Harry Styles földön kúszva menekült rajongói elől
2013. július 02. 12:45
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
De utálom ezt a szót: directioner! Hülye, megszállott emberek gyűjtőneve, akik nevetségesen lelkesednek öt sztárocskáért. Nem mondom, szeretem a fiúkat, de ezt a fajta, rajongásnak nevezett fanatikusságot nem bírom, legyen ez a 1D-vel, vagy akármelyik celebbel/sztárral kapcsolatos.Ez már nem normális! A kedvencüket kicsinálják? Hát gratulálok nekik, ez ám az értelmi szint! Bocs, hogy nincs mindig kedve fotózkodni sikoltozó libák hadával! Bocs, de ez az igazság, elegem van már minden hülye agy nélküli "rajongóból"!
2013. július 02. 12:47
|
|
one.diractionfan1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 193772 offline
|
Ezek normalisak azert mert Harrynek nem volt ideje rajuk meg nem kell szet tepni.
2013. július 02. 12:50
|
|
Kutyaarcúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 172382 offline
|
Mondjuk ezért nem akarnék híres lenni. Szerencsétlen, én baromira sajnálom. Hogy lehetnek ilyenek a "rajongók" ?! Mondjuk ezek már nem is fanok, hanem elmebetegek...
2013. július 02. 12:53
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
nem szeretem a One Direction-t, de azért sajnálom a srácot... vannak idióta rajongók bőven
2013. július 02. 13:02
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Szegény Harry
milyen rajongó az ilyen aki széttépi a poszterét mert nem kap képet,és csoda hogy szegény Harrynek nem lett semmilyen komolyabb baja
2013. július 02. 13:27
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon undorító, amit néhány magukat rajongóknak nevező tinicsitri művel szerencsétlen srácokkal. Nem bírja felfogni, hogy nincs ideje és talán kedve sem fotózkodni több száz rajongóval?
2013. július 02. 13:37
|
|
beyondbiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 68 Csatolások: 24 Azonosító: 205049 offline
|
istenem xd szegény Harry
D rég nevettem ilyen jót.amúgy az ilyen lányok nem Directioner-ek,meg azok a svédek se,meztelenül futni a kocsijuk után,szánalmas dolog,na és attól még hogy látja őket valamelyik tag nem fog egyből beleszeretni
2013. július 02. 14:08
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Nem vagyok rajongója, vagy akármi. De ez nekem is sok, ahhoz , hogy ilyet csináljon(ak) valaki(k) egy "kicsit" őrültnek kell lenni! Sajnálom őt! Jó, ha szeretnek az emberek, de ilyen "szeretetből" szerintem senki sem kér!
2013. július 02. 14:57
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Hát őszintén az ilyen rajongók egyszerűen őrültek.
Ha nincs éppen ideje akkor már ilyesmit csinálnak.Eggyesek nem tudják felfogni,hogy akár meg is sebesülhet vagy valami baja lehet ha ilyesmit csinálnak.
Négykézláb menekülni,hát azért már tényleg nagyon túlzásba esnek a rajongók.Az ilyenek nem is igazi rajongók.
Én nagyon rajongok Harryért de azért ennyire.Soha nem lennék képes ilyesmire.Sajnálom szegényt!
Ha nincs éppen ideje akkor már ilyesmit csinálnak.Eggyesek nem tudják felfogni,hogy akár meg is sebesülhet vagy valami baja lehet ha ilyesmit csinálnak.
Négykézláb menekülni,hát azért már tényleg nagyon túlzásba esnek a rajongók.Az ilyenek nem is igazi rajongók.
Én nagyon rajongok Harryért de azért ennyire.Soha nem lennék képes ilyesmire.Sajnálom szegényt!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: