Mindannyiunk számára nagyon fontos a megfelelő fogápolás, hiszen egy ragyogó mosoly máris szebbé teheti a napunkat! Cikkünkben adunk néhány ötletet, hogyan érdemes fogunkat rendben tartani és mire kell vigyázni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így ápold a fogaidat!
2013. július 01. 16:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2013. július 01. 16:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
köszi a hasznos cikket
2013. július 01. 16:41
Meg kell mondjam, tényleg nagyon hasznos ez a cikk.
2013. július 01. 16:44
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
nem igazán szeretem a sajtot csak amikor olvadt
2013. július 01. 17:14
|
|
Taylor Swift Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 204959 offline
|
Jó cikk lett!
2013. július 01. 17:18
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Wow
ismét nagyon jó cikk lett Lexi-től
Nekem most nyáron kell mennem a fogorvoshoz, mert veszik ki egy fogam...
Nagyon félek.
Én a fehérítést már próbáltam itthon szódabikarbónával de nekem nem hatott. Legalább is nem láttam semmi változást. Egyszer pedig véletlen megdörzsöltem az ínyem a szódabikarbónás fogkefével és azóta nagyon érzékeny egy helyen.
Nekem most nyáron kell mennem a fogorvoshoz, mert veszik ki egy fogam...
Én a fehérítést már próbáltam itthon szódabikarbónával de nekem nem hatott. Legalább is nem láttam semmi változást. Egyszer pedig véletlen megdörzsöltem az ínyem a szódabikarbónás fogkefével és azóta nagyon érzékeny egy helyen.
2013. július 01. 17:21
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Köszönet a cikkért. Ezekre általában odafigyelek, de a sajtról nem tudtam... De most már tudom.
2013. július 01. 17:36
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem tudom, ki-milyen fogorvoshoz jár, de nekünk anno az iskolai fogászatok alkalmával mindig elmondták az alapvető dolgokat a fogmosással kapcsolatban. Ha pedig valamit rosszul tudott valaki, kijavították... (manapság ez nem divat?)
Nyilván minden étkezés után ajánlatos LENNE, de még ha lehetőségünk is lenne rá, hogy minden evés/ivás után fogat mossunk, az sem lenne egészséges. Ugyanis a túl gyakori fogtisztítás is ugyanúgy káros...
Ez az íny-mosás nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha megsérül az íny, akkor eltart egy darabig, mire begyógyul, ráadásul evés-iváskor a szájban lévő sebnek sem használ a sok kajamaradék például. Szóval csak óvatosan az ínnyel. Ha már, akkor inkább érdemes TISZTA KÉZZEL, mondjuk egy mutatóujjal végigsimítani a fogkrémet az ínyen az érzékenyebb területeken.
Én úgy tudtam, hogy 5 perc a helyes fogmosási idő, a 3 perc is kevésnek számít. Mondjuk 1-2 percnél tovább átlagban senki se nagyon szokott fogat pucolni, az tény...
Ami a különféle típusú fogkeféket illeti: a fogorvos pénzért lehet, hogy azt mondja a reklámban, hogy jobb a hajlítható nyakú, meg a recés sörtéjű, de az egyszerű, mezei fogorvos megmondja a tutit: egyszerű reklámfogás az egész, semmivel nem jobb, mint a sima sörtéjű kefe, sőt. Bizonyos esetekben még rosszabb is. A lényeg az alapos tisztításon van és nem a fogkefén.
Szájvíz: itt megemlíteném, hogy akik szondaveszélyben lehetnek, ne alkoholosat használjanak, mert bejelez az alkoholmérő, és az piszok kínos perceket szerezhet...
Fogkefét tudtommal havonta ajánlott cserélni - persze ezt sem mindenki engedheti meg magának.
Bizony: a fluoridos fogkrém a jó fogkrém, amiben nincs fluorid, az nem ér egy kalap guánót se.
A szódabikarbóna valamiért nálam sem működik, de állítólag tényleg fehérít - egyeseknél. Viszont jól írta előttem valaki: ezt sem szabad túlzásba vinni, mert káros a fogzománcra.
Konkrétan fogmosás után mindent, ami savas, kerülni kell. Ezt a fogdoki is mindig el szokta mesélni. Furcsállom, hogy ez bárkinek is újdonság volt.
Nyilván minden étkezés után ajánlatos LENNE, de még ha lehetőségünk is lenne rá, hogy minden evés/ivás után fogat mossunk, az sem lenne egészséges. Ugyanis a túl gyakori fogtisztítás is ugyanúgy káros...
Ez az íny-mosás nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha megsérül az íny, akkor eltart egy darabig, mire begyógyul, ráadásul evés-iváskor a szájban lévő sebnek sem használ a sok kajamaradék például. Szóval csak óvatosan az ínnyel. Ha már, akkor inkább érdemes TISZTA KÉZZEL, mondjuk egy mutatóujjal végigsimítani a fogkrémet az ínyen az érzékenyebb területeken.
Én úgy tudtam, hogy 5 perc a helyes fogmosási idő, a 3 perc is kevésnek számít. Mondjuk 1-2 percnél tovább átlagban senki se nagyon szokott fogat pucolni, az tény...
Ami a különféle típusú fogkeféket illeti: a fogorvos pénzért lehet, hogy azt mondja a reklámban, hogy jobb a hajlítható nyakú, meg a recés sörtéjű, de az egyszerű, mezei fogorvos megmondja a tutit: egyszerű reklámfogás az egész, semmivel nem jobb, mint a sima sörtéjű kefe, sőt. Bizonyos esetekben még rosszabb is. A lényeg az alapos tisztításon van és nem a fogkefén.
Szájvíz: itt megemlíteném, hogy akik szondaveszélyben lehetnek, ne alkoholosat használjanak, mert bejelez az alkoholmérő, és az piszok kínos perceket szerezhet...
Fogkefét tudtommal havonta ajánlott cserélni - persze ezt sem mindenki engedheti meg magának.
Bizony: a fluoridos fogkrém a jó fogkrém, amiben nincs fluorid, az nem ér egy kalap guánót se.
A szódabikarbóna valamiért nálam sem működik, de állítólag tényleg fehérít - egyeseknél. Viszont jól írta előttem valaki: ezt sem szabad túlzásba vinni, mert káros a fogzománcra.
Konkrétan fogmosás után mindent, ami savas, kerülni kell. Ezt a fogdoki is mindig el szokta mesélni. Furcsállom, hogy ez bárkinek is újdonság volt.
2013. július 01. 18:03
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jó cikk
megfogadom
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: