Niall Horan titokban randizik
2013. július 01. 17:32
|
|
Directioner6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 204212 offline
|
A rajongók esküszöm mániákusok!! Szegény lány, halálos fenyegetések?? Komolyan a rajongók őrültek!!
2013. július 01. 17:48
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Egyszerűen imádom a 1D!1D Forever <3
De ha a barátnőkről van szó akkor szerintem az az ő dolguk,hogy kivel járnak és kit szeretenek.Nekünk aztán nincs beleszólásunk sem az életükbe,sem a kapcsolataikba.Jó bár a Haylorkor én is ki voltam borulva kicsit.
Az azért eléggé szemétség ha egy rajongó,nem bocsánat,ha több ezren rászálnak a fiuk barátnőire vagy akárkire aki közel áll hozzájuk.Egy rajongónak nem kéne megbántani sem a kedvencüket,sem a barátnőiket.Mert végülis,ha a barátnőt sértegeti valaki akkor,már a fiuk is megharagszanak.
Amúgy én nagyon örülök,ha ténylge igaz a hír.
Lehet,hogy nem annyira illenek össze izlésileg,de ha szeretik egymást akkor miért ne járjanak.Csak hát igen egyesektől nem nagyon lehet,mert brutálisan tönkrevágják az életüket.
De ha a barátnőkről van szó akkor szerintem az az ő dolguk,hogy kivel járnak és kit szeretenek.Nekünk aztán nincs beleszólásunk sem az életükbe,sem a kapcsolataikba.Jó bár a Haylorkor én is ki voltam borulva kicsit.
Az azért eléggé szemétség ha egy rajongó,nem bocsánat,ha több ezren rászálnak a fiuk barátnőire vagy akárkire aki közel áll hozzájuk.Egy rajongónak nem kéne megbántani sem a kedvencüket,sem a barátnőiket.Mert végülis,ha a barátnőt sértegeti valaki akkor,már a fiuk is megharagszanak.
Amúgy én nagyon örülök,ha ténylge igaz a hír.
Lehet,hogy nem annyira illenek össze izlésileg,de ha szeretik egymást akkor miért ne járjanak.Csak hát igen egyesektől nem nagyon lehet,mert brutálisan tönkrevágják az életüket.
2013. július 01. 17:59
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
De miért kell halálosan megfenyegetni mindig mindenkit az 1D rajongóknak??, normális rajongó akkor boldog, ha a kedvence is boldog, ha Niall most boldog és az 1D rajongók sikeresen elüldözik még egy tag barátnőjét akkor , hogy akarják őket boldognak látni??!!...
2013. július 01. 18:19
|
|
DianOfficialxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 204901 offline
|
Aki ezt írta az nem rajongó .
2013. július 01. 19:09
|
|
KicsiDoriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 151521 offline
|
Külsőleg nem igazán illik Niall-höz. De például az SzJG-ban is Ricsi, a raszta és Virág, a hippi is összejött. Tudom, hogy ők a valóságban nem léteznek, de na ...
A lényeg, hogy bár külsőleg nem illenek össze, belsőleg lehet egy csomó közös tulajdonságuk. A legnagyobb szerelmek néha olyan emberek között alakul ki, akik nem nagyon passzolnak össze.
És a rajongók pedig mit képzelnek magukról, hogy halálos fenyegetéseket küldenek a lánynak? Nincsen beleszólásunk a fiúk életbe - mint ahogy azt már rengetegen leírták előttem - és mivel nekünk 0.1 % az esélye, hogy összejövünk velük inkább el kéne fogadnunk, hogy kedvencünkre rátalált valami érzés, amit nevezhetünk úgy, hogy szerelem. (Kivétel a Haylor ügy, mert ott aztán tényleg mindenkinél kicsapta a biztosítékot.)
Szóval, nem muszáj szeretned a lányt, de ne nem kell utálkoznod. Ez olyan, mint a directionatoroknál. Ők álljanak le az utálkozással? Akkor mi is a srácok barátnője ellen.
A lényeg, hogy bár külsőleg nem illenek össze, belsőleg lehet egy csomó közös tulajdonságuk. A legnagyobb szerelmek néha olyan emberek között alakul ki, akik nem nagyon passzolnak össze.
És a rajongók pedig mit képzelnek magukról, hogy halálos fenyegetéseket küldenek a lánynak? Nincsen beleszólásunk a fiúk életbe - mint ahogy azt már rengetegen leírták előttem - és mivel nekünk 0.1 % az esélye, hogy összejövünk velük inkább el kéne fogadnunk, hogy kedvencünkre rátalált valami érzés, amit nevezhetünk úgy, hogy szerelem. (Kivétel a Haylor ügy, mert ott aztán tényleg mindenkinél kicsapta a biztosítékot.)
Szóval, nem muszáj szeretned a lányt, de ne nem kell utálkoznod. Ez olyan, mint a directionatoroknál. Ők álljanak le az utálkozással? Akkor mi is a srácok barátnője ellen.
2013. július 01. 19:43
KicsiDorisz utállom az 1D-t de ez igaz amit írtál.
2013. július 01. 20:23
Őszintén szólva nekem sminkkel egy barbibabának nézett ki, de így egészen szimpi!
2013. július 01. 20:48
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én úgy tudom, hogy nincsenek együtt. Hol nyilatkozta ezt a lány? Lemaradtam.
Btw, nagyon örülnék, ha végre Niall is boldog lehetne valaki mellett, és ez a lány nekem nagyon szimpatikus.
2013. július 01. 21:39
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
hmm.. újabb esti mese.. jobbk a csipkerózsikánál..
még jó,hogy valaki csak unatkozott XDD
még jó,hogy valaki csak unatkozott XDD
2013. július 02. 09:38
Ebben a cikkben ott kezdődik a hülyeség, topmodell nincs 178 cm alatt.
És Niall fél a modellektől.
És Niall hogy randizna már, ha a csaj Írországban van ő meg Amerikába?
Ja és majdnem elfelejtettem: ha egy srác randizik valakivel nem vágja rá minden interjún arra a kérdésre, hogy "szingli vagy?", hogy "igen!"
utálom ezt a csajt!!!
És Niall fél a modellektől.
És Niall hogy randizna már, ha a csaj Írországban van ő meg Amerikába?
Ja és majdnem elfelejtettem: ha egy srác randizik valakivel nem vágja rá minden interjún arra a kérdésre, hogy "szingli vagy?", hogy "igen!"
utálom ezt a csajt!!!
2013. július 02. 18:55
Esküszöm szánalmasak a directionerek. Nem hogy inkább örülnének hogy Niall talált valakit és boldog. Sajnálom szegény lányt.
2013. július 02. 20:44
|
|
heni kovesiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 205040 offline
|
Ez nem marad titok. haha
2013. július 02. 23:36
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
hát ez érdekes mert Niall szerint a modellek ijesztőek és nem járna velük meg ez a csaj nem is lehetne modell max 165 cm és én még nem igazán láttam 170 cm nél kisebb modellt meg amugy niall nem szerinte az ilyen "mű" lányokat és megnéztem erről a csajrol még több képet és határozott plasztikáztatva van a szája...szval valoszinü ez csak kamu lehet h csak barátok
2013. július 03. 19:40
Idézet (Nessy012 @ 2013.07.02. 09:38)
Szeretem, hogy Zoe Niall hátán akar felkapaszkodni!!! 
Persze, az elő se fordulhat, hogy talán szereti Niall-t vagy egyszerűen csak jó barátok. Aha, hát hogyne.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.