A Hannah Montana egykori sztárja jelenleg a Bahamákon pihen. Egy Twitter-felhasználó is lefotózta a sminktelen énekesnőt a vakációja közben, többen pedig megerősítették, hogy Miley egy csinos kis házat bérelt a trópusi paradicsomban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus a Bahamákon nyaral
2013. július 03. 20:38
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Biztos, hogy ráfér a pihenés
2013. július 03. 20:39
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Megérdemli a pihenést és a kikapcsolódást♥
Jó nyaralást!
Jó nyaralást!
2013. július 03. 20:43
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
végre valaki megdöntötte BiBi rekordját
grat neki
2013. július 03. 20:54
Ö is megérdemel egy kis pihenést.................és én is imádom a az uj dalát
2013. július 03. 21:03
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
De jó neki! Bárcsak én is mehetnék!
2013. július 03. 21:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Mindig is lesznek olyanok, akik utálnak, de ők is meg fogják nézni a videódat a YouTube-on, szóval nem igazán érdekelnek. Segítettetek nekem megdönteni a rekordot. És ha azért néztétek meg, hogy utáljatok, akkor elárulom: én tartom a rekordot, szóval én nyertem.
Eddig nem tudtam igazából teljes mértékben megmagyarázni, hogy miért is egy huszadrangú cölöböcske nulla tehetséggel, aki már régen a Mekiben sütögethetné a sültkrumplit, ha nem élné a virágkorát az internet, a tviter, az arckönyv és társai. Lám, maga fogalmazta meg, hogy hiába is híres, de nem népszerű. Az a különbség májlika és a régebbi előadók között, hogy a régiek anno a zenével, a tehetségükkel, a hangjukkal és az egyedi hangzásvilággal adták el magukat. Akkor még nem volt jútyúb meg ilyenek, ahol az emberek megnézhették volna. A régi előadók több millió albumot és maxit adtak el, ezzel szerezve meg maguknak a hírnevet és a rajongókat. Az egy dolog, hogy az ő klipjeire több millióan kattintanak és nézik meg, de vajon az albumeladásokkal is ennyire zsírkirályul áll?
1 felhasználónak tetszik:
Eperfa
2013. július 03. 21:11
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
De jó neki, én is ott pihennék vele
<3
2013. július 03. 21:12
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én is elmennék a Bahamákra, de én sajna nem megyek idén se sehova...
Miley legközelebb vigyél magaddal.
Az utálóknak szóló üzenetében pedig igaza van
Az utálóknak szóló üzenetében pedig igaza van
2013. július 03. 21:18
Nem a nézetsséget kellene figyelnie,hanem azt,hogy 313 184 ember unlájkolta ezt a förtelmet amire ő olyan büszke vagy épp azt,hogy az egykori rajongói le r*bancozzák a hozzászólásaikban.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.