Glee 5. évad: kik mennek és kik maradnak?
2013. július 01. 17:29
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Na most akkor Heather Morris marad vagy megy? Mert az első felében a cikknek biztos távozóként említik a másodikban meg olyannak aki visszatér. Egyébként a 4. évad egy nagy kalap nulla volt. Az újoncok szégyenletesen gyengék, nem tudom miért nem lehetett rendes színészeket beválogatni, olyanokat akiknek van rendes hangja nem csak valami halovány izé. Így meg max csak azokat a részeket fogom nézni ahol Lea, Naya és Chris is szerepel.
2013. július 01. 18:41
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Buckot sajnálom, hogy nem lesz többet. Örülök, hogy Kurt marad végig. Alex/Unique nem tudom hogy nyalta be magát Murphynél, de szörnyen idegesít a karaktere és a színész is. És mi van Darran Crisszel? Hol van Blaine??? Remélem ő is marad. Sokat vesztenének, ha nem szerepelne többet.
2013. július 01. 19:51
Úh, ezt már hallottam, asszem tegnap. Kíváncsi leszek az évadra, bár nekem személy szerint már a 4.évad sem tetszett túlságosan, az új szereplők meg minden..nem volt annyira jó.
2013. július 01. 21:20
|
|
Kamillewis0401új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 201035 offline
|
Mivan Darren Crissel???????? Blaine nem maradhat ki!
2013. július 02. 11:12
Heather Morris-t (Brittany-t) én IMÁDTAM! olyan jól játszotta Britt-tet! és olyan vicces volt. Nekem ő volt a kedvencem. Remélem azért, láthatjuk majd még benne!♥
2013. július 02. 11:31
Dianna a kedvencem, kár hogy nem lesz állandó szereplő! :/ <3
2013. július 03. 21:36
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Dianna-t iden is hianyolni fogom a sorozatbol.
Sajnos az uj szereplok lesznek mar jobban az eloterben. Nekem nagyon hianyzik a regi banda. Persze az ujjak is tehetsegesek, de a rigieket nem tudjak felulmulni. :/
2013. augusztus 28. 20:43
|
|
Encyvooksziaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 210621 offline
|
Ez így már nem is Glee!!
2014. június 15. 16:14
Én nem is fogom nézni,ha Dianna(Quinn) nem lesz benne!Ő volt a kedvencem mi lesz velem nélküle,de legalább Santana benne lesz.
2014. július 21. 15:31
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
jézus.... :S én most tartok a 3. évad második részénél, de akkor nem is akarok ilyen gyorsan haladni a dolgokkal.... ez már tényleg nem glee.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: