Justin Bieber a botrányokért él
2013. július 01. 19:06
|
Fun.fancsajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 200640 offline
|
feltunesi viszketegsegben szenvedo seggfej!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 01. 19:18
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Már unom ezt a gyereket!!
2013. július 01. 19:23
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Imádom Justin hangját!*-* Mondhatni, az a legjobb benne, mikor ő rappel
2013. július 01. 19:33
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Na tessék, egyik mondatával üti a másikat. Mikor fog már eltelni egy nap anélkül, hogy ez a majomparádé ne szerepelne?! Igazán takarékra vehetné már magát!!
2013. július 01. 19:41
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Annyira szánalmas ez a gyerek....-.-
2013. július 01. 19:48
|
|
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline
|
Ebből a számból 10 másodperc elég volt ahhoz, hogy kijelenthessem: Szar. Ócska, borzalom, és remélem nem fog visszaköszönni a rémálmaiban! A viselkedéséről meg csak annyit, hogy remélem egyszer majd olyanba leli szórakozását, ami vagy a sírba, vagy a börtönbe viszi! Rossz kívánság ide, vagy oda, én utálom, és ez a véleményem, csak magának köszönheti. Megjegyezném ugyanis, hogy a tehetséget, vagy annak hiányát nem szoktam fölemlegetni. Elvégre is tisztességes hangot nem mindenki kap, pl: Én, vagy Justin Bieber.
2013. július 01. 19:56
Nos,valamilyen szinten egyetértek a Belieberekkel de valamilyen szinten a szülőkkel is.Ez a dal,nos a 'Lolly' milliókkal jobb.Viszont ha a későbbiekben Justin olyan lesz mint Chris és amilyen a mostani baráti társasága nagy rá az esély.Nem hiszem hogy már olyan sok tini rajongója lesz.Nem tudom mit fog ezzel elérni,de mivel én nem róla veszek életpéldát nem zavar különösebben.Élvezze az életet amíg fiatal aztán csókolom.
2013. július 01. 19:56
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
egy szánalmas beképzelt f@szkalap lett belőle.. -.-""
2013. július 01. 19:57
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Szánalom -.- !
Hogy milyen baromságokat csinál mostanában ...Nem tudom , hogy alapból ekkora f@sz , vagy csak érzi , a Vándájreksönnek ,és annak "köszönhetően" h semmi tehetsége , csökken a népszerűsége , ezért direkt hallat magáról .De viszont neki azért kellene példát mutatnia , mert még így is maradtak JB fanok , és mivel ők ezt látják , valószínűleg ők is teljesen normálisnak találják majd az ilyen viselkedést ,és a drogozást .Lehet mondani , hogy "Úgy sem fogok olyan lenni ,, meg hogy "Az ő dolga ,, de aki már van annyira vak , hogy szereti ezt a buzit , azzal meg is eshet .
Hogy milyen baromságokat csinál mostanában ...Nem tudom , hogy alapból ekkora f@sz , vagy csak érzi , a Vándájreksönnek ,és annak "köszönhetően" h semmi tehetsége , csökken a népszerűsége , ezért direkt hallat magáról .De viszont neki azért kellene példát mutatnia , mert még így is maradtak JB fanok , és mivel ők ezt látják , valószínűleg ők is teljesen normálisnak találják majd az ilyen viselkedést ,és a drogozást .Lehet mondani , hogy "Úgy sem fogok olyan lenni ,, meg hogy "Az ő dolga ,, de aki már van annyira vak , hogy szereti ezt a buzit , azzal meg is eshet .
2013. július 01. 20:02
|
|
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.01. 17:47)
Álljunk körbe és imádkozzunk, hogy egyszer a nagy rallizás közben a rohadt drága kocsijával, egy fán köt ki és ott is marad, még mielőtt valaki ártatlant nyír ki a hiányzó agyával.
Ha már megint a botrányos dolgoknál tartunk,elárulom,h Lady Gaga egy fokkal nem "jobb",mint Justin,sőt...Ő sem kis angyal.Elég "szép" múltja van,és jelene!De remélem őt is szidtad,mikor valami "botrányos" dolgot csinált,mert azért volt egy pár!Ő is nyúlt ugyanúgy nyúlt "rossz" dolgokhoz!
2013. július 01. 20:06
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
én megértem. fiatal és ténylegesen élni akar, és hogy gazdag így meg is teheti.. habár a hínévvel járó dolgok mingigis nyomni fogják a vállát.. tudját az amár tényleg a legalja hogy valami/valaki nemtetszik és én oda kommentelek.. mi jogod van leszólni az ő életét?
2013. július 01. 20:13
Az oké, hogy fiatal és élni akar, de nem egy szép dolog leszarni a rajongóit. Leszarni azt, amit ők éreznek, nem éppen baráti.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.