Demi Lovatót még ma is gyötri a múltja
2013. július 01. 20:29
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Megint a hatalmas tini problémák...egyszerűen nem tudom komolyan venni ezt a lányt. Mindenhol nyomja a hittérítő dumáját meg szétvarratja magát a hatalmas bölcsességeivel, utána meg a béka segge alóli életéről nyafog. Ahogy előttem is írták, sok ember nagyobb problémákat vészel át, és nem úgy hogy napi több ezer ember támogatja, hanem magában rendezi a dolgait legtöbbször úgy, hogy másoknak fogalmuk sincs aarról milyen nehéz is az élete. Rinyálhatnék én is, cikket is írhatnék sőt regényt az én gyerekkoromról, de megtanultam hogy az önsajnálat nem visz előrébb! Plusz, az én helyzetemnél is van meg százszor rosszabb, mindenkinek megvan a maga baja. Tovább kell lépni, mert a múltban nem lehet élni!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. július 01. 20:36
|
|
nonaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 178776 offline
|
megértem Demit de gondoljunk bele...mindig mindenhol van olyan ember akinek szörnyű gyerek kora volt/van..utálták,bántották stb. ennek azért a 90%-a felnőtt korára eltudja/próbálja felejteni mert sokkal jobb az élete..és Demi esetében ez még annál is jobb..több filmszerepet kapott már világhírű és jól is énekel,dalokat ad ki stbstb. végül is milliomos .. mindenkinek vannak kinek nagyobb kinek kisebb sérelmei és ezek szerinte Demié elég nagy volt de nem hinném, hogy ezek a dolgok, hogy világhírű, milliomos,énekes és sorolhatnám nem felejteti el vele ezt az egészet.. kizárt .. ez inkább újságcikk,hogy legyen mit olvasni..és Deminek még nagyobb "hírnév" FÉLRE ÉRTÉS NE ESSÉK NAGYON SZERETEM DEMIT!! de ez már kicsit túlzás.
2013. július 01. 20:42
Nem véletlenül nem akartam ebből cikket írni, mert tudtam, hogy megint jönnek az Okosak és majd osztják az észt. Feleslegesnek tartom minden cikk alatt vitatkozni.. és ugyanazt leírni csak másképpen. Remélem kinövitek kedveseim a hülyeséget!
WhiteRose.
2013. július 01. 20:42
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Sajnos rengeteg kamasz áldozatául esik a bullying-nek. Szerintem becsülendő, hogy Demi próbál beléjük lelket önteni és segítséget nyújtani azzal, hogy elmondta a saját tapasztalatait. Szerintem ebben semmi nyavalygás vagy önsajnáltatás nincs. Btw, ezek a képek szuperek lettek!
2013. július 01. 20:44
először is: nagyon szép az összes képen
másodszor: nagyon sajnálom őt, nem is értem, hogy tehettek vele ilyet. És az, hogy lehet, hogy ez az emléksorozat egész életében kísérni fogja, még nekem is fáj
harmadszor:
Kiim: abban igazad van, hogy a múltban nem lehet élni. DE! de ha nem tud megszabadulni tőle? o.O gondolom nem ő dönti el, hogy mit álmodik. -.- és majd szerintem, ha te is átélsz olyat, pl hogy tízen-évesen megvernek, szerintem te sem írtad volna meg ezt a kommentet. -.- és nem sajnáltatja magát, mert amúgy is igen ritkán nyilatkozik erről !!!
másodszor: nagyon sajnálom őt, nem is értem, hogy tehettek vele ilyet. És az, hogy lehet, hogy ez az emléksorozat egész életében kísérni fogja, még nekem is fáj
harmadszor:
Kiim: abban igazad van, hogy a múltban nem lehet élni. DE! de ha nem tud megszabadulni tőle? o.O gondolom nem ő dönti el, hogy mit álmodik. -.- és majd szerintem, ha te is átélsz olyat, pl hogy tízen-évesen megvernek, szerintem te sem írtad volna meg ezt a kommentet. -.- és nem sajnáltatja magát, mert amúgy is igen ritkán nyilatkozik erről !!!
2013. július 01. 20:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sajnálom őt!
Jók lettek a képek amúgy.
Jók lettek a képek amúgy.
2013. július 01. 20:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (WhiteRose. @ 2013.07.01. 20:25)
Lehetséges, hogy most nem aláztál le senkit, de általában elég nyersen fogalmazod meg a mondandódat. Lehet véleményed, de az írás stílusa az, ami ellenszenves és lekezelő. Szerintem nem én vagyok egyedül, akinek böki a szemét. Hogy mindig mindent és mindenkit kioktatsz, amint csak lehet. Persze mi már nem mondhatjuk meg a véleményünket, mert az már alávaló, alsóbbrendü, ismét jön a válaszban a beolvasás. A cikk szerzője arról ír amiről akar, illetve akiről akar. Neked abba nincs beleszólásod. Ha moderátorok alkalmasnak találják a megjelenésre, akkor ahhoz meg duplán. Neked sem kéne olyan cikkhez írni, melynek tárgya hidegen hagy. Természetesen most fog jönni ''ez egy fórum''- féle duma, meg az ''Hát téged meg ki kérdezett?''. Már régóta szerettem volna én is elmondani a véleményemet. Arra meg nem lehet nem reagálni, amikor sértő, bántó dolgokat írsz a hozzászólásodba.
ON: Sajnálom Demit, amiért ilyen mély sebeket ejtett ez az időszak rajta, remélhetőleg idővel begyógyulnak.
ON: Sajnálom Demit, amiért ilyen mély sebeket ejtett ez az időszak rajta, remélhetőleg idővel begyógyulnak.
Probléma áll fent? Gyerekek, ott van a privát üzenet küldés lehetősége, hiszen mindenki tud nekem üzenetet írni, nincsen letiltva ez a funkció. Ha valami nem tetszik, akkor nyugodtan le lehet írni és meg lehet beszélni a dolgokat, nem? De nagyjából ez soha senkinek sem jut eszébe, hogy jelezze nekem. Miért? Én nem azt mondtam, hogy ne írjatok róla, csak azt, ha erről írtok, akkor ehhez szólok hozzá. Én sehol sem írtam olyasmit, hogy ki milyen cikket írjon, de úgy látom sokan még szöveget sem tudtok értelmezni. Ha a hozzászólás nem megfelelő, a moderátorok úgyis törlik vagy elrejtik, felszólítanak vagy esetlegesen kitiltásban részesítenek, ha megszegtem a fórum szabályzatát. Persze, lehet itt fröcsögni, de hát én ilyen vagyok. Tudtommal még soha senkit nem oktattam ki flegmán és nem szoktam b*nkózni randomban, mert nem stílusom. Most sem szóltam igazából egy taghoz sem hozzá, csak kinyilvánítottam a véleményemet, s a végén én jövök ki egy rakás kakinak, mert le mertem írni a gondolataimat. WTF?
Ha a továbbiakban bárki is a társaságomra vágyik, vagy csak szimplán leírná a véleményét nekem címezve, akkor kérem szépen, hogy levelet küldjön. Nagyon jól esik, hogy egy olyan sztárocska eltörpül mellettem, mint demike, de a cikk nem rólam, a személyiségemről és az aspektusomról szól. Így hát a szóban forgó személyt boncolgassuk inkább!
2013. július 01. 20:55
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
"Mindig az az erősebb aki mosolyog, sosem az aki tombol." Demi vajon tudja ezt? Kétlem. Mindenkinek vannak problémái az életben, és senkinek sem fenékig tejfel az élet, de az ember nagysága, erőssége abban rejlik, hogy HOGYAN VISELI A MEGPRÓBÁLTATÁSOKAT. Csendben tűri, vagy világgá kiáltja ahelyett hogy azon törné okos buksiját, hogy hogyan oldhatná meg. RINYAGÉP!
2013. július 01. 20:58
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (BoTommo @ 2013.07.01. 20:44)
először is: nagyon szép az összes képen
harmadszor:
harmadszor:
Fogalmad sincs hogy én mit éltem át, és igen egy olyan' dolog minthogy suliban megtépnek nem történt meg velem, de láttam ahogy egy ember a számomra legfontosabb embert fojtogatja, agyonveri mindezt 7 évesen majd hosszú éveken át. Láss csodát, inkább kívánom hogy bárcsak cikiztek volna szarrá a suliban és rakták volna meg párszor az én fejem. Persze ez senkit nem érdekel, ezt is csak azért írtam le, hogy megértsd vannak komolyabb dolgok az életben mint az hogy kitaszítanak.
2013. július 01. 21:07
Sajnálom Demit, sorstársam a gyermekkori bántalmazások szempontjából (csak én nem kerültem rehabra)
A képek csodálatosak
A képek csodálatosak
2013. július 01. 21:09
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
A problémái most valahogy hidegen hagynak, őszintén, végig sem olvastam a cikket, mert egyszerűen annyira nem tud már meghatni, hogy az hihetetlen, de nem azért jöttem ide, hogy lehúzzam és elhordjam mindenféle hisztis libának. A képekkel pár napja futottam össze először és meg kell mondjam, nem tudom, hogy láttam-e ilyen gyönyörűnek. Májli példát vehetne róla, mert így néz ki egy érett, felnőtt nő.
2013. július 01. 21:15
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Gondolom nagyon rossz érzés lehet neki, nekem is az lenne.
Ezt már nem egyszer mondta, és már nekem egy ici-picit már reklám érzésem van. Senki ne haragudjon rám, csak nekem már tényleg úgy tűnik. Félreértés ne essék, Demi tényleg nagyon szuper, mint énekesnő, én nagyon szeretem a dalait, és elismerésem, hogy talpra állt ezek után.
Ezt már nem egyszer mondta, és már nekem egy ici-picit már reklám érzésem van. Senki ne haragudjon rám, csak nekem már tényleg úgy tűnik. Félreértés ne essék, Demi tényleg nagyon szuper, mint énekesnő, én nagyon szeretem a dalait, és elismerésem, hogy talpra állt ezek után.
2013. július 01. 21:15
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem vagyok oda érte, de sajnálom őt a gyerekkori dolgai miatt... velem sem voltak valami jófejek az osztálytársaim annak idején, de nem tartom valószínűleg, hogy emiatt valaha is rehabra jutok.
Lady Suzí-nak igaza van a képek miatt, Miley Cirkusz tényleg példát vehetne róla. Az utolsó képen tök jó a ruhája.
Lady Suzí-nak igaza van a képek miatt, Miley Cirkusz tényleg példát vehetne róla. Az utolsó képen tök jó a ruhája.
2013. július 01. 21:34
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Édes Isten, itt emberölés folyik? Sűrgősen szükséges lenne valami békítő körülmény.
Szerintem semmi értelme egymás oltogatásának, mindenkinek lehet véleménye, de abban egyetértek Beyla-val, hogy ha valakinek problémája van valakivel, azt privát üzenetben jelezze neki, ne pedig a fórumon! Mivel már teljesen eltértetek a tárgytól.
Na mind1, cikkhez hozzászólva: Szinte szemtelenül fiatal korom ellenére már nekem is sikerült átélnem, azt, amit Deminek. Most komolyan?! Egyfolytában sértegetnek, szivatnak, már szinte 2 kerek táboromat tönkretették a folytonos b.sztatással, hogy úgy mondjam, állandó célpont vagyok az osztályomban a kötekedésre. És igen, tény és való, hogy borzalmas, de Istenem! Mégis itt vagyok, és minden adandó alkalommal nem dörgölöm senki orra alá! Már nem is tudom, hányadjára nyilatkozza ugyanazt! Ennél sokkal súlyosabb dolgok is vannak az életben (saját tapasztalat..), és már igazán túltehetné magát ezen. Vagy legalább ne hozza fel folyton. Örüljön, hogy az álmai valóra váltak, tehetséges, és azt csinálhatja, amit akar, és mindene megvan. És akik bántották, most annyian sem kíváncsiak rájuk, mint a kislábujjára. Mert ez bizony nem mindenkinek adatik meg..
Na mind1, cikkhez hozzászólva: Szinte szemtelenül fiatal korom ellenére már nekem is sikerült átélnem, azt, amit Deminek. Most komolyan?! Egyfolytában sértegetnek, szivatnak, már szinte 2 kerek táboromat tönkretették a folytonos b.sztatással, hogy úgy mondjam, állandó célpont vagyok az osztályomban a kötekedésre. És igen, tény és való, hogy borzalmas, de Istenem! Mégis itt vagyok, és minden adandó alkalommal nem dörgölöm senki orra alá! Már nem is tudom, hányadjára nyilatkozza ugyanazt! Ennél sokkal súlyosabb dolgok is vannak az életben (saját tapasztalat..), és már igazán túltehetné magát ezen. Vagy legalább ne hozza fel folyton. Örüljön, hogy az álmai valóra váltak, tehetséges, és azt csinálhatja, amit akar, és mindene megvan. És akik bántották, most annyian sem kíváncsiak rájuk, mint a kislábujjára. Mert ez bizony nem mindenkinek adatik meg..
heyitsblaze
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.