Justin Bieber a botrányokért él
2013. július 01. 16:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nekem bejön ez a zene és igaza van
2013. július 01. 16:19
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szerintem igaza van
2013. július 01. 16:21
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (Humika @ 2013.07.01. 16:17)
Imádom ezt a zenét és Justin-t is és szerintem jol teszi h élvezi az életlt mert nem hinném ha 72 lesz lesz rá esélye biztos akkor is szeretni fogom mert van egy olyan elragado oldala de ember ezért nem az az egyetlen 
Ha mindenki ezt tenné, amit leírtál akkor valószínűleg az emberiség is rossz úton haladna.
2013. július 01. 16:23
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Unom, hogy minden erről a s*ggfejről szól.
1 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás
2013. július 01. 16:26
|
|
SelenaPinkGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 179153 offline
|
Humika írta:
Imádom ezt a zenét és Justin-t is és szerintem jol teszi h élvezi az életlt mert nem hinném ha 72 lesz lesz rá esélye biztos akkor is szeretni fogom mert van egy olyan elragado oldala de ember ezért nem az az egyetlen
Hat nem tom!
Hat nem tom!
2013. július 01. 16:28
egyébként meg jó lenne, ha az élet élvezete és a drogozás, partizás, eszetlenség közé nem tennénk egyenlőségjelet. a főzés, barátok, zene, filmek, könyvek, utazás, sport, stb. ugyanúgy az élethez tartoznak és élvezetet nyújtanak, és egyikbe se kell belehalni.
2013. július 01. 16:35
Istenem! Most miért kell hisztizni? Már rég nem a cuki Baby srác! Aki igazi Belieber elfogadja és szereti így is! Szerintem is ezt kell tennie! Bulizzon, fiatal! Ezek a szülők nem gondolnak vissza arra, hogy ők ennyi idősen hányszor voltak hetente részegek? Nekem bejön a dal és az is, hogy Justin nem az a kisfiú aki volt! Élvezze, hogy fiatal! Mások sokkal durvábban buliznak, csak azt mindenki le*arja mert nem híresek!!!
2013. július 01. 16:38
Ha ennyire élvezi ezt az életmódot, akkor csak éljen így továbbra is. Őszintén, kit érdekel? Ha neki ez a normális és számára élvezetes élet, akkor magára vessen. Tizennyolc éves kis suhancként már elzüllött és a botrányaiból él. Valóban példamutató és inspiráló.
Pink Carnation
2013. július 01. 16:43
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Én imédom ezt a rossz fiús,és szexi rapper oldalát
és szerintem ezzel nem csak én vagyok egyedül! Sőt,igazán itt volt az ideje ,hogy felnőjjön,én már kariere eleje óta imádom,és szeretem őt,de könyörgöm már nem 10 éves,hogy kisautókkal játszadozzon,hanem 19 éves,érett férfi! Még jó,hogy élvezi az életét,hisz fiatal! Nem fog bepunnyadni,hiába várják el sokan,de úgy gondolom,hogy velem együtt rengeteg ,ismétlem, RENGETEG ,fiú /igen,,mert már nagyon sok boy-belieber is van köztünk a rap iránti szeretete miatt,hál' Istennek/ és lány fog kiállni mellette és támogatni! Szeretünk Justin! <3 xx
2013. július 01. 17:21
|
|
DianOfficialxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 204901 offline
|
Áh ,sehogyse bejövős
2013. július 01. 17:34
|
|
adele0098új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 201605 offline
|
Én szeretem JB-t sőtt Belieber vagyok..és egyáltalán nem zavar ez az életstílusa,nekem se szól bele senki az életstílusomba,akk neki se szóljanak bele,ha neki ez jó akk ez jó...Ha valakinek nem tetszik akk nek tetszik,emiatt nem kell beszolni neki,vagy leszólni...Lehet benned is van hiba nem csak benne..!
2013. július 01. 17:43
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Ez a legborzalmasabb szám amit életemben hallottam , már kezdem megszokni ezt a szar, hanyag elektronikus zenét, de ettől szabályosan vérzik a fülem..
Bújjon már el a pokolba ez a tehetségtelen, beképzelt kislány!! Kit érdekel mekkora császárnak gondolja magát a letolt gatyájával meg a hélium hangjával???!!!
Füvezzen meg üssön el embereket nyugodt szívvel, ha majd a börtönbe kerül és a cellatársa(i) megtanítják neki a jó modort, remélem kicsit érdekelni fogja az élete és a jövője, mert ha így folytatja megutáltatja magát mindenkivel! Így sincs valami jó híre...
*Amúgy a menedzsere igazi zseni lehet, ha az egyik pillanatban azt nyilatkoztatja vele, hogy ő próbál jó ember lenni és megfelelni az elvárásoknak , majd kiad egy dalt ami lényegében arról szól, hogy a lányok imádják a __szát(hagy ne részletezzem ) ezt követően a korai házasságról és az igaz szerelemről mesél, most meg kiad egy ilyen dalt!* -Hagy gratuláljak!!
A szülőknek igazuk van, idő kérdése és a "hű" rajongói is elpártolnak tőle!..
Bújjon már el a pokolba ez a tehetségtelen, beképzelt kislány!! Kit érdekel mekkora császárnak gondolja magát a letolt gatyájával meg a hélium hangjával???!!!
Füvezzen meg üssön el embereket nyugodt szívvel, ha majd a börtönbe kerül és a cellatársa(i) megtanítják neki a jó modort, remélem kicsit érdekelni fogja az élete és a jövője, mert ha így folytatja megutáltatja magát mindenkivel! Így sincs valami jó híre...
*Amúgy a menedzsere igazi zseni lehet, ha az egyik pillanatban azt nyilatkoztatja vele, hogy ő próbál jó ember lenni és megfelelni az elvárásoknak , majd kiad egy dalt ami lényegében arról szól, hogy a lányok imádják a __szát(hagy ne részletezzem ) ezt követően a korai házasságról és az igaz szerelemről mesél, most meg kiad egy ilyen dalt!* -Hagy gratuláljak!!
A szülőknek igazuk van, idő kérdése és a "hű" rajongói is elpártolnak tőle!..
Sztár Mániás
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.