Miley Cyrus a Bahamákon nyaral
2013. július 03. 21:27
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Attól még, hogy utálod megnézed a videóját mert kíváncsi vagy.. igaza van.
És tényleg ráfér a pihenés. amúgy ha a paparazzik lennének a sztárok helyébe nekik sem tetszene, hogy ott van az életük minden egyes percébe, vagy hogy nem tudnak ugy kimenni az utcára, hogy másnap ne lennének róluk képek a neten.
És tényleg ráfér a pihenés. amúgy ha a paparazzik lennének a sztárok helyébe nekik sem tetszene, hogy ott van az életük minden egyes percébe, vagy hogy nem tudnak ugy kimenni az utcára, hogy másnap ne lennének róluk képek a neten.
2013. július 03. 21:29
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Az szép hely
2013. július 03. 21:30
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
úristen! nem látták együtt két hete őket (vagy legalább nem sikerült lefotózni őket együtt), mert Liam forgatt, Miley meg most a zenére koncentrál és pihen, juj és már egyből szakitottak
Hihetetlen, hogy az amerika sajtó mindenből próbálja kihozni a szaftos pletykát
2013. július 03. 21:33
Miley és Liam kapcsolata olyan mint a Family Guyban Joe felesége, márvagy 3 évadon át terhes".Mikor fognak végre összeházasoni?!?!
Egyébként igaza van Mileynek!
Egyébként igaza van Mileynek!
2013. július 03. 21:37
Utálom Miley-t és lám nem is tudtam soha az új videójáról ergo soha életemben nem láttam ez nem azt jelenti ,hogy nem néztem volna meg DE nem néztem volna meg...Szóval azért gondolkodjon egy kicsit el a kisasszony mielőtt ilyen általánosító és kicsit sem lekezelő "a seggem a világközepe és szarok mindenbe fasza vagyok.." kijelentéseket tesz. Nem leszel a világ közepe a jútyubtól...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 03. 21:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó nyaralást neki.
2013. július 03. 21:42
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
jól megy neki...
2013. július 03. 21:42
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
En meg mindig erdekesnek tartom a klipjet. Teny hogy en is ugy mond elosegitettem megdonteni a nezettseget, de viszont a 'nem tetszik' gombbal is hozza jarultam. En regebben nagyon szerettem Miley-t, sot meg most sem itelem el, de akkor is az klip valami borzalom lett. Lehet hogy en vagyok tul prud vagy nem tudom. De a szuleim elott biztos nem mutogatnam hogy hogyan tudom razni a fenekem...
2013. július 03. 21:43
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Olyan a versengésük mint két kisgyermeké. Mindig marad kislány aki próbál nagynak látszani, de nem sikerül... Max. röhögök egy jót. Egyet kell értenem az előttem szólókkal, hiába van 100000 nézője, ha abból 99999-nek nem tetszik az a förtelem amit ott művel. Én már meg sem nézem a gagyi klipjeit, eddig mindig csalódást okozott. Hangja az nincs, nem értem miéri csináltak anno egy zenés műsort a Diznisek. De ha van aki feljavítsa a hangját, akkor no problem.
Nagyon olcsó vagy, Miley Cyrus.
Ja, és ha baj, hogy leírtam a véleményem sajnálom.
Nagyon olcsó vagy, Miley Cyrus.
Ja, és ha baj, hogy leírtam a véleményem sajnálom.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 03. 21:44
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jó nyaralást kívánok neki lennék a helyében
2013. július 03. 21:48
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
ugye aki megteheti....
:D
2013. július 03. 22:14
Gold Wolf1 valamennyire 1et értek
én régen szerettem a sorozatát de már amiket most csinál nem is érdekel
én régen szerettem a sorozatát de már amiket most csinál nem is érdekel
2013. július 03. 22:21
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.07.03. 21:09)
Eddig nem tudtam igazából teljes mértékben megmagyarázni, hogy miért is egy huszadrangú cölöböcske nulla tehetséggel, aki már régen a Mekiben sütögethetné a sültkrumplit, ha nem élné a virágkorát az internet, a tviter, az arckönyv és társai. Lám, maga fogalmazta meg, hogy hiába is híres, de nem népszerű. Az a különbség májlika és a régebbi előadók között, hogy a régiek anno a zenével, a tehetségükkel, a hangjukkal és az egyedi hangzásvilággal adták el magukat. Akkor még nem volt jútyúb meg ilyenek, ahol az emberek megnézhették volna. A régi előadók több millió albumot és maxit adtak el, ezzel szerezve meg maguknak a hírnevet és a rajongókat. Az egy dolog, hogy az ő klipjeire több millióan kattintanak és nézik meg, de vajon az albumeladásokkal is ennyire zsírkirályul áll?
Ja, csak, mert a Kisasszony arról sosem nyilatkozik - na, vajon miért? Majd, ha elad több millió albumot világszerte, akkor legyen nagy a szája. Youtube nézettsége által az ő neve nem fog beíródni a történelembe és a legendás nagyok közé meg pláne nem fog felemelkedni. Úgyhogy nem tudom miért akkora büszkeség, hogy a nyomi gusztustalan klipjeire ennyien kattintottak.
Mindenkinek van egyéni, saját véleménye.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.