Elhunyt Pierce Brosnan lánya
2013. július 02. 16:08
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez borzalmas. Nyugodjon Békében. Őszinte részvétem a családnak..
2013. július 02. 16:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.07.02. 13:25)
Petefészek-rák? Miért nem operálták meg?
Lehet, h annyira későn vették észre?
Részvétem! Ez borzalmas!
( Főleg, mert ennyire kicsik a gyerekei! És még ő is nagyon fiatal volt! Ez a rák egy átkozott, undorító betegség :@
Részvétem! Ez borzalmas!
Hát, ha már áttétes és benne van a nyirokrendszerben, akkor műthetnek bármennyit, bárhol, nem tud meggyógyulni, hiszen a daganatos sejtek már szétáradtak a testben. Egyébként általában a rák tünetei akkor kezdenek el jelentkezni, amikor már javában áttétes, sőt előtte egyáltalán nem is. Az illetőnek meg fogalma sincsen arról, hogy valami nagyon nagy baj van. Valóban nagyon fiatal volt, és két gyermeket hagyott magára. Nagyon sajnálom, az élet igazságtalan.
Idézet (ColorBird @ 2013.07.02. 14:49)
Nem igaz,nemrégiben a MAGYAROK megtalálták a 100%-os gyógyszert a rákra,ami erősiti az immunrendszert,és ha folyamatosan szedi egy rákos illető,meggyógyul mindenféle kemoterépia nélkül is. De mindenbizonyára úgy tűnik,hogy későn találták fel. :/
Na, köbö az ilyen hozzászólásoktól hullik ki minden egyes hajszálam, komolyan.
2013. július 02. 16:55
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nagyon nagyon sajnálom őt!
nyugodjon békében!
2013. július 02. 17:56
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Úristen szegény! Részvétem!
2013. július 02. 17:59
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
@ColorBird:
Egyébként ja, most mi van? Szoktam nézni híradót, és ha pont a magyarok találnák fel szó szerint a csodaszert, akkor szerintem elsőnek közölnék. Sosincs késő feltalálni, de erősen kétlem hogy megtalálták az ellenszert az évtizedek óta létező gyógyíthatatlan betegségre.
Egyébként ja, most mi van? Szoktam nézni híradót, és ha pont a magyarok találnák fel szó szerint a csodaszert, akkor szerintem elsőnek közölnék. Sosincs késő feltalálni, de erősen kétlem hogy megtalálták az ellenszert az évtizedek óta létező gyógyíthatatlan betegségre.
2013. július 04. 19:56
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
A legszomorúbb, amikor a szülő temeti a gyermekét. Részvétem...
2013. szeptember 23. 15:48
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
Nagyon sajnálom őket.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: