Az Eurovíziós Dalfesztivál versenyzője nagy sikert aratott a Kedvesem című dalával, újabban a Nekemte dallal tarol.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debütált ByeAlex új videoklipje
2013. július 02. 14:55
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
10 mp-t bírtam ki. Szerinem szőrnyű. Bár lehet,hogy a ByeAlex fanoknak tetszik,de én nem bírom ezt kétlábon beszélő csubakkát (Csubakka is kétlábon jár... Mindegy.. )
2013. július 02. 14:58
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nekem nem tetszik
2013. július 02. 15:00
1:08-ig tetszett a klip, a hangja..inkább no comment.
2013. július 02. 15:01
|
|
TheDirectionersxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 204690 offline
|
Hát..ez..nem lett e legjobb :c
2013. július 02. 15:03
Ez legalább jobb a ,,Kedvesem"-nél, vagy fordítva...
2013. július 02. 15:06
|
|
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline
|
Jázusisten! Ez nagyszerű lett! Imádom! *-*
Nagyon örülök, hogy nem csak addig tartott a hírneve, amíg az Eurovízió lezajlott
Nagyon remélem, hogy még sok ehhez hasonló jó dalt fog kiadni! ByeAlex megérdemelte az esélyt, mert kihasználta és nagyon is jól csinálja! Az ilyen jájdeszegényvagyok/kissebbségivagyok tehetségkutatókbol jött emberek pedig csak úgy eltűnnek a show után.
Nagyon örülök, hogy nem csak addig tartott a hírneve, amíg az Eurovízió lezajlott
Nagyon remélem, hogy még sok ehhez hasonló jó dalt fog kiadni! ByeAlex megérdemelte az esélyt, mert kihasználta és nagyon is jól csinálja! Az ilyen jájdeszegényvagyok/kissebbségivagyok tehetségkutatókbol jött emberek pedig csak úgy eltűnnek a show után.
2013. július 02. 15:14
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
atya istenem, ez egy förtelem, főleg a reflénje, egyszerűen ezt nem lehet elviselni! Ennél még a kedvesem is jobb! Nem gondoltam h van annál rosszabb szám. A klub is katasztrófa
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: