Selena Gomez fejébe szállt a hírnév?
2013. július 04. 12:50
dope200: teljes mértékben egyetértek veled, igazad van!
2013. július 04. 12:52
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Idézet (miley98 @ 2013.07.03. 22:51)
Szánalmas liba! De tudom, ő miss tökély..szent és sérthetetlen...fúúú de utálom -.-
Te nem vagy normális
2013. július 04. 12:54
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Idézet (SelenaGfan @ 2013.07.04. 12:35)
én teljesen megértem .
Végre egy értelemes ember
2013. július 04. 13:07
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
dope200 Teljesen egyetértek.
2013. július 04. 13:14
|
|
Ellenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 205195 offline
|
Nem áll szándékomban védeni, de tényleg nem a rajongónak mondta, hanem a paparazzónak. Persze nem lett volna muszáj ez a beszólás, de előtte többször is elhangzott, hogy légyszíves engedjék oda a kocsihoz.
2013. július 04. 13:21
Idézet (Elody @ 2013.07.04. 11:39)
Neki mindig rossz napja van, amióta csak megszületett
Inkább ő a gáz. Az egész jelleme a csajnak olyan kiborító, hogy párszor kedvem támad lelökni egy szakadék széléről. El van szállva. De hogy mire, nos számomra ez egy olyan örök rejtély, akárcsak a Bermuda-háromszög xD. Hangja az semmi, ha nem lenne autotune, ez is éhen halna/halt volna. A színészkedéséről meg ne is beszéljünk, a drágalátos zs kategóriás diznis sorozatokban bármilyen hozzá hasonló cafka képes p.csáskodni, ez nem is kérdés. Nem is értem, miért nem vagyok színésznő xD. Ebból is latszik, hogy jókor volt jó helyen. Többen írták, hogy mindig milyen kedves, meg eddig mindig mosolygott, nos erre egy szó van:álmosoly. Basszus, attól, hogy mosolyog( ami alatt azt értem, hogy vicsorít, mint egy bányarém) lehet, hogy épp elküldi magában az egész világot a búsba. Ami csak még szánalmasabb, mert ha mérges az enber, igenis ki kéne adni a dühét, nem bazsalyogni mint egy hülyegyerek, de hát ő tudja. A helyében elmondanék egy sor imát azért, hogy vannak egyáltalán rajongóim. Újabb csoda. Nem hogy azt mondja BÁRKINEK, hogy gáz. Felesleges szépítenetek, úgyis lehet tudni, hogy a rajongók 80%-a azért szereti, mert szép és jól mutat az avijukon, a maradéknak meg botfüle van. Vagy begerjed az autotune-tól. Sajnálom, ha valakit sikerült megbántanom, magam ellen uszítanom (igazából nem annyira érdekel), de reklamációt nem kérek, mert nem igazán tud foglalkoztatni. Nekem ő nem tetszik, nem is szimpi, ennyi. Emiatt ne engem rakjatok az unszimpi mappába
Tessék, kattints ide. Ne azt taglald a cikkhez, hogy így meg úgy utálod, vagy hogy miért, mert ezt inkább véleményben kellene leírnod, mert itt senki nem kíváncsi rá az biztos.
2013. július 04. 13:25
dope200
A cikk eléggé hiányos, és félrevezető! ... dry.gif
Selena azért mondta a paparazzinak, hogy "gáz" mert nem engedték őket oda a kocsihoz, és utána még ott pattognak neki, hogy mosolyogjon!
Egyébként, kedves cikk"író" , ha kicsit jobban utánanéztél volna a dolgoknak, ahogy azt illik amikor valaki cikket ír, rákerestél volna az esetről készült videóra, amiben tisztán látszik, hogy egyetlen egy rajongó volt ott, akinek ADOTT IS AUTOGRAMMOT wink.gif és ha angolul is tudsz akkor hallhatod, hogy mielőtt azt mondaná a paparazzinak, hogy : "gáz vagy" azelőtt KÉTSZER IS megkéri őket, hogy LÉGYSZÍVES ENGEDJÉK ODA AZ AUTÓHOZ ! -ennyit a bunkóságról...xDD rohog.gif És ismétlem azért mondta a lesifotósoknak ,hogy gáz mert nem engedték oda őket a kocsihoz!!! VIDEO
Puszi! rohog.gif dry.gif
Neked van igazad!
A cikk eléggé hiányos, és félrevezető! ... dry.gif
Selena azért mondta a paparazzinak, hogy "gáz" mert nem engedték őket oda a kocsihoz, és utána még ott pattognak neki, hogy mosolyogjon!
Egyébként, kedves cikk"író" , ha kicsit jobban utánanéztél volna a dolgoknak, ahogy azt illik amikor valaki cikket ír, rákerestél volna az esetről készült videóra, amiben tisztán látszik, hogy egyetlen egy rajongó volt ott, akinek ADOTT IS AUTOGRAMMOT wink.gif és ha angolul is tudsz akkor hallhatod, hogy mielőtt azt mondaná a paparazzinak, hogy : "gáz vagy" azelőtt KÉTSZER IS megkéri őket, hogy LÉGYSZÍVES ENGEDJÉK ODA AZ AUTÓHOZ ! -ennyit a bunkóságról...xDD rohog.gif És ismétlem azért mondta a lesifotósoknak ,hogy gáz mert nem engedték oda őket a kocsihoz!!! VIDEO
Puszi! rohog.gif dry.gif
Neked van igazad!
2013. július 04. 13:27
Szerintem tisztán kivehető,hogy a paparazzinak szólt be.A rajongójáról pedig csak ennyit
1 felhasználónak tetszik:
heyitsblaze
2013. július 04. 13:48
soha nem volt kedvencem, és nem is lesz, de azt hogy "gáz vagy" azt nem a rajongóinak mondta, hanem a paparazzinak, mert nem engedte a kocsihoz!!
2013. július 04. 13:48
|
|
LEE JOUNG MINúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 205194 offline
|
szerintem a szakítás miatt volt ilyen
:
2013. július 04. 13:51
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
-.- nekem sosem volt kedvencem.....-.-"" egyre mocskosabbá változik..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.