Szinetár Dóra felvállalta új szerelmét
2013. július 03. 18:36
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ő tudja mit csinál mondjuk nem sokáig tartott neki még egy férfit beszereznie.
2013. július 04. 12:32
Azt hittem, hogy a házassága Bereczkivel jól működik, erre elváltak. Legalább most megint boldog, gyorsan kilábalt.
2013. július 04. 22:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Bírom, hogy ők voltak az "álompár" Bereczkivel, csaknem mindenki irigykedett a kapcsolatukra, minden magazinban ők villogtak, hogy milyen kiegyensúlyozott kapcsolatuk van. Egy frászt! Természetesen a legmélyebb szerelemnek kikiáltott románcok is megromolhatnak, csak akkor ne fényezzék már annyira magukat.
2013. július 05. 12:01
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Perszeee.Ááá nem bujkáltak
2013. július 05. 19:46
Én örülök Dóri boldogságának, de csak az egyik felem. A másik még mindig reméli,hogy újra összejön Zolival.
2013. augusztus 11. 14:50
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Hát én még reménykedtem abban h újra összejönnek Zolival, de úgy tűnik már ez nem jön össze!!! tényleg sajnálom!! :/ de azért örülök h jól van Dóri!! remélem Zoli is megtalálja a boldogságot újból!!!
<3
2013. augusztus 18. 23:54
|
|
yvett95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 154714 offline
|
ez gáz azt se tudom hogy ki ő. Én pedig még reménykedtem hogy Zolival ezt megtudják oldani de legalább bebizonyosult a gyanum hogy Dóri miatt volt az egész és tette tönkre a kapcsolatot szegény Zoli még így is kiállt mellette pff -.-
2013. október 11. 22:38
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Allitolag Zoli nem volt egy konnyu eset, igy nem csoda h Dori mashol kereste a boldogsagot. Imadtam oket, de ha nem voltak egyutt boldogok akkor minek eroltetni??? allitolag Bereczki sokszor depresszios volt stb... :/Sajnalom okrt tenylrg de talan jobb ez igy mindkettojuknek!! remelem!! *-*<3
2014. május 25. 22:34
|
zsofi2340új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 226605 offline
|
szólnom kell !
Mindenki meg van veszve Berecki Zoliért.
Szeretem a hangját , a dalait!
Nekem a Hal a tortán müsorban sikerült kiábrándulnom belőle!
Nem lehetett egy könnyű eset!
Dórinak szurkolok az új kapcsolatáért!
Mindenki meg van veszve Berecki Zoliért.
Szeretem a hangját , a dalait!
Nekem a Hal a tortán müsorban sikerült kiábrándulnom belőle!
Nem lehetett egy könnyű eset!
Dórinak szurkolok az új kapcsolatáért!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: