A híres együttes vadonatúj klippel lepte meg a rajongóit, amely az Alone Together nevet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Fall Out Boy — Alone Together
2013. július 03. 11:57
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Imádom őket!
Soha nem tudom megunni a dalaikat.
2013. július 03. 11:59
Nekem nagyon tetszik,maga a dal és a klip is.Eszméletlenül jó.
Imádom őket.
Imádom őket.
2013. július 03. 12:31
Szerintem a dal nem lett annyira jo, a klipp viszont tetszik!
2013. július 03. 13:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nekem bejön................
2013. július 03. 14:33
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Szavakkal nem lehet kifejezni,amit irántuk érzek
A Save Rock And Roll albumuk valami csoda.Az összes számukat kívülről fújjom,az összes klippjüket imádom ,főleg a Young Blood Chronicles sorozat eddigi részeit.Ez a klipp is rohadt jó lett,imádom az első másodperctől az utolsóig.Főleg amikor Pete meggyilkolja az egyik csajszit
Nem hiszem el,hogy megyünk koncertre
( Ahogy Kristóf mondaná: Rebekával szemmel d*gjuk őket XD )
A Save Rock And Roll albumuk valami csoda.Az összes számukat kívülről fújjom,az összes klippjüket imádom ,főleg a Young Blood Chronicles sorozat eddigi részeit.Ez a klipp is rohadt jó lett,imádom az első másodperctől az utolsóig.Főleg amikor Pete meggyilkolja az egyik csajszit
Nem hiszem el,hogy megyünk koncertre
( Ahogy Kristóf mondaná: Rebekával szemmel d*gjuk őket XD )
2013. július 03. 15:27
Az eddigi legjobb albumuk.
Na és ez a dal...tökéletes.
Na és ez a dal...tökéletes.
2013. július 03. 15:28
Egyszerűen nem találok szavakat. Amióta csak megjelent a Light 'Em Up, mindegyik számot végigbőgöm. Olyan mondanivalójuk van a dalokban, amit egyszerűen nem bírok végighallgatni száraz szemekkel. A The Phoenix-et már az osztályom utálja annyiszor meghallgattattam velük, a zenekart már a családom unja de egyszerűen szeretem őket. 30.-án hajnal 3-ig fent voltam, és csak lestem a YouTube-ot, hogy mikor rakják már fel az új klippet, de persze én hülye nem gondoltam az időeltolódásra. Aztán elsején is egész nap a gép előtt ültem, mire végre délután felrakták a klippet, amit már első alkalommal végigbőgtem. Igen, nálam legtöbbször így megy, hogy általában a lehető összes idegállapotomban végignézem a videót, és minden egyes másodperben újra és újra beléjük szeretek. Szavakba sem tudom önteni, hogy hányszor segítettek át engem a dalokkal egy egy nehéz napon, vagy egy szomorú alkalmon, de itt vagyok, és az, hogy ezt a több mint egy évet túl éltem, azt nekik köszönhetem. Ők voltak, akik dalain kisírhattam magam, ők voltak akik megnevetettek a sok sok hülyeséggel, és akik mosolyt csaltak az arcomra egy-egy videóval.
Igen, mindig elsírom magam, ha a Golden-t hallgatom, valahogy mindig erőt ad, ha a Save Rock and Roll-t játssza a DVD lejátszó, a Thnks Fr Th Mmrs által mindig a 2012.-es nyár és az utóbbi egy év jár a fejemben. A Dance, dance mindig mosolyt csal az arcomra, a This ain't a scene, it's an arm race-ről mindig a dal 'magyar dalszövege' ugrik be, a My songs knpow what you did in the dark-tól mindig úgy érzem, hogy egy kicsit kiengedhetem a bennem tomboló tüzet, a Me and you-ról mindig Pete és Ashlee románca ugrik be, a The take over the breaks over pedig segít kiengedni a fáradt gőzt, és aztán ott vannak a köztes dalok, mint az I don't care, amit vagy végigzokogok, vagy végignevetek, és aztán még a Phoenix, amit vagy teli torokból éneklek, vagy pedig néma csendben, könnyes arccal hallgatom végig. Valószínűleg soha nem fogom majd meghálálni, amit ők adtak nekem, de soha nem fogom elfelejteni őket, akik mindig tartották bennem a lelket.
Igen, mindig elsírom magam, ha a Golden-t hallgatom, valahogy mindig erőt ad, ha a Save Rock and Roll-t játssza a DVD lejátszó, a Thnks Fr Th Mmrs által mindig a 2012.-es nyár és az utóbbi egy év jár a fejemben. A Dance, dance mindig mosolyt csal az arcomra, a This ain't a scene, it's an arm race-ről mindig a dal 'magyar dalszövege' ugrik be, a My songs knpow what you did in the dark-tól mindig úgy érzem, hogy egy kicsit kiengedhetem a bennem tomboló tüzet, a Me and you-ról mindig Pete és Ashlee románca ugrik be, a The take over the breaks over pedig segít kiengedni a fáradt gőzt, és aztán ott vannak a köztes dalok, mint az I don't care, amit vagy végigzokogok, vagy végignevetek, és aztán még a Phoenix, amit vagy teli torokból éneklek, vagy pedig néma csendben, könnyes arccal hallgatom végig. Valószínűleg soha nem fogom majd meghálálni, amit ők adtak nekem, de soha nem fogom elfelejteni őket, akik mindig tartották bennem a lelket.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

1 felhasználónak tetszik: