Legsikeresebb videoklipek: Lana Del Rey
2013. július 02. 16:12
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon szép nő, múltszázadi külseje van, lenyűgöző. A hangja olyan hatással van rám, hogy magamba tuduk zuhanni tőle. Kevés előadó képes kiváltani ezt belőlem.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. július 02. 16:19
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Lana-t a jó isten rettentő gyönyörű hanggal áldotta meg, amit jól is használ. A stílusa, a dalai, maga a nő elbűvöl engem. Ebben a stílusban aligha van hozzá fogható nő. Minden egyes dala sugall valamit, amit a klipjei csak erősítenek. Mindegyiket nagyon szeretem igazából, de a legkedvesebb a - Born To Die.
2013. július 02. 18:06
Nagyon jó cikk lett! ^^ Nagyon szeretem Lana dalait, mert nem olvadnak bele a tömegbe, és mert én nagyon szeretem a lassabb dalokat. Ezek közül az összes dalt nagyon szeretem, de a kedvencem mindenféleképp a Ride, a klip meg számomra a legjobb, amit láttam. Tetszik, hogy egy egész történetet mesél el a klip, ezért is tetszik annyira. Remélem, még sokat hallhatunk róla!
2013. július 02. 19:37
Lana számomra egy istenség. Vagyis majdnem...
Imádom Lana-t és igazán nagy örömmel tölt el ,hogy nem vagyok egyedül ebben a "kis" világban.
Bár mint itt is lehet olvasni Lana egyik legegyedibb dolga a Vintage Clip volt és a Y&B klipjénél meg is jegyeztem ,hogy hiányolom ezeket a hangulatos dolgokat ami igazán azt a Lana fellinget hozta volna. Azóta is hiányolom ezt az érzést. A virág koszorút pedig ezen kívül csak pár képen hordta bár attól még nevezhetjük "jelképnek".
Imádom Lana-t és igazán nagy örömmel tölt el ,hogy nem vagyok egyedül ebben a "kis" világban.
Bár mint itt is lehet olvasni Lana egyik legegyedibb dolga a Vintage Clip volt és a Y&B klipjénél meg is jegyeztem ,hogy hiányolom ezeket a hangulatos dolgokat ami igazán azt a Lana fellinget hozta volna. Azóta is hiányolom ezt az érzést. A virág koszorút pedig ezen kívül csak pár képen hordta bár attól még nevezhetjük "jelképnek".
2013. július 02. 19:43
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Lana Del Rey
Ő a legtehetségesebb énekesnő
2013. július 06. 19:00
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Akármikor meglátom,olyan érzésem van,mintha ő a múlt századi korból jött volna ebbe a korba,olyan lenyűgöző,kifinomult személyisége és ízlése van.A hangja pedig elképesztő,imádom.
2013. július 11. 11:15
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Mindet imádom, de legjobban talán a Ride - ot és a Video Games - t. Utóbbit el tudom játszani zongorán
2013. július 17. 01:11
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Mindegyik klipje, montázsa, dala egy önálló műalkotás. Nehezen tudnék dönteni, ha tudnék is. Talán a Ride, pedig az elején nem is fogott meg. A legmozgalmasabb, legtöbb mondandójú(pedig a többinek is sok van). A Video Games szép emlékeket hoz vissza, tükrözi Lanát, bemutatkozásnak tökéletes volt, mégha a legtöbb ember -ahogy én is- nem tudta hova tenni a legelején. A Born To Die klasszikus és gyönyörű. A Summertime Sadness szintén a szívemhez nött, elmondhatatlanul sok érzelem van benne. A Blue Jeans meg a maga gyönyörű-fekete-fehér-medence-krokodil-mikellmég. Imádom mindet.
2013. július 17. 12:09
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
A Born to die a kedvencem annyira imádom őt ! <3
2013. július 31. 12:35
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Mindegyik fantasztikus! < 33
2013. július 31. 12:40
Imádom Lanát, szerintem fantasztikus, amit csinál... a hangja is gyönyörű, a zenéje pedig egyedi, mélyről jövő, aminek lényege, mondanivalója van... ráadásul ez a '60-as évekbeli hangzás engem komolyan képes visszarepíteni azokba az időkbe, pedig akkor nem is éltem még, szóval Lana tud valamit... nagyon szeretem.
2013. július 31. 20:22
Lana Del Rey a legcsodálatosabb énekesnő,akit valaha ismertem / hallottam . Ezek a slágerek segítettek erre rádöbbenni.
Az itt lévő dalok közül én személyileg mindegyiket a kedvencemnek vallhatom. Csak egy számot hiányolok,mégpedig, a Young And Beutiful-t. Szerintem azzal állna össze teljesen ez a kép.
Csak egy problémám van. Lana klippjei és szövegei általában lehangoló lényeget tartalmaznak, mint, a "Nyári Szomorúság". Aki eredetileg nem jó hangulatú,szerintem nem célszerű neki ez az irányzat.. ♥
Az itt lévő dalok közül én személyileg mindegyiket a kedvencemnek vallhatom. Csak egy számot hiányolok,mégpedig, a Young And Beutiful-t. Szerintem azzal állna össze teljesen ez a kép.
Csak egy problémám van. Lana klippjei és szövegei általában lehangoló lényeget tartalmaznak, mint, a "Nyári Szomorúság". Aki eredetileg nem jó hangulatú,szerintem nem célszerű neki ez az irányzat.. ♥
2014. május 24. 10:59
Nekem személy szerint a Summertime Sadness, a Blue Jeans, és a Born To Die a dedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.