Starity

Miley Cyrus a Bahamákon nyaral

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 03. 22:25 #41
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Ezzel a rekord dologgal kapcsolatosan: Az,hogy sokan nézik meg a videóját,vagy befolyásos,az egyáltalán nem azt jelenti,hogy tehetséges (Ez miley900-nak szólt nagyobb részben)
1 felhasználónak tetszik: Eperfa
2013. július 03. 22:40 #42
Yokonyann
Yokonyann
új tag

Státusz“I think everybody in this world should be loved!” - Lee Taemin 이태민
Hozzászólás: 60
Csatolások: 0
Azonosító: 200967
Beyla teljes mértékben egyetértek veled. c: Májlika ezzel a kijelentésével annyira szánalmas, de igazából sajnálom hogy ő is ilyen celebecske lett mert régen igazán kedveltem... :/
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 03. 22:40 #43
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Engem még mindig megbotránkoztat, hogy saját tapasztalatai alapján készítették a klipet. Elég kiábrándító, ha ő így bulizik. A Liam-es témához: attól még, hogy nem látták őket együtt két hétig még nem jelenti azt, hogy szakítottak. rolleyes.gif
2013. július 03. 22:44 #44
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Jó pihenést neki, mert megérdemli. ♥
A hozzászóloknak csak annyit, hogy szerintetek nincs jó hangja, az egy lényeg, de szerintem attól még tényleg rengeteget dolgozik, és rengeteget gürizik, mivel betegen fellépett, meg egész nappal stúdiózott. Bár ezt hogyan is érthetnék meg az ilyen kis genyók, akik már abban elfáradnak, hogy be kell vonszolniuk magukat a sulipadocskába, remélem azért kórházba nem mentek ettől!! wink.gif
Na nembaj Miley azért pihenje ki magát, mert megérdemli ♥
2013. július 03. 23:11 #45
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Florahh @ 2013.07.03. 22:44)
Jó pihenést neki, mert megérdemli. ♥
A hozzászóloknak csak annyit, hogy szerintetek nincs jó hangja, az egy lényeg, de szerintem attól még tényleg rengeteget dolgozik, és rengeteget gürizik, mivel betegen fellépett, meg egész nappal stúdiózott. Bár ezt hogyan is érthetnék meg az ilyen kis genyók, akik már abban elfáradnak, hogy be kell vonszolniuk magukat a sulipadocskába, remélem azért kórházba nem mentek ettől!! wink.gif
Na nembaj Miley azért pihenje ki magát, mert megérdemli ♥

Majd, ha ráérek, akkor megsajnálom. Más ember sokkal többet dolgozik, sokkal keményebben és be kell menni a munkahelyére köhögve, taknyosan, negyven fokos lázzal, hasmenéssel és hányással, mert különben kirúgják, mondván, hogy túl sokszor beteg és nincs pénz arra, hogy a helye üresen maradjon sokszor a betegállomány miatt. Gondolom a kedves szüleidnél is előfordult olyan, hogy kénytelenek voltak bemenni még betegen is dolgozni, mert a jövőtök függhet ettől. Nem azért, de te gondolkozol is, vagy csak rögvest leírod azt, ami elsőre hasraütésszerűen az eszedbe jut? Nehogy már hason csúszva másszon tőle bárki is, mert betegen fellépett. Más hírességek, más énekesek és együttesek is léptek fel úgy, hogy valami probléma volt - betegek voltak vagy esetleg rosszul érezték magukat. Érdekes, az még sincs nagy dobra verve soha sem, de, ha már májli szájrusz, dzséjbí vagy szalonna gomez csinálja ezt, akkor már mindenkinek hasra kell vágódnia, hogy mekkora hős emiatt. Na, ne má'!
2013. július 04. 00:04 #46
Lagyi
Lagyi
új tag

StátuszA kedvenc sztárjaim abszolút sorrendben vannak!
Hozzászólás: 61
Azonosító: 204807
jó pihenést MILEY wink.gif
2013. július 04. 00:27 #47
kismutyesz
kismutyesz

StátuszNe vitatkozz barmokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre,s legyőznek a rutinjukkal.
Hozzászólás: 597
Azonosító: 161608
Elvihetett volna magával. biggrin.gif
2013. július 04. 01:13 #48
M.Amanda
M.Amanda
visszatérő vendég

StátuszLove me for who I an now & not what i was ! <3 ....
Hozzászólás: 187
Azonosító: 205116
de jó neki én is úgy elmennék smileeee.gif
2013. július 04. 01:14 #49
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Kedves Beyla! Örülök, hogy szánsz rám a drága idődből, remélem azért időben le tudtál feküdni!! smileeee.gif Én egyáltalán nem azt mondtam, hogy essünk hasra Miley-től, hanem attól, hogy a drága kis 10-14 éves korosztály itt nyávog, hogy jaj persze csak énekel stbstb. Mert nekik biztos amúgy házat kell építeniük stb. biggrin.gif Én tudom jól, hogy milyen nehéz dolgozni, és, hogy milyen könyörtelenek a 'főnökök', de kérlek azért azt ne mondd, hogy a kis gyerekek megszakadnak az iskolában. biggrin.gif
2013. július 04. 07:16 #50
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Jó pihenést neki smileeee.gif
2013. július 04. 08:00 #51
cintia2000
cintia2000

Státusz
Hozzászólás: 537
Csatolások: 55
Azonosító: 191157
jó neki. érezze jól magát <3 a hivatalos ask.fm-jére tett ki képet smileeee.gif))
2013. július 04. 08:51 #52
- törölt felhasználó -    
Nem hogy egy kicsit fejlesztené az "ének" tudását.
2013. július 04. 09:12 #53
Vivi13
Vivi13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 125
Azonosító: 202440
Jó pihenért Miley-nek!!
2013. július 04. 09:46 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (miley98 @ 2013.07.03. 22:44)
Én ilyen szavakkal nem dobálóznék hogy "r*banc" & "k*rva"...Ahogy Rihanna sem volt az, na meg Lady GaGa és Kesha sem...Azért majd szóljatok ha annyi mindent értetek el mint ők...

Magamhoz viszonyítva igenis sokat értem el...Tudod nem mindenki vágyik ám hírnévre és már azzal beéri ha pl: vehet valamit amire rég óta vágyik és máris elért valamit ami számára fontos még nagyobb munkával is mint mileykat...Van akinek nagy dolog lefutni a maratont...A világ lehet ,hogy nem fog tudni róla de én például úgy érezném ,hogy igenis sokat értem el...
És nézzük miley mit ért el ?
Azt ,hogy szar mindenki véleményére és a managerek hada teszi őt mássá mint azokat akik 1000x többet érnek nála...Mikor láttál te orvosokat ünnepeltetni magukat mert életeket mentettek meg ? Nem sokszor mert ez beletartozik a minden napjaikba...Ez a nő pedig már attól elszáll mert megdöntötte egy kisfiú rekordját...Gondolkozz el egy picikét..
2013. július 04. 09:47 #55
- törölt felhasználó -    
"És ha azért néztétek meg, hogy utáljatok, akkor elárulom: én tartom a rekordot, szóval én nyertem." Jaj Miley, nagyon el vagy te tévedve, de tényleg. rohog.gif Azért elég kiábrándító, hogy Ő így bulizik, de nem baj, ne érdekelje, hogy szinte a fél világ egy rib#ncnak titulálja Őt, végülis Ő tartja a rekordot. Ááh ez a mondat nagyon kész. rohog.gif Sajnálom, hogy ebből a NŐBŐL egy ilyen gusztustalan, szánalmas, erkölcstelen és elfuserált senki lett.
2013. július 04. 09:49 #56
Muffin00
Muffin00
DEADINSIDE

StátuszTHINK BEFORE YOU SPEAK.!
Hozzászólás: 1246
Csatolások: 5
Azonosító: 184856
remélem hogy jól érzi magát!!<3:)
2013. július 04. 09:55 #57
Renii18
Renii18
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 201188
Jó pihenést neki!
2013. július 04. 10:03 #58
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Annyira kitörölheti a seggét, azzal, hogy az ő szutyok klipjét nézték meg a legtöbben. Az marhára nem jelenti azt, hogy ér is valamit az a dal, vagy hogy milyen tök frankó nóta lett. Attól még egy kupac trágya marad. Próbált volna akkor híres lenni, amikor még nem volt internet, youtube meg minden ilyesmi. Mikor a botrányaival nem tudott volna a köztudatban maradni.
Amúgy meg olyan könnyen dobálóztok azzal, hogy "Majd ha ti is annyit értek el, mint ő" Kérdem én: Miért hiszitek azt, hogy mindenki híres akar lenni? Nem gondoljátok, hogy vannak emberek akik sokkal kevesebbel is beérik, és igenis büszkék rá, ha sikerült elérniük amit akartak? Nem csak a híres emberek az emberek, és nem csak ők érhetnek el sokat. Kérdés az, hogy kinek mit jelent a "sok".
2013. július 04. 10:10 #59
- törölt felhasználó -    
Micsoda csúnya, rossz kapitalista világban élünk ... Ejj-ejj.
2013. július 04. 10:26 #60
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
chelseagirl18
Annyira kitörölheti a seggét, azzal, hogy az ő szutyok klipjét nézték meg a legtöbben. Az marhára nem jelenti azt, hogy ér is valamit az a dal, vagy hogy milyen tök frankó nóta lett. Attól még egy kupac trágya marad. Próbált volna akkor híres lenni, amikor még nem volt internet, youtube meg minden ilyesmi. Mikor a botrányaival nem tudott volna a köztudatban maradni.
Amúgy meg olyan könnyen dobálóztok azzal, hogy "Majd ha ti is annyit értek el, mint ő" Kérdem én: Miért hiszitek azt, hogy mindenki híres akar lenni? Nem gondoljátok, hogy vannak emberek akik sokkal kevesebbel is beérik, és igenis büszkék rá, ha sikerült elérniük amit akartak? Nem csak a híres emberek az emberek, és nem csak ők érhetnek el sokat. Kérdés az, hogy kinek mit jelent a "sok".

Egyet értek veled!! NAGYON NEM ÉRDEMELTEM MEG MISS CYRUS A PIHENÉST!! NEM DOLGOZIK ANNYIT MINT EGY MAGYAR TIZENÉVES!!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok