Justin Bieber a botrányokért él
2013. július 01. 17:47
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Álljunk körbe és imádkozzunk, hogy egyszer a nagy rallizás közben a rohadt drága kocsijával, egy fán köt ki és ott is marad, még mielőtt valaki ártatlant nyír ki a hiányzó agyával.
2013. július 01. 17:49
Idézet (dope200 @ 2013.07.01. 17:43)
Ez a legborzalmasabb szám amit életemben hallottam , már kezdem megszokni ezt a szar, hanyag elektronikus zenét, de ettől szabályosan vérzik a fülem..
Bújjon már el a pokolba ez a tehetségtelen, beképzelt kislány!! Kit érdekel mekkora császárnak gondolja magát a letolt gatyájával meg a hélium hangjával???!!!
Füvezzen meg üssön el embereket nyugodt szívvel, ha majd a börtönbe kerül és a cellatársa(i) megtanítják neki a jó modort, remélem kicsit érdekelni fogja az élete és a jövője, mert ha így folytatja megutáltatja magát mindenkivel! Így sincs valami jó híre...
*Amúgy a menedzsere igazi zseni lehet, ha az egyik pillanatban azt nyilatkoztatja vele, hogy ő próbál jó ember lenni és megfelelni az elvárásoknak , majd kiad egy dalt ami lényegében arról szól, hogy a lányok imádják a __szát(hagy ne részletezzem ) ezt követően a korai házasságról és az igaz szerelemről mesél, most meg kiad egy ilyen dalt!* -Hagy gratuláljak!!
A szülőknek igazuk van, idő kérdése és a "hű" rajongói is elpártolnak tőle!..
Bújjon már el a pokolba ez a tehetségtelen, beképzelt kislány!! Kit érdekel mekkora császárnak gondolja magát a letolt gatyájával meg a hélium hangjával???!!!
Füvezzen meg üssön el embereket nyugodt szívvel, ha majd a börtönbe kerül és a cellatársa(i) megtanítják neki a jó modort, remélem kicsit érdekelni fogja az élete és a jövője, mert ha így folytatja megutáltatja magát mindenkivel! Így sincs valami jó híre...
*Amúgy a menedzsere igazi zseni lehet, ha az egyik pillanatban azt nyilatkoztatja vele, hogy ő próbál jó ember lenni és megfelelni az elvárásoknak , majd kiad egy dalt ami lényegében arról szól, hogy a lányok imádják a __szát(hagy ne részletezzem ) ezt követően a korai házasságról és az igaz szerelemről mesél, most meg kiad egy ilyen dalt!* -Hagy gratuláljak!!
A szülőknek igazuk van, idő kérdése és a "hű" rajongói is elpártolnak tőle!..
Én se tudtam volna jobban leírni!
2013. július 01. 17:50
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Van olyan, hogy valaki pimasz, fiatal és lázadó és van úgy, hogy egyszerűen csak egy f.asz és büszke rá
Bieber rajongók intelligenciatesztje, érdemes megnézni annak, akinek eddig kimaradt, sokat elárul:
Bieber rajongók intelligenciatesztje, érdemes megnézni annak, akinek eddig kimaradt, sokat elárul:
2013. július 01. 17:58
Ha igy halad belőle is egy hulló"csillag" lesz.. : ) Bieber csak magával foglalkozik. Már az se érdekli akik elfordultak tőle viselkedése miatt. Arra veri magát, hogy ő a leggazdagabb tini. Ki nem sz*rj* le? Tehetsége zeneileg nincs, csak abban, hogy minél jobban lejárassa magát, és ráadásul ebben leli örömét is. o.O Esne pofára. Eskü ha leáldozóban lesz a Bieber fanatizmus én pezsgőt bontok XD
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 01. 18:00
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Nagyon jól rappel. Én úgy látom hogy vagy most jutott el az összeomlásig vagy ez egy ilyen időszak. És minden fiatal sztárból ez lesz. Sztem ne csodálkozzatok hogy ez lett belőle hogy egy botrányos tini. Nézzétek meg a Reszkessetek betörőkből a kisfiút Macaulay Culkin-t. Ő is a játék és az iskola helyett a pénzt kapta. És mi lett belőle? Egy drogos alkoholista.
2013. július 01. 18:00
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Ez a dal egy kész trágyadomb lett (és még szépen is fejeztem ki magam), de ezt nem csak azért mondom, mert Justin is benne van. A másik dologhoz hozzászólva: szerintem csak egy reklámfogás az egész, hogy ismét róla beszéljenek.
Szandiiii
2013. július 01. 18:02
|
|
Taylor Swift Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 204959 offline
|
Tényleg van olyan, akinek ez teszik?!
Candy_attack teljesen igazad van, ezzel tenné a leghasznosabb dolgot az emberiségért.
Candy_attack teljesen igazad van, ezzel tenné a leghasznosabb dolgot az emberiségért.
2013. július 01. 18:22
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
Ez még mindig gyerek és siralmas ahogyan viselkedik.Régen én is (utálom ezt mondogatni már szégyellem magamat tőle)belieber voltam de észhez tértem hál' istennek jó korán.ez olyan mélyre süllyed ez a gyerek az ilyen "trágár" viselkedésével és szerintem ő csak egy kis seggdugasz a világba."ő az egyik leggazdagabb tini"naésaztán!kit érdekel?Az én szüleim rég móresre tanítottak volna ha így viselkedtem volna.Szerintem nem tanul a hibáiból és az élet sem adott neki egy-két pofont de majd egyszer megjárja az szent.Ez a "zene" kész trágyadomb!és aki az írásomat elolvasta és tetszik neki akkor annak nagyon örülök mert sztem kicsit sokat írtam
erre a gyerekre csak egy szó van: S-I-R-A-L-M-A-S!
Szandiiii
2013. július 01. 18:25
Tudod, elég szomorú, h ilyet kívánsz valakinek. Én se csípem ezt a kölköt, de azért valakinek a halálát kívánni elég nagy butaságra vall.
Nem kellene meghalnia ahhoz, hogy a dolgok változzanak, mindössze neki kéne normálisan gondolkoznia, és elzárnia magát a külvilágtól.
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.01. 17:47)
Álljunk körbe és imádkozzunk, hogy egyszer a nagy rallizás közben a rohadt drága kocsijával, egy fán köt ki és ott is marad, még mielőtt valaki ártatlant nyír ki a hiányzó agyával.
Szandiiii
2013. július 01. 18:32
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Addig jár a korsó a kútra,amíg el nem törik !
2013. július 01. 18:33
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Idézet (FashionGirl @ 2013.07.01. 18:02)

Ez nagy !
2013. július 01. 18:42
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
jol teszi hogy nem foglalkozik utálokal de rám azt mondják hogy undorito vagyok mert szeretem justint és én foglalkozok ezel? hát nem azért mert ők nem szeretik Justint atol engem ne gunyoljanak meg justint se mert azért ez roszul esik nekem és szerintem justinak se esik jol ez el hiszem hogy sokan gunyolnak mert szeretem őt de fejezék be most azonal mert azért nem a legjob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. július 01. 18:45
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
te jóóó ég....eddig mindenki Miley Cyrust cikizte az új száma és stílusa miatt....hát az mi ehhez képest??? ez szó szerint szemét, semmit mondó szöveg és hallgathatatlan zene...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.