Rita Ora és Snoop Lion közös klipje pár perccel ezelőtt került fel a rapper VEVO-csatornájára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Snoop Lion – Torn Apart (ft. Rita Ora)
2013. július 01. 16:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem annyira jön be
2013. július 01. 16:53
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy ebből lesz a következő klip. Elsőre nem volt nagy durranás a dal, bár a Mileysnál ezerszer jobb. A klip egyébként jobban tetszik, mint a dal, hihetetlenül jó lett. Snoop még mindig fura így, úgysem szokom meg.
2013. július 01. 16:55
én bírom a raggae-t, de Snoop sosem lesz Bob Marley.
2013. július 01. 17:00
Ez a Rita lány mostanság el van tűnve. Vagy ő ennyi volt? Nem voltak valami erős dalai. Olyan kéthetes szenzációk. Mondják, hogy hasonlít a stílusa Pirannyáéhoz, bár szerintem belőle 1 bőségesen elég.
2013. július 01. 17:29
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Ez nagyon gyenge zene.
2013. július 01. 17:47
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Na jó Snoop Lyon vagy nem is tudom hogy kell írni mostanában ez mindenkivel klippet forgat,de most komolyan.Mostanában eléggé gyenge zenék jelennek meg,de ez nem tartozik a kedvenceim közé az 100%-k
2013. július 01. 19:11
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
A klip és a zene se teszik!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: