Justin Bieber a botrányokért él
2013. július 02. 12:09
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
HA nem változik meg egyszer úgyis lecsúszik, mert a rajongók akármennyire is toleránsak, egyszer náluk is betelik a pohár, és már nem fogják elviselni ezt a botrányos viselkedést.
2013. július 02. 12:38
|
|
Ács Fvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 135284 offline
|
Igen én is elfotdultam tőle mióta sellyvel szakítottak mert selena mellett még nem voltak ilyen botrÁnyai amilyenek most ....xD passz hogy ez neki mért jó és mért lett ilyen de ez már így van ugyhogy elfognak előbb utóbb fordulni tőle...
Mert egy dolog hogy azt teszi amit szeretne más dolog hogy ez neki nem jó töb szempontból sem ...
Amilyen cuki volt olyan beképzelt gazdag hájfej lett .....pedig normális lenne ha nem csinálna botrányt botrány után ........
Mert egy dolog hogy azt teszi amit szeretne más dolog hogy ez neki nem jó töb szempontból sem ...
Amilyen cuki volt olyan beképzelt gazdag hájfej lett .....pedig normális lenne ha nem csinálna botrányt botrány után ........
2013. július 02. 12:41
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Jajjmár, 10 év múlva senki nem fog rá emlékezni. Sőt, már 2 év múlva a süllyesztőbe lesz a helye. Jó dolgában már nem tud mit csinálni, költi a pénzt ész nélkül, már "zenét" sem ad ki, csak a botrányokból akar élni.
Az, hogy a rajongói ezt korrektnek tartják, csak az értelmi szintjüket tükrözi.Nekem is vannak kedvenceim, de hogy én ilyen példát nem követnék, és nem is helyeselnék, az is biztos.
Az, hogy a rajongói ezt korrektnek tartják, csak az értelmi szintjüket tükrözi.Nekem is vannak kedvenceim, de hogy én ilyen példát nem követnék, és nem is helyeselnék, az is biztos.
2013. július 02. 12:41
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Selli gomez fan. Hogy jön ide a ONE DIRECTION? (mert így írják -.- )
2013. július 02. 12:42
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Egyetértek a szülőkkel!
2013. július 02. 16:05
Az jó, hogy tesz mások véleményére, de akkor is: nem kellene rossz példát mutatnia. Mert a botrányaival csak tényleg kevesebb rajongója lesz, ami neki sem lesz jó, most hiába mondja ezt. Egyébként a dal nagyon tetszik, ennek a szövege sem olyan, mint a Lolly-é (bár a Lolly-t is szoktam hallgatni).
2013. július 02. 16:07
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
persze hogy még ezt mondja!!! fiatal baszki!!!!! amúgy meg mért csak Justinról írnak ilyen cikkeket?? hmm? a sztárok jó nagy része ilyenekről énekel és a viselkedésük is ilyen! úgy is le fog egyszer nyugodni Justin de még őrült mert fiatal!!! anyámat meg nem érdekli h miről énekel Justin mert tudja hogy rám jó hatással van!!! csak tudjátok az emberek csak az ilyen cikkeket olvassák!!! mért nem jártok utána hogy mennyit jótákonykodik hogy mi mindent tanít a Beliebereinek! úgy elítélni könnyű valakit hogy nem is jársz utána a dolgoknak!! -.-""""
2013. július 02. 16:31
Megnéztem a szöveget és így...
Értem én,hogy Ő most nagyon menő,meg minden,de ezt azért akkor se kellen.
Főleg nem ilyen stílusban amit itt leművelt..
Értem én,hogy Ő most nagyon menő,meg minden,de ezt azért akkor se kellen.
Főleg nem ilyen stílusban amit itt leművelt..
2013. július 02. 20:08
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
szerintem ez teljesen normális idézőjelben...viszont minden fiatal ezt csinálja..ez az ő élete és azt csinál amit akar..majd ha felnő megváltozik...és szerintem justin-nak van igaza hogy nem érdeklik mások véleménye
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: