Baukó Éva Görögországba utazott, hogy a Miss Tourism Planet szépségverseny lebonyolításában segédkezzen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nemzetközi karrier vár VV Évára?
2013. július 01. 10:02
|
|
DianOfficialxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 204901 offline
|
Valaki szerepel egy RealityShow ban es 'hires' lesz ?
2013. július 01. 10:03
Nemzetközi karrier = nemzetközi prostituált.
2013. július 01. 10:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
ez a nő egy utolsó ingyenélő, semmirekellő tehetségtelen kis senki...nem is értem, mit keres egy ilyen nemzetközi versenyen, még azt sem nézem ki belőle, hogy bármilyen nyelvet beszélne...
2013. július 01. 10:27
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Na arra várhat!
1 felhasználónak tetszik:
kozi
2013. július 01. 10:55
Hamar rákap majd az Ouzo-ra vagy a mézborra xdddd csak, hogy jobban menjen a szervezés. Amúgy amikor bent volt a villában, sokkal szimpatikusabb volt, még így is, hogy alkoholista és trágár, mint a 2 rétinéger: Gigi és a tesókája a Béjla.
2013. július 01. 10:59
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Éva nem buta lány, csak nem tudja kifejezni magát, mert olyan keveredés van a koponyájában. Plusz nincs olyan interjú, ahol ne lenne részeg és ne égetné magát önállóan, segítség nélkül. A kiútazásért cserébe gondolom a lelkét is áruba bocsájtotta, ingyenélő(sködő). Szép kis példa a fiatal lányoknak...
2013. július 01. 11:22
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem érdemli meg az ilyen lehetőségeket. Én is úgy gondolom, hogy nem hülye, csak használni kellene az eszét, semmit nem tett azért, hogy ideáig jusson, mégis az ölébe hullik egy ilyen görögországi út teljesen ingyen. Miközben egy átlagos ember több hónapot dolgozik keményen, hogy összeszedje ilyenre a pénzt. Nem érdemli meg! Szüksége lenne egy pszichológusra. Nincs minden rendben a fejében és érzelmileg is eléggé labilis szeginyem. Az végképp ellenszenves benne, hogy számára a cigi olyan, mint a levegő és az alkohol, mint a víz, avval oltja szomját, elengedhetetlen kellékei.
De úgy látszik a 21.századnak ilyen némberekre van szüksége!
De úgy látszik a 21.századnak ilyen némberekre van szüksége!
2013. július 01. 11:30
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Ez a nő...Ráadásul a kép is nagyon előnyös
2013. július 01. 13:19
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
A címet olvasva azt hittem megy a csaj Dubajba
Meg is lepődtem, hogy melyik az a félvak, félhülye sejk amelyik adna érte egy egypúpú, három lábú, sánta tevét, hogy beinvitálhasson neki valamit
Bár lehet, hogy csak szigorú vagyok
Minden esetre remélem George Koutoulias-nak jólesett az, amit a bige volt munkáltatója (Tiszteletem havas Úr!) csak akart.
http://www.youtube.com/watch?v=CduZJWDSc0c
Másképp elképzelésem sincs hogyan lett asszisztencia egy ilyen rendkívüli eseménynél
Meg is lepődtem, hogy melyik az a félvak, félhülye sejk amelyik adna érte egy egypúpú, három lábú, sánta tevét, hogy beinvitálhasson neki valamit
Bár lehet, hogy csak szigorú vagyok
Minden esetre remélem George Koutoulias-nak jólesett az, amit a bige volt munkáltatója (Tiszteletem havas Úr!) csak akart.
http://www.youtube.com/watch?v=CduZJWDSc0c
Másképp elképzelésem sincs hogyan lett asszisztencia egy ilyen rendkívüli eseménynél
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.