Miley Cyrus a Bahamákon nyaral
2013. július 04. 10:26
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ja és ráadásul UNDORÍTÓ A HAJA A KINÉZETE!!
2013. július 04. 10:30
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
miley98 miley98
Én ilyen szavakkal nem dobálóznék hogy "r*banc" & "k*rva"...Ahogy Rihanna sem volt az, na meg Lady GaGa és Kesha sem...Azért majd szóljatok ha annyi mindent értetek el mint ők...
Majd ha te is annyit dolgozol mint amennyit egy rendes ember nem Miley-t csodálgatod akkor dumálj!! ÉS MILEY TÉNYLEG EGY ELKÉNYESZETETT RIBANC!!
Én ilyen szavakkal nem dobálóznék hogy "r*banc" & "k*rva"...Ahogy Rihanna sem volt az, na meg Lady GaGa és Kesha sem...Azért majd szóljatok ha annyi mindent értetek el mint ők...
Majd ha te is annyit dolgozol mint amennyit egy rendes ember nem Miley-t csodálgatod akkor dumálj!! ÉS MILEY TÉNYLEG EGY ELKÉNYESZETETT RIBANC!!
2013. július 04. 11:08
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
jó neki!mármin miley-nak
2013. július 04. 12:33
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
EGO : Level 199 ..
Annyira szerintem ne legyen elájulva a "csodálatos" dalától...
ritka szar szám lett ahhoz képest, hogy milyen szinten be lett harangozva...
Annyira szerintem ne legyen elájulva a "csodálatos" dalától...
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. július 04. 12:34
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
BoTommo: Ő a bunkó? Tekints át ide: http://starity.hu/magazin/39658-selena-gomez-fejebe-szallt-a-hirnev/
2013. július 04. 16:15
|
|
Csuka Lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 188908 offline
|
Kellemes nyralást neki:))
2013. július 04. 16:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.07.04. 01:14)
Kedves Beyla! Örülök, hogy szánsz rám a drága idődből, remélem azért időben le tudtál feküdni!!
Én egyáltalán nem azt mondtam, hogy essünk hasra Miley-től, hanem attól, hogy a drága kis 10-14 éves korosztály itt nyávog, hogy jaj persze csak énekel stbstb. Mert nekik biztos amúgy házat kell építeniük stb.
Én tudom jól, hogy milyen nehéz dolgozni, és, hogy milyen könyörtelenek a 'főnökök', de kérlek azért azt ne mondd, hogy a kis gyerekek megszakadnak az iskolában. 
Ööö... nem rád szántam az időt, csak leírtam azt, hogy nem értek egyet azzal, amit itt valaki leírt. Felőlem lehetnél akár a Dalai Láma, valahogy akkor sem érdekelnél túlzottan. Azért köszönöm szépen, hogy a létem felől érdeklődsz, de fél tizenkettőkor le tudtam feküdni és - sajnos még mindig elég betegen, csakhogy témánál legyünk -, de el tudtam menni nyolc órát dolgozni a koraszülött intenzívre. Nem volt ma húzós nap, szinte egyáltalán nem is volt helyzet, így az újszülött babucikat szórakoztattam énekléssel és táncolással. Érdekel még, vagy tovább léphetünk?
1 felhasználónak tetszik:
heyitsblaze
2013. július 04. 17:19
Idézet (miley98 @ 2013.07.04. 12:34)
BoTommo: Ő a bunkó? Tekints át ide: http://starity.hu/magazin/39658-selena-gomez-fejebe-szallt-a-hirnev/
1. Lesifotósnak mondta. 2. Ne dobálózzunk már más kedvencével, mert ez elég gyerekes.
2013. július 04. 19:38
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Az, hogy sokan megnézték a klipjét még közel sem egyenlő azzal, hogy szeretik és van némi zenei érteke is. Igen, most rákerestem(növeltem a nézőszámot, hah!) és a tetszik - nem tetszik arány fele-fele arányban oszlik meg, ami annyit jelent, hogy én nem lennék a helyében büszke erre a 'sikerre'. Régen tehetséggel adták el magukat az igazi zenészek, ma meg elég egy szobában fetrengeni egy volt Diznisnek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.