondom, hogy az egyik legjobb koncertes klip lett, amit valaha láttam. Volt benne valami, amitől úgy éreztem, hogy meg kell néznem újra és újra, a végén pedig még ma is kiráz a hideg. Ehhez képest ez a videó egy nulla. Tök egyszerű, semmi plusz. Minden koncertes videó ilyen.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. július 04. 11:34
tetszik
olyan a dal, mint régen a többi
a klipp meg mint Justin Biebernél az All Around The World .
2013. július 04. 11:55
Ez lehet countrysabb mint a többi dala, de ez kicsit gyengébb lett bocs!
2013. július 04. 11:58
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Tény, hogy van ennél jobb száma is, ez olyan lapos kis dalocska. A klip meg elég tucatosra sikeredett, ehhez simán lehetett volna szép kis videoklipet, piros motívumokkal, természetesen. De attól még mindig sokkal jobb, mint a mai felkapott p.csáskodó enekesnőcskék (neveket a világbéke érdekében nem mondok) videóinál.
2013. július 04. 13:21
|
|
one direction 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 204888 offline
|
a klipp is és a szám is tetszik
2013. július 04. 13:57
Mennyi piros. ^^ Nagyon tetszik a klip, szép lett. Olyan, Tayloros.
2013. július 04. 14:08
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Jó lett,nekem tetszett.És wow mennyien vannak egy koncertjén te atyaég.Jo sokan szeretik az biztos mert a klippből látva az Arénában jo sokan vannak.De ez a klipp tényleg Red-es de azért jó lett.
2013. július 04. 14:41
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2013.07.04. 11:31)
Hát kövezzetek meg, de nekem nem tetszik. Nálam eleve ott elbukott a dolog, hogy nem annyira szeretem ezt a számát, meg nem is vártam sokat, mert tudtam, hogy koncertes lesz. És most jön a nagybetűs DE. Csinált ő anno a Sparks Fly című számához is videót a turnéról és minden elfogultság nélkül mondom, hogy az egyik legjobb koncertes klip lett, amit valaha láttam. Volt benne valami, amitől úgy éreztem, hogy meg kell néznem újra és újra, a végén pedig még ma is kiráz a hideg. Ehhez képest ez a videó egy nulla. Tök egyszerű, semmi plusz. Minden koncertes videó ilyen.
100% -ban megegyezik a véleményünk. Nekem az egész Red album olyan, mintha hiányozna belőle a mélység, csak üres, felszínes dalok vannak benne.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.