Megjelent Pink és Lily Allen közös dalának, a True Love-nak a videoklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Pink, Lily Allen — True Love
2013. június 30. 18:01
2013. június 30. 18:14
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nekem bejön!!!!!!!!!!!!!!
2013. június 30. 18:19
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A dalt nagyon szeretem.Ez az egyik kedvencem a The truth about love-ról.Úgyhogy nagyon örültem,amikor Pink bejelenette,hogy ebből a dalból lesz a következő klipje.A klip nagyon jó lett.Az pedig különösen tetszik,hogy a koncertekből is láthatunk részleteket.Újabb színvonalas és igényes kilp/dal Pinktől.Mondjuk tőle nem is vártam mást,benne még soha nem csalódtam
Pink azon kevés előadók közé tarotik,aki mindig igényes munkát ad ki a kezei közül.Bár Lily Allen ahogy a dalba,a klipbe is felesleges.Jó lenne ha lenne még egy klip az album valamelyik dalából,hogy melyikből,az mindegy,mert a album összes dalát nagyon szeretem
2013. június 30. 18:20
Nekem megvan Pink albuma és baromira jó. Az első kislemez nagyon nem tetszett, a következők viszont annál inkább. Az albumon pedig rengeteg jó dal van, szerintem sokkal jobbak mint ez
A videóklipp nem nagy cucc, de sokkal jobb mint Szalonna Gomez, Májli szarjusz méregdrága, erőltetett klipjei. Még szeretnék Pinktől 1 kislemezt ami az "Are we all we are?" vagy a "Timebomb" sőt... jöhet mind2.
2013. június 30. 18:27
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
Nagyon jó lett
) Olyan aranyos a kislánya
) Szerintem meg nagy szenzáció.. a Just Give Me A reson-re is azt mondták hogy nem nagy szenzáció azt mégis 150 millióan látták már.. Illetve hetekig vezette már szinte a világ minden listáját.
2013. június 30. 18:31
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Pink klipjei mindig meg tudnak fogni, plusz a szövegek is mert nagyon őszinték! Ettől olyan 'elérhetőnek' és totál 'emberinek' tűnik. Szeretem ahogy
folyamat szekálja Carey-t még twitteren is, úgy ahogy vannak imádom őket mert nagyon édes kis családjuk van, ahogy ez a klipben is látszik
folyamat szekálja Carey-t még twitteren is, úgy ahogy vannak imádom őket mert nagyon édes kis családjuk van, ahogy ez a klipben is látszik
2013. június 30. 18:43
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
Nekem nagyon tetszik a dal is és a klipp is Pinket mindig is kedveltem
2013. június 30. 18:47
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
A dal nagyon tetszik, a klipp már nem annyira...
2013. június 30. 18:54
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Aranyos lett:) Pink a legjobb sztáranya, ez már biztos. <3
2013. június 30. 19:01
Ötletes és aranyos kisfilm lett. P!nk-ben sose lehet csalódni, hisz ő tényleg minőségi zenékkel áll elő. Az albuma számomra messze a legjobb lett a tavalyi évben. Ha netalántán még gondolkozik azon, hogy dob ki egy-két kislemezt az albumról, akkor az egyik az lehetne az album legerősebb dala az "Is This Thing On". :$
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: